♡ Любов под наем ~ ♡ ~ Ягодов аромат ♡

• 117 233
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Цитат
Иначе за СП , по забавен сериал скоро не съм гледала. Последният епизод само го прехвърлих от тук от там, но ми харесва на къде вървят нещата.
Изгледай "Отново любов". По-забавен е от "Семейно положение...".
Къде го гледахте и имали превод този - "Отново любов" ?

# 691
http://vbox7.com/collection:2115234 Ето "Отново любов". Очаква се втория сезон.

# 692
Добро утро!   Hug

От онзи ден си тананикам една песничка, която чух в клипче с Джан и Айшегюл Laughing

Хубав ден!   bouquet

Hadise - "Yaz günü" / Хадисе - "Летен ден"

# 693
  • Яко в Матрицата...
Добро утро, момичета! Hug Hug Hug

Бурак: Не ми ли вярваш, че те харесвам?
Аслъ: Не, не ти вярвам, разбира се!

# 694
Добро утро, момичета! Hug Hug Hug

Бурак: Не ми ли вярваш, че те харесвам?
Аслъ: Не, не ти вярвам, разбира се!

..... и  аз не му вярвам на 100 %, за сега.
Има противоречие между поведение и мислене .
Разбирам,че започва да изпитва съвсем други чувства към А от тези към Ч.
Бурак тепърва ще осъзнава, че  философията дето разви пред Волкан-забавлявай се ,хубаво е да си ерген,необвързан и тн. няма да важи  за  Аслъ.
 Аслъ е различна ,по-интересна за ,,покоряване,,нещото което предизвиква интереса на Бурак.
Опознавайки я обаче философията на свободния покоряващ мъж ще се разбие на парчета.
Очаквам това осъзнато покоряване да мине през сътресения,още повече, че го има и Волкан Laughing

# 695
Здравейте, Ягодки! Хубав ден от мене!

Специално за Славенка  Hug- линк за Семейното положение с руски суб.

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/190 … sskom-yazyke.html

Там гледам и всички останали сериали на руски. Ако някой иска ще пусна линкове.

Изгледах и Ягодките и Любовта. Днес гледам Семейното положение. Май ще ми стане фаворит Simple Smile

# 696
  • Разград
Резюме на 10 епизод на руски
Скрит текст:

Краткое содержание 10-ой серии

Теперь Дефне ассистент Синана...
После того как Дефне решила работать с Синаном, она считает что с Омером у них будут плохие отношения! Она ожидает от Омера злость, но все происходит иначе!
Наоборот, Омер возобновляет новые отношения между ними! Конечно же Дефне в этот раз ждет новый сюрприз!
Ферьял Тюмен из мира моды, в открытую флиртует с Омером. Эта ситуация сводит с ума Дефне.
Дефне, которая не может справиться с ревностью, не замечает как оказывается у порога Омера.
Нериман, у которой кругом голова от Ясемин, думает о том что делать дальше! Она решила действовать по другому! Интересно, что придумает Нериман в этот раз?
У Ясемин на повестке дня кое что другое...
Исмаил, относится к Ясемин так, как никто другой не относился до настоящего времени. Ясемин начинает думать, что же в мыслях у этого Исмаила!

https://www.youtube.com/watch?v=arl0L3QLH7Y

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 12:33 от vania_e

# 697
Изгледах 6 серия на АШКА с бг суб. Според мен много скоро Нариман трябва да спри да се меси в отношенията им. Но все пак тя трябва да спаси къщата и парите си . А иначе според мен Йомер много скоро ще разкрие чувствата си пред Дефне ... очакват ни интересни серии ! Приятен ден !  Simple Smile

# 698
ValentinaP, благодаря ти за превода на интервюто с Демет!   bouquet

# 699

Много мило, благодаря! Винаги мога да помогна с превод от руски.

Последният турски сериал, който гледах, беше "Курт Сеит и Шура". Влюбих се във Фарах, заради нея изгледах "Шепни, ако забравя" и "Сънят на пеперудата" и заради Къванч, разбира се.

Много харесах и Демет, и Елчин, но някак не загледах новите им проекти.
Забавлявам се сега със Статуса объркан, там открих нова любимка - Серен...

Чудесно е, че се превежда, благодаря за което!

# 700
Здравейте, момичета! Моля да ме приемете при вас в темата, много ми харесаха и трите комедийни сериала. Отначало гледах Ягодките и Любов под наем, а в събота реших да видя и Обърканото семейно положение на шега и го изгледах...
Червенокоската ми е фаворитка за сега. Гледала съм я в "Курт Сеит и Шура". А малката Айшегюл отначало не я приемах , но после ми допадна с непринудеността си и интересните си реакции.

# 701
  • Яко в Матрицата...
Валентина Hug, благодаря за интервюто   bouquet  bouquet  bouquet

Резюмето на Любовта Peace

Дефне е вече асистент на Синан...

Дефне, която започва да работи заедно със Синан, смята, че оттук натакък нещата между нея и Йомер ще се влошат. Тя очаква, че Йомер ще й е много обиден, но той изобщо не се държи така. Напротив, поведението му много ще покачи напрежението между тях двамата! Този път Дефне я очаква друга изненада. Фериял Тюмен, важна клечка в модния свят, открито флиртува с Йомер. Това положение подлудява Дефне! Тя не успява да се овладее ревността си и непрекъснато се озовава пред Йомер.

След претърпяното заради Ясемин поражение, Нериман мисли какъв да е следвашият й удар. Решава да действа по друг начин по въпроса. Интересно, какво е намислила този път Нериман?

При Ясемин нещата на дневен ред са съвсем други... До днес никой не се е държал така с нея, както Исмаил. Ясемин започва да си мисли с какво е зает ума на Исмаил.

# 702
# 703
  • Пловдив
Снимковата галерия от 10 епизод на Любовта.Дерия пак слухти по терасите.. ooooh!

http://www.startv.com.tr/foto-galeri-detay/dizi/kiralik-ask/10-b … raflari/undefined

# 704
Рени ,благодаря за превода.Очаква ни интересна серия.

Много мило, благодаря! Винаги мога да помогна с превод от руски.
Последният турски сериал, който гледах, беше "Курт Сеит и Шура". Влюбих се във Фарах, заради нея изгледах "Шепни, ако забравя" и "Сънят на пеперудата" и заради Къванч, разбира се.

Много харесах и Демет, и Елчин, но някак не загледах новите им проекти.Забавлявам се сега със Статуса объркан, там открих нова любимка - Серен...
[/size]
Прочетох интервюто,благодаря !

Не знаех, че Демет е била танцьорка но ми харесва как се справя с ролята в ягодките ,както и в КСШ . Всъщност от там я забелязах .
Елчин също ми хареса в КСШ, приятно при това.
Тук в Любов назаем има моменти когато преиграва, а и  ролята е все пак по-различна ,както и сюжета на сериала.  Нещо ми липсва в играта и.

Модната представителка е много мила

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 17:13 от eliNIM

Общи условия

Активация на акаунт