приятели с привилегии

• 25 488
  • 272
  •   1
Отговори
# 15
да за момента ...но искам да се получи нещо повече

# 16
той е на 23,мислиш ли ,че просто се страхува от обвързване ? + това ме ревнува ( не мисля ,че би ме ревнувал ,ако не му пукаше за мен )
Не те ревнува, защото му пука за теб, той всъщност дори не те ревнува, но иска да си го мислиш, за да си му на разположение. И не се страхува от обвързване, а просто не иска да се обвърже с теб точно. Не знам как е възможно толкова жени да се хващат на такива елементарни номера.  Rolling Eyes Дори не е нужно да си попадала на такъв, за да са ти ясни тия приказки.

Da. Човека си иска да си има с кого да прави секс, но и да е свободен веднага в момента, в който на хоризонта се появи нещо друго и да зареже нашата авторка без тя да има никакво право на ревове и драми, защото видиш ли, е била съвсем възпитано предупредена. Елементарно.
Освен това е и модерен в очите на връстниците си.  Laughing

# 17
# 18
Забавлявай се, но ако ти е забавно. Ако няма да ти е забавно да щракват с пръсти и ти да се явяваш за секс, не го прави. Не се залъгвай, че да правиш секс само по себе си е забавно и задължително на 23. Всъщност може да действа доста депресивно, особено ако е свързано с драми и съмнения.

Според мен по-добрият житейски урок ще е ей сега да го отрежеш, защото те е хванал за източник на секс на поискване. Зарязвай първа.

Много зачестиха тия теми напоследък...

# 19
все си мисля ,че се интерсува от мен ...той е от друг град ....и всеки ден ми звъни да ме чуе ..по няколко пъти на ден  Shocked Cry newsm78 newsm78

# 20
  • До морето
Въобще не влизай в тази схема. А още по- малко пък си мисли, че ще можеш да промениш нещата и ако ти си мила, добра и винаги на разположение, той мигом ще разбере пропуска, ще се влюби и ще станете официални гаджета. Момчето ясно ти казва, че не иска нищо сериозно с теб! Малка си още, намери някого, за когото ще си център на вселената  Wink

# 21
все си мисля ,че се интерсува от мен ...той е от друг град ....и всеки ден ми звъни да ме чуе ..по няколко пъти на ден  Shocked Cry newsm78 newsm78

Да,защото си му новото и свежо попълнение в списъка с "приятелки с привилегии". Wink

# 22
благодаря ви

# 23
Стефани, нямаше ли и ти подобна тема?

Мда, пичът си има "харем". При нормални връзки не се звъни по няколко пъти на ден. Проучва ти програмата и настроенията.

Звъненето, лайковете, скайп- не са интерес. Щом не е до теб, щом не те е завел някъде, направил нещо, думите са евтини.

# 24
Имах приятелка с такава връзка, казах ѝ още в началото да не се занимава. Звучеше точно като теб в аргументите - "той ме търси", "той ревнува", абсолютно идентично. Накрая излезе, че човека си е искал само това за което са говори т.е. само секс, тя хлътна, плака, но сама си ги направи, той ѝ каза какви са им отношенията от самото начало.

# 25
мимичета ,не мислите ли ,че е възмойно от такъв тип взаимоотношения  да се получи нещо сериозно ?какво мислите да опитам  ли? newsm78

# 26
Мммда,същата история като при мен Rolling Eyes
Даже препоръчвам на авторката да вземе да ми прочете темата,мисля че ще и е много поучителна Peace

# 27
мимичета ,не мислите ли ,че е възмойно от такъв тип взаимоотношения  да се получи нещо сериозно ?какво мислите да опитам  ли? newsm78

Ми бременност и хламидии са бая сериозни неща, които могат да се получат от такава връзка.

Ако мислиш за сериозни гаджета...май и дотам не може да стигнете. Не казваш да имате нещо общо- хоби, образование, цели в живота. Просто сте се събрали за секс. От това няма да излезе нещо особено, дори да останете заедно. Просто ще е някаква посредствена връзчица и винаги ще се чудите и ревнувате, незряла работа.

# 28
имаме общи хобита, харесваме едни и същи неща ...споделяме си всичко аз знам всичко за него ,както и той за мен ...казва че му е много хубаво с мен

# 29

Все едно себе си чета преди време Simple Smile И такава тема бях направила! Всички ще ти кажат-възможно е,не че не е,но много рядко се случва.Повечето пъти,когато в началото е изяснено,че е само секс си остава само секс! Или при единия се появяват чувства(по-често при жените),но рядко е взаимно.

Общи условия

Активация на акаунт