Забременели след инвитро - тема 12

• 44 976
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Честити бебета на Калина Малина,да са живи и здрави. А в коя седмица са родени,че са с много добри мерки?
Честит празник и на Дизастър и скоро да гушне най-желания си подарък.
Bell нищо още не съм пипала,зълва ми си дойде малко на ваканция от Испания и ще разчитам на нея за пране и гладене,че вече ми е много тежко,а тя има опит с пране и гладене на бебешко. Аз още багажа не съм си стегнала за болницата,нощниците не съм купила,все едно ще ходя на преглед а не да раждам. Още ми е толкова спокойно,а мънинките понякога като започнат да шават ми разказват играта. Още се колебая между 2 дати за секцио,и двете са за 37г.с.,надявам се че не е прекалено рано,а и лекарката ми каза че до 38г.с. трябва да е секциото,че самата аз няма да издържа повече.

# 391
Честит рожден ден на Дизастър!  newsm59 Да е жива и здрава и скоро да гушне своето съкровище!
Честито на Буцигном и на Калина малина - да са им живи и здрави сладкишите и да имат много късмет в живота!
Честито и на Лили за влизането й в заветния 7 месец /това ми е целта засега, но има още мнооооого време/.
Браво на Теди, че всичко с нея и бебе Радост е наред - дай Боже всекиму такова безпроблемно раждане и бързо изписване.
Да докладвам и аз - изследването показа, че нямам тромбофилия, но въпреки това Сигридов ми изписа Фраксипарин 0,4 инжекции за около месец. Според него съм носител на някакъв ген в гранични стойности /ох, много не го разбрах това/ 4G/5G и имало потенциална опасност бебето да започне да изостава в един момент. Затова, по думите му, си връзваме гащите с този Фраксипарин. На 30-ти ме вика да мерим шийката, това ме вълнува повече. Да се похваля - от 3-4 дни вече и аз усещам бебка. Предимно вечер започва да шава, но е много приятно. Ух, ужасно тежко понасям жегите, а тези дни все по обяд ми се налагаше да кръстосвам улиците. Но пък като гледам Лили на какви градуси е подложена в Дубай, мисля, че нямам право да мрънкам Joy

# 392
И от мен честито на мама Калина-Малина!

Честит РД и на Дизастър!

# 393
  • София
В тоз ред на мисли да питам мамите - давате ли вода на бебоците? Тук по принцип до 6 месеца казват че не се дава вода, защото от кърмата или АМ поемали достатъчно течности, но ние вече няколко пъти и даваме по мъничко вода.

Pinky, нашата педиатърка каза да предлагам вода между храненията, на смесено хранене сме с кърма и АМ Hipp Combiotik. Аз много, много не й давах и като почнаха жегите един ден забелязах, че й е хлътнала фонтанелата, оказа се от обезводняване и като започвах да давам водичка се оправи. Последната седмица в BG температурите отиват към 40 градуса, все пак и тя е човече, като я храня от усилието винаги главичката й е мокра. Изпива около 100-125 мл. вода или чай на Hipp на ден.

# 394
Фрида, и аз именно заради жегите питам за водата, защото забелзязвам, че устата и е суха въпреки, че пие доста мляко. Давам и съвсем малко колкото да си изплакне устата- да кажем 5-10мл. Каката ми е зимно бебе и на нея не съм давала.

# 395
Здарвейте,
днес мина и педиатърката. За водата кажа същото, да пробваме да даваме водичка, защото е много топло.

# 396
  • София
Ами, да, и сега в 22 ч. изпи 40 мл. без много, много да й се моля. Понякога не иска и бута с език биберона. То аз пия по 3 л. на ден, а детето нищо да не пие - абсурд. АМ е с вода, но е храна. Все едно аз да ям само супа и да не пия никаква вода.

# 397
Момичета, Благодаря за пожеланията Hug
Аз подаръка си го родих снощи - Михаил , 3800 кг,49 см , нормално раждане ☺. Добре съм , таткото беше и е още с нас. Повече подробности после 👍 

# 398
Честито! Бързо възстановяване и само радост и любов в новия ти живот на мама!

# 399
disaster честито мамче, жив и здрав да ви е юнака и много, много да ви радва   bouquet

# 400
  • Живее на Луната
Дизасър, да е жив и здрав Михаил, наистина подаръка дойде точно на време.   bouquet

# 401
Дизастър, направила си си най-стрхотния подарък Wink Да ви е здрав и послушен Simple Smile
Честито и на мама Калина Малина- да са ти живи и здрави бебоците Simple Smile

Лили, на теб честит 7 месец Simple Smile

Дидка, чакаме те скоро с новини тогава Simple Smile

# 402
Страхотен подарък Disaster Simple Smile

newsm18 Бъдете много щастливи, а малкия юнак да расте здрав, пълен с енергия и да ви носи много усмивки Simple Smile Колко много бебчета тези дни Simple Smile носят ми толкова радост и усмивки и на мен Laughing

# 403
  • При вещиците
Дизастър  Hug Да ви е здрав и щастлив Михаил и много да ви радва. Научено дете още от сега с подарък   bouquet
Момичета, освен че се запознах тук с много момичета и разбира се има много бебчета, но тази година около мен всички познати раждат. Хора с големи деца, раждат второ и трето, хора чакали с години, около 20 бебета общо...много ми е вълнуващо и мило.

# 404
Честит ви Михаил, Дизастър!  HugДа расте здраво, обичано и щастливо дете, а на мама бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт