приятели с привилегии

• 25 509
  • 272
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря на всички за съветите

# 76
Все едно чета тийн форум. То изчаквания, то периоди, то стратегии.  Laughing Той момъкът в прав текст й е казал, че я иска само за секс, пък вие я съветвате да го тествала.
Тук за тестване няма смисъл, човека си намеква, че я иска от врата за краката.

Но и аз съм за дългото тестване, поне 6 месеца.

# 77
6 месеца без секс? В тези времена? Хора,това няма как да стане Crazy

# 78
6 месеца без секс? В тези времена? Хора,това няма как да стане Crazy
Става, става и по година траят Laughing

# 79
Може и да траят, после като почнат   един секс маратон, веднъж в месеца, няма спиране.  Crazy
Все пак за хора в млада възраст с нормална сексуалност, това не е нормално.

# 80
# 81
Може и да траят, после като почнат   един секс маратон, веднъж в месеца, няма спиране.  Crazy

Embarassed Embarassed

# 82
Стефани, именно, търси се човек, който не се извинява с времената.

Какво е това "времена"? Да не те облъчват нещо и да те принуждават да правиш секс? И днес, и преди 1000 години човекът със самоконтрол ще чака, а тоя без ще се извинява с нещо.

И ти какво, готова си да вдигнеш крака, дори да имаш съмнения, в името на "времената"?

А това не е само за жената, разумно е и за мъжа да почака, преди да го превърже девойката сексуално. Това му дава контрол във връзката и поглед над нещата, да не се нахендри на луда, дето ще му прави драми.

# 83
Без да искам да се заяждам, но аз ако съм с някой мъж и ми каже, че 6 месеца няма да правим нищо, ще помисля, че или е девствен или е асексуален, или е гей или не ме желае сексуално, т.е не ме харесва.
Това са си нормални неща между мъж и жена, от това също много зависи развитието на връзката. За какво да се чакаме половин година, като може изобщо да не си допаднем в този аспект, в крайна сметка и това е важно.
А и все си мисля, че няма как за 6 месеца да се ходи само по ресторанти и заведения, все ще се отиде някъде на по - задушевна обстановка. Mr. Green

ПП Говоря за случаите, в които вече има връзка, хората са си споделили чувствата, целуват се и т.н. А не за запознанство и в началото само приятелски отношения, тогава може и 7 месеца да си се свалят и просто да излизат с компания, преди да се сгаджосат. hahaha

# 84
Ми пробвай, дай му всичкото удобство и сигурност на  вързаната кърпа и дано си  добра в секса, щото ако не си, след такава проба общуването ще ви се ограничи до никак !

Според мен не само, че не я харесва особено, но не е и много впечатлен от секса с нея. Мъжът, когато харесва наистина една жена, никога няма да каже, че я иска само за секс, защото рискува много да му бие шута. А на 20+ мъжете дотолкова се впечатляват от хубавия секс, че са способни да свалят звезди от небето, за да го запазят и да бъдат във връзка заради него. Поне докато не срещнат някоя, към която изпитват нещо по-дълбоко. В тоя случай не виждам никакъв страх от страна на мъжа, че може да загуби секса или жената. По-скоро някакво безразличие.

По принцип тази възраст е за изживяване на чувства и страсти, откриване на нови неща, дори и да не си много практичен. Това с приятелството само за секс ми звучи подходящо за хора на средна възраст с по 1-2 развода и 1-2 деца зад гърба си, опитали от всичко, поразочаровани, имащи ангажименти и нежелаещи нови такива.

# 85
Е той 6 месеца може ясно да ти покаже, че иска секс, но и че може да се контролира.

# 86
Е той 6 месеца може ясно да ти покаже, че иска секс, но и че може да се контролира.

Абе, ти не забременя ли по-малко от 6 месеца след започването на връзка?

# 87
Ако вие имате желание да го направите с някого ще изчакате ли 6 месеца да ви проучва ?

# 88

Абе, ти не забременя ли по-малко от 6 месеца след започването на връзка?

Не, преди това се дебнахме повече от година on and off. Бих казала, че компенсирахме чакането в началото. Освен това мен не ме брой, аз не съм мома, а гърмян заек. Тук говорим за млади момичета, които да не допускат да ги привикват за физиологични нужди.

Казвам ви аз, че жените не могат да разсъждават, без да опрат до чисто конкретното, най-добре до нечия личност. Да, забременях бързо. Кажи ми как точно това прави останалите ми аргументи невалидни.

# 89
Без да искам да се заяждам, но аз ако съм с някой мъж и ми каже, че 6 месеца няма да правим нищо, ще помисля, че или е девствен или е асексуален, или е гей или не ме желае сексуално, т.е не ме харесва.
И аз ще реша, че нещо определено не му е наред.

Не виждам абсолютно никакъв смисъл да се чака, ако сте се опознали до такова ниво, че да искате да градите връзка заедно.
Това, че един мъж би изчаквал за секс гаранция за какво би трябвало да ми дава?  Thinking Че няма да се разделим след месец? Че много държи на мен? Глупости на търкалета.
Други действия са ми много по-показателни от един безпредметен сух период.

И времената определено имат значение, айде моля ви се. Преди 100 години сексът без брак се е смятал за нещо недопустимо. Сега кой би се оженил, преди да е правил секс с половинката?

Общи условия

Активация на акаунт