Професионални серии за коса - тема 83

• 101 375
  • 757
  •   1
Отговори
# 90

REAL_WOMAN, имай предвид, че има косъмчета, които е възможно да цъфтят и по дължина, не само в края. Аз лично си намирам и такива. Не са много, но ги има. Ако и ти имаш такива, колкото и да режеш отдолу, все ще виждаш разни досадни цъфтежи нагоре. Аз затова от много отдавна не се доверявам на фризьори да ми обират цъфтежите - не само че не обират всичко нацъфтяло, но и барабар с цъфтежите отдолу отива и много здрава коса, която иначе би могла да се запази. Затова предпочитам сама да си обирам цъфтежите, а фризьорите само да оформят добре косата /Само че от една година насам и това не им давам да правят Mr. Green Сама си правя всичко и то по-добре от уж професионалистите Laughing/
Точно за същото става въпрос. То и аз сама се стрижа по принцип. Но от време на време ходя на фризьор уж с идеята че поне малко по-добре от мен трябва да се справят. Но не би. Явно ще инвестирам в хубава ножица и аз като тебе ще се откажа тотално от услугите им.
Наясно съм, че тия цъфтежи и изсветлели участъци тя на мокра коса няма как да ги види, още повече че косата ми е много гъста, но да ме подстригва на сухо тогава бе... Аз ли да я уча как да ме подстригва? Аз ако ще уча, ми ще си се стрижа сама пък.  Crossing Arms

# 91
Алетеа -видях ти още първия пост-мислех някой по-компетентен ще те насочи.Пишеш че косата ти е гъста-но косъма какъв е тънък или ... и коя серия Рипеър на Лореал-интенз или абсолют си ползвала   newsm78

Абсолют рипеър използвах,   Peace
За косъма , хм.. . Смятам че е тънък, но пък каква е разликата между тънък и плътен ? Не съм наясно?   Blush

# 92
Freya,   bouquet
DELI22, честито на патерички, жива и здрава да си, много щастлива   bouquet
Относно темите за запис:
1. Не
2. Много искам да пробвам Олаплекс, но за сега не намирам салон в нашия град, а и не мога да си поръчам за домашна употреба, следователно ще чакам  Mr. Green

# 93
  • София
Ох, кой спомена детанглър на Пол Мичъл (май)? Моля, моля, моля за линк  Praynig Praynig Praynig
Любопитството ще ме изяде  Crazy

# 94
Aми така я поставям, Бели , но пак не става. Моье би е заради линка. Оставям го така с адрес, към сайта където е качена Mr. Green Тази или следващата седмица ще ида до Рибата, да си взема двустъпковия протеин на Афоджи и тъкмо ще разгледам нещата на Living Proof, че отдавна им се каня Laughing

# 95
bellissima, благодаря... Реших да поръчам някои мостри и да пробвам тези изчистени продукти... Ако евентуално не са за моята изтощена и заплитаща се коса, има на кого да ги изхабя... Mr. Green Дъщерята така се запасява и тя с професионална козметика за коса, макар да е още малка.... Joy

# 96
Алетеа -видях ти още първия пост-мислех някой по-компетентен ще те насочи.Пишеш че косата ти е гъста-но косъма какъв е тънък или ... и коя серия Рипеър на Лореал-интенз или абсолют си ползвала   newsm78

Абсолют рипеър използвах,   Peace
За косъма , хм.. . Смятам че е тънък, но пък каква е разликата между тънък и плътен ? Не съм наясно?   Blush
Плътния косъм повече носи на хидратация и масла,за тънкия-омазнява се по-бързо и трябват по-леки продукти  Peace явно косите са ни сходни и затова ти пиша за мен какво работи:
Серията ПроКератин рефил ми е от любимите на Лореал (шамп.+маска+термокрем за сушене), можеш да я редуваш с нещо леко за хидратация пак на Лореал-лумино или витамино колор.От кератина ще имаш пресушаване-но пък ще имаш обем и по-бавно ще ти се омазнява,хубаво е да се редува с нещо-затова поне 2 шамп. и маски трябва да вземеш, и отделно някакъв финиш-популярен е коприната на Чи (аз не съм го ползвала)-с термозащита е,може да вземеш и абсолют двойния серум,както и еластъйзър на Филип Кингсли и да слагаш 1-2 пъти в месеца -това е страхотна терапия за сухи крайчета.Всичко което ти изредих го има в Златна рибка.Разгледай задължително раздела с термозащита щом ползваш и преса.Съобразявам се с бюджета ти  Peace Би трябвало да стигне.Ако имаш неясноти и не откриваш някои продукти-пиши да ти сложа линк  Peace

# 97
Ох, кой спомена детанглър на Пол Мичъл (май)? Моля, моля, моля за линк  Praynig Praynig Praynig
Аз бях  Blush Blush Mr. Green
Ето този е: http://www.feelunique.com/p/Paul-Mitchell-Original-The-Detangler … Conditioner-500ml
Аз лично много го харесвам как ми действа Simple Smile) Но състава му със сигурност не е толкова изчистен като при ДМО Laughing

# 98
  • Sofia
bellissima, благодаря... Реших да поръчам някои мостри и да пробвам тези изчистени продукти... Ако евентуално не са за моята изтощена и заплитаща се коса, има на кого да ги изхабя... Mr. Green Дъщерята така се запасява и тя с професионална козметика за коса, макар да е още малка.... Joy

На колко години е? Моята е на 5г. но къдрокоска - преди 3 седмици я подстригахме, но след морето косичката и е много суха и изпръхнала. Аз и мацвах от детанглъра, но с притеснение, че още е малка за професионална козметика. Мия я с един детски професионален шампоан на Ревлон, който уж е 2 в 1 с балсам, но се чудя кога и каква козметика мога да започна да ползвам евентуално след измиване. Искам от малка да я науча, че къдриците и изискват грижа, дори повече от правата коса. В iherb гледах детанглъри за деца, но сега ме притеснява тази митница дори и за по-малките пратки - лесно е, но не ми се размотава в жегите и с децата до митница.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 11:10 от aniK

# 99

Вивиан

http://www.-spam237-/collections/paul-mitchell/products/paul-mit … the-detangler-300

Има код за отстъпка 10% PM10  Hug

# 100
AniK, имам подобна на твоята коса - тънки къдрици, което в комбинацията с гъстотата създава един тотален хаос.  Laughing Защо не мога да имам подредени дебели тежки къдрици, защо?  Thinking

# 101
  • Казанлък
1. Ползвам основно коментирани тук продукти
2. Олаплекс не ме влече засега  Simple Smile

# 102
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet
По първия въпрос висля, че не ползвам продукт, който да не е обсъждан в темата. Единствените по-различни продукти, които се споменават рядко са шампоан и балсам Ниоксин 4. Не оставам без тях. Отразяват се чудесно на косата ми.  Peace
Олаплекс още не съм пробвала, но бих. Интересен ми е като всеки нов продукт. Може би скоро ще взема третата стъпка.

# 103
  • София
О, Адамант, да, ти беше  Hug Благодаря ти за линка  Hug

Елла, благодаря и на теб  Hug

Аник, вижда се снимката  Hug Най-много ми харесва втората. На мен такова действие ми оказват продуктите на ДМО, приглаждат ми. Харесва ми косата ти  Heart Eyes много даже  Heart Eyes

# 104

Вивиан

http://www.-spam237-/collections/paul-mitchell/products/paul-mit … the-detangler-300

Има код за отстъпка 10% PM10  Hug

Този код еднократен ли е? До кога важи?

Общи условия

Активация на акаунт