Забременели след инвитро - тема 12

• 44 979
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
  • При вещиците
Дизастър, честит рожден ден. Бъди здрава, обичана и най-щастливата мама. Явно ще очакваме включване скоро от бебчето ти.
Гледам, че се очертава друг голям бебевалеж октомври-ноември.

# 376
Цвети, прегледа е коремен, а относно гаденето намалява след 13-14 седмица и то значително, но мен ме мъчи все още от време на време.  Пий повече вода.
Калина, честити бебки  baloni baloni
Дизастър, Честит Рожден Ден,  леко раждане и сладък пухкав финал ти пожелавам
Ирка, стискай кълки още десетина дни поне  Joy А за колички и дрешки има кой да мисли.
Лили, Честита 7-ца

Аз днес следобед трябва да ходя до НОИ, че има някакъв проблем с единия болничен. Служителката от финансова служба объркала придружаващите документи  ooooh! Пълно щастие няма

# 377
Дизастър, честит рожден ден! Simple Smile

Вчера бях на първи преглед от женска консултация. Видяха ниска предна плацента, която на БХС преди 15 дни беше висока предна. Сложиха ме да почивам и ми забраниха да ходя на работа. По притеснителното е, че имам зацапване а досега не бях имала. Ходих до спешния кабинет, слава Богу всичко е ок, но съм все още притеснена. Имам и болки. Дали при някоя от вас го е имало, възможно ли е да е от микробиологичния секрет? Ще попазя леглото май. Иначе видяхме, че ще имам момче и може да ми сложите един щъркел със сини гащи Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 00:03 от Анонимен

# 378
Дизастър, честит рожден ден с пожелания за много здраве, късмет и много сбъднати мечти Simple Smile

Калина, честити съкровища... бъдете много здрави, бързо възстановяване и прибиране в къщи Simple Smile

Малко за нас... нашата малка кукла е много спокойна.. само спинка и папка и толкова... Чакаме педиатърката днес да я засипя с куп въпроси Simple Smile
Малката сама си избра датата и сама си тръгна.. на 17,07 след обяд ми изтекоха водите... под изтекоха имам предвид заляха.... докато стигнем до болницата 50% бяха изтекли... Там нямаше време да мисля какво и как ще става.. защото се започнаха приготовленията за операцията. Всичко мина много бързо, нямаше никакви усложнения Simple Smile Не е най приятното нещо което може да ти се случи, но определено си заслужава когато видиш малкото съкровище Simple Smile Всички изследвания ни бяха наред... и 5 дни по късно си бяхме в къщи Simple Smile
Желая на всички чакащи момента всичко да мине така леко и безпроблемно Simple Smile
Хубав и усмихнат ден от нас Simple Smile

# 379
Здравейте от слънчева Гърция, честито на новите мами. Да попитам и тук родилите мами и тези които са по напреднали отичат ли ви ръцете и краката? На мен от известно време сутрин ми се подуват пръстите на ръцете, но от два дена и глезените започнаха. Незнам до колко е нормално, а сега не мога и да ида на лекар.

# 380
Калина, да са ти живи и здрави дечицата, много радост и щастие на цялото ви семейство да носят Hug
Дизастър, честит рожден ден! Дано бебчето ви е живо и здраво и всичко мине безпроблемно Hug

# 381
  • Живее на Луната
Дизастър, честит рожден ден  nbirthday и съвсем скоро най-хубавия подарък да гушнеш  Hug

Дандиела, днес го няма д-р Ташков, минах от там. Утре ще преглежда  Peace

# 382
Disaster честит рожден дееееен newsm18 newsm59
Бъди много щастлива, късметлива и обичана Simple Smile Ще имаш страхотен подарък за рождения ден, дори да не е днес подарен Wink

Цвети и моята ранна фетална (ултразвука в 12г.с. и БХС-то) беше с коремен и беше невероятно изживяване и за двама ни. Другия четвъртък сме на ФМ в 20 гс и нямаме търпение да видим бебчето пак така хубавко Grinning. Таткото влиза с мен на всеки преглед и гледа екрана до лекарката ми и си говорят. Накрая се получава, че той е гледал бебето много повече от колкото аз  Joy и той постоянно ми го повтаря Simple Smile.
Когато мерихме шийка беше вагинален прегледа и той пак беше там, но леко встрани, а миналата седмица като ходихме да гледаме пола пак беше на вагинален, че така беше застанало бебето най-удобно, но той беше така погълнат да гледа екрана, че въобще не го притесни вагиналния Simple Smile
Много се радвам, че продължаваме да се увеличаме, така знаем, че темичката няма да заспи по някое време като се родят повечето бебета и нямаме много време за писане Crazy

# 383
  • София
Честит празник, Дизастър!  bouquet
Леко раждане, здраво и спокойно бебе ги желая!
Честити бебчета, на мама Калина!  bouquet
Бел, и аз минах... Утре ще съм там. Най-вероятно с дълга бяло и синьо рокля ще бъда, руса съм и сигурно ще съм на опашка вързана.  Simple Smile
Лили, ех че хубаво да си в 7ми месец!  Simple Smile Аз май утре влизам в 5-ти, 2рия триместър.  Laughing

# 384
Дани, какво ще е бебето?

# 385
Калина, честити бебенца  Grinning
Дизастър, Честит Рожден Ден! Най-хубавият подарък скоро ще дойде Simple Smile

Да дам и аз отчет. Мина късната фетална морфология при д-р Михова и всичко с бебенцето ни е наред, расте, рита и хубавее Simple Smile
Но естествено няма как без драми, изведнъж ТСХто ми се качи на 2.8, при положение, че от както съм забременяла, при една и съща доза л-тироксин стои на 0,4-0,5. Също така хемоглобина ми падна на 103, и често започнах да получавам подготвителни контракции. Бях при д-р Начев преди малко и той ми обясни, че задължително трябва да има интервал от 4 часа м/у приема на л-тироксин и магнезия и 8 часа м/у л-тироксина и желязото. Както да има 8 часа разлика от последния прием на магнезий/желязо и сутришния л-тироксин. И разбира се, 2 часа разлика м/у желязото и магнезия. Тези часови интервали за първи път ги чувам, аз до сега оставях само по 2 часа м/у приема на отделните лекарства, но щом доктора казва, ще слушам. Според него това е причината и за повишаването на ТСХто, падането на хемоглобина, и контракциите. Лекарствата си пречат взаимно. Започвам да спазвам указанията и да си почивам повече пък да видим Simple Smile
Поздрави на всички, почивайте си и стойте на хладно, че навън е ад Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 16:43 от Lavender88

# 386
  • Живее на Луната
Цитат
Бел, и аз минах... Утре ще съм там. Най-вероятно с дълга бяло и синьо рокля ще бъда, руса съм и сигурно ще съм на опашка вързана.  Simple Smile

Ще се оглеждам  Laughing

# 387
  • Русе
Дизастър  newsm59
Хайде да видим подаръка кога ще ти се покаже.

Аз съм една от следващите, още няколко дни ни остават да сме две в едно.
Днес бях на запис, записът е добре и няма намек от девойката за излизане.
А може и да е като кака си да не и се излиза Joy

# 388
Здравейте, момичета

Нямам много време да ви изчета затова по-късно. Ние сме добре. На беба не можем да и смогнем на ядене. Постоянно си дъвчи ръцете и колкото и пъти да и дадем гърда или АМ понеже дохранвам, винаги го изяжда всичко.През деня яде и спи, понякога даже не мога да я събудя да яде. Вечер обаче не знам какво и става към 9 почва да плаче, а уж е  наядена, даваме и пак да яде, изяжда го и после пак рев и така 2-3 часа докато накрая заспи. В тоз ред на мисли да питам мамите - давате ли вода на бебоците? Тук по принцип до 6 месеца казват че не се дава вода, защото от кърмата или АМ поемали достатъчно течности, но ние вече няколко пъти и даваме по мъничко вода.

Естлар, мисля че вече можеш да ни впишеш към родените бебета  -В крайна сметка беба се казва Лилиан Wink

На всички на които предстоят прегледи или раждане - успех Simple Smile

# 389
  • София
Пинки, прекрасно име сте избрали!   bouquet  Иначе вода на сина ми не съм давала. Той също вечер ставаше нервен и искаше суче, въпреки че не беше гладен.
Бел, обади ми се утре, към 1.30 ще отида.
Сигме, бебето ще е второ момче.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт