Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 54 ~

• 23 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Терзи  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes

Мичоно, текнаха ми лигите направо  hahaha

Нерваче  Hug Heart Eyes В следващите серии Онур ще ти обясни  Peace Защото Нериман го ядоса, като му удари шамара и му каза, че Тарамбуката и бил годеник  Whistling Па нашия нали още не се е осъзнал, любопитен ли е, къв е, па и плейбой на всичкото отгоре... Коя е Нериманчето, че да му говори така  Naughty

# 46
Точно отмъщение си беше , ама не него не му стисна да го направи ,че не знае на коя планета е
и се остави Пеликана да му свърши работата уфффффффффф

# 47
  • У Диспансера ...♥♥♥
За домлата ли говорите  hahaha hahaha hahaha hahaha
Или това е друго, аз вече не знам я коя орбита съм ега ти шашардъка  hahaha hahaha hahaha hahaha
Hug Hug Hug
Ренку, за темичката  Hug Hug Hug

# 48
Ирче  Hug Heart Eyes По назад сме със сериите  Peace Laughing
Говорим за яхтата, Пелин като отвъртя шамар на нашето мънинкото, Маджит как дремеше и не реагира, за да я защити  Peace

Нервакова  Hug и аз използвам много често тази дума - пукал, като не влагам нищо обидно в нея  Peace Mr. Green

# 49
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еве  Heart Eyes Hug
Аааааа ми да, не реагира оти както си казала и ти, беше заслепен от ревност  Mr. Green

# 50
  • Бургас
Привет!

Hug Hug Hug

Отишли сте в нова тема,докато аз вчера бях на маратон с нашите.............стигнах до 13 оригинална

# 51
Привет!

Hug Hug Hug

Отишли сте в нова тема,докато аз вчера бях на маратон с нашите.............стигнах до 13 оригинална
Хапчо  Hug Heart Eyes

# 52
Сценарийчето на филма на Бурак и Мурат Боз  Peace Доста бозавичко  Laughing

Первый спойлер к фильму "Мой брат" с участием Бурака Озичивита, Мурата Боза и Аслы Энвер.
За наводку и перевод спасибо, Айзат Жолдасова.

Мурат и Бурак братья.Они с детства были очень близкими.Только , когда им было по 10лет , родители разводятся; из-за этого Мурату придется жить с матерью , а Бураку с отцом.Проходят годы, они взрослеют; самое интересное оба они начнут поиски, чтоб найти друг друга.Пришло время встретиться...Есть одно но: так как Мурат работал в сфере музыки, он должен был ходить по 2 городам-в Чанаккале и в Измире. Это будет одним из всех препятствии. Но это для них не проблема, наконец они встретятся в одном месте.Когда они только найдут друг друга, разлучница Дерья(Аслы Энвер) сделает все, чтоб их разлучить.По вашему кто окажется сильным: Дерья или братья, которые долго были в поисках друг друга?

# 53
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask

вай хора този сладур ме закова , някой гледа ли това сериалче превод има ли руски поне
ааа не ще го почвам имам да доглеждам от Парчетата епизоди и от Денят в който бе написана съдбата ми , после Алабората и тамън ще се посъберат серийки с този сладур, бледоликата не ме кефи тук особено ама ще я преживея.

# 54

вай хора този сладур ме закова , някой гледа ли това сериалче превод има ли руски поне
ааа не ще го почвам имам да доглеждам от Парчетата епизоди и от Денят в който бе написана съдбата ми , после Алабората и тамън ще се посъберат серийки с този сладур, бледоликата не ме кефи тук особено ама ще я преживея.
Има превод на руски, докато се наканиш да го гледаш, може и на български да го спретнат  Peace

# 55
Сценарийчето на филма на Бурак и Мурат Боз  Peace Доста бозавичко  Laughing

Первый спойлер к фильму "Мой брат" с участием Бурака Озичивита, Мурата Боза и Аслы Энвер.
За наводку и перевод спасибо, Айзат Жолдасова.

Мурат и Бурак братья.Они с детства были очень близкими.Только , когда им было по 10лет , родители разводятся; из-за этого Мурату придется жить с матерью , а Бураку с отцом.Проходят годы, они взрослеют; самое интересное оба они начнут поиски, чтоб найти друг друга.Пришло время встретиться...Есть одно но: так как Мурат работал в сфере музыки, он должен был ходить по 2 городам-в Чанаккале и в Измире. Это будет одним из всех препятствии. Но это для них не проблема, наконец они встретятся в одном месте.Когда они только найдут друг друга, разлучница Дерья(Аслы Энвер) сделает все, чтоб их разлучить.По вашему кто окажется сильным: Дерья или братья, которые долго были в поисках друг друга?
Тия ме отказаха преди да е почнал Mr. Green

Здрасти Hug Hug Hug

# 56

Има превод на руски, докато се наканиш да го гледаш, може и на български да го спретнат  Peace
ЕЙВАЛЛАР ДУШКА

# 57
Рьоне  Hug Heart Eyes

# 58
И рейтинга за снощи  Peace

# 59

тоя сладур отдавна го наблюдавам....май ще се гледа сериала на руски...
а пък за ягодките ми каза Бабчето, ама едва днес загледах едно фрагманче....той бил хубав бре....колко серии са излязли вече и къде да до търся...?

Общи условия

Активация на акаунт