♡ Любов под наем ~ ♡ ~ Ягодов аромат ♡

• 117 234
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Славенче, разказът ти е тук! Супер е!   bouquet

"Семейно положение: Сложно е" - еп.5 с бълг.суб. / vbox7

[
Скрит текст:
url=http://vbox7.com/play:ecadc37f63]Част 1[/url]

Част 2

Част 3

Част 4

Нежност, Hug
Аз това го гледах снощи

Много ми се гледаше 6 с руски суб, струва ми се , че на фона на комичните ситуация самия еп е доста сериозен. Вече има някакво развитие в отношенията на Джан И Айшегюл, предпоставка за нови емоции

# 676
# 677
"Любов под наем" - еп.10 / Фрагман

Йомер разбра, че Дефне е "лицето" от фотосесията  Party
И братовчедката видях  Crazy

# 678
"Любов под наем" - еп.10 / Фрагман

Йомер разбра, че Дефне е "лицето" от фотосесията  Party
И братовчедката видях  Crazy

Уау Party, все по интересно взе да става...

Лека

# 679
  • Разград
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 680
  • в очите на дъщеря си
Здравейте ,  Hug Hug Hug

Последният епизод на ЛП не съм го  гледала, ама май ще го изчакам с превода. Вече искам Дефне и Йомер да се съберат.

Иначе за СП , по забавен сериал скоро не съм гледала. Последният епизод само го прехвърлих от тук от там, но ми харесва на къде вървят нещата.

Лека вечер!

п.п Благодаря на момичетата за превода !  bouquet  bouquet  bouquet

# 681
Много готино танцува Демет Heart Eyes

# 682
Новия фрагман на Ашка излезе. Йомер откри ,че на снимките е Дефне. В същия момент нашето момиче звънна на вратата на Йомерджим !  Simple Smile Така свърши, но Принцесата май много ще го ревнува !!!

# 683

Демет е била танцьорка, казва го в едно интервю, в началото на снимките за "Курт Сеит и Шура".
Превеждала съм го на времето от руски.

Журналист: В какъв свят попаднахте, обличайки дрехите на героинята?

Демет: Като сложиш дрехите, и щеш-не щеш, се променят стойката, походката. Снимачната площадка е в района Пера, т. е. Таксим, от 1920 г. Когато вървя по тези улици, ми се струва, че съм за първи път на Таксим. Те са някак тихи и по-красиви. След началото на снимките, нито веднъж не съм била на Таксим, не искам да ходя там. Защото онзи Таксим, от снимачната площадка, е много по-красив.

Ж: Как ви се струва работата с хора, на които се възхищава цяла Турция? Зарежда ли ви това?

Д: Честно да си кажа, дава ми увереност. Досега съм работила само в един сериал, и да продължа кариерата си с такива талантливи хора, е много важно. Хората на изкуството са по-достъпни сега. Всички те просто вършат своята работа.

Ж: Казват, че в миналото сте била танцьорка, по-късно сте се пробвала за актриса...

Д: Не бих искала за моето минало хората да се информират от трети лица. Сама искам да разкажа за себе си. Няма от какво да се срамувам или да премълчавам. Както ви казах, баща ми не искаше да се местим в Истанбул, а аз танцувах, за да се издържам. 

Ж: Имате огромна армия от почитатели!

Д: Да, не съм и мислила, че ще бъда толкова обожавана. След «Sana Bir Sır Vereceğim» очаквах, че феновете ще прехвърлят своето внимание към някой друг. Но тяхното отношение към мен не се променя. Сега почитатели на моето творчество казват, че гледат новия ми проект «Курт Сеит и Шура».

Ж: А не мислите ли, че подобна фенска любов може прекалено да ви издигне, да ви направи високомерна?

Д: Не мисля, от дете съм достаточно скромна. От суетност никога не съм страдала. Дори малко се стъписах от това, че станах разпознаваема. Така наречената звездна болест е опасно явление. Защото човек е едно такова създание...бързо свиква. Но животът може да му поднесе такъв урок, че мигом да се спусне на земята. За всеки опит, който ни предоставя животът, хубав или не толкова, трябва да казваме «Слава Богу».

Ж: Автор на книгата е Нермин Безмен, познавате ли се?

Д: Да, срещнахме се неотдавна. Но не ни се удаде достатъчно да общуваме. Ще отбележа, че тя е много впечатлителен, наивен и вежлив човек. 

Ж: Има ли в града места, които Ви помагат да се отпуснете?

Д: Снимачната площадка...Бях много заета на предишната си работа. Трябваха ми 3 месеца, за да си почина. А за да се вдъхновя и събера сили, ми е достатъчно да отида на плаж.

# 684
Момичета, има Нова Тема. Ще ви помоля обаче да пишем в нея едва, когато тази тема направи стр.N●50   Peace

# 685

Скрит текст:

Демет танцува, Юсуф пее - семейният дует е готов да покорява музикалния шоубизнес Laughing Peace

Вале   bouquet

# 686
  • Разград
ЛН 2 ФРАГ К 10 СЕРИИ Руски  Суб.

https://www.youtube.com/watch?v=L9UixfYRO68

# 687
# 688

Благодаря за фрагмана!
Оставам с впечатлението, че не е братовчедката. Каквато и да е.... реакцията на Дефне е на лице Laughing
Сериозно ,,запали,, и се качи на  метлата
Grinning

# 689
Цитат
Иначе за СП , по забавен сериал скоро не съм гледала. Последният епизод само го прехвърлих от тук от там, но ми харесва на къде вървят нещата.
Изгледай "Отново любов". По-забавен е от "Семейно положение...".

Общи условия

Активация на акаунт