приятели с привилегии

• 25 483
  • 272
  •   1
Отговори
# 60
Ох, прочетох цялата тема...След всяко смислено мнение, авторката си тъче на нейния стан - ама дали да пробвам, добре ли ще е да пробвам, ама пробва ми се, какво мислите...Нищо че  всички й казват какво мислят - точно,  че няма смисъл. Ми пробвай си ,бе момиче, имаш си време за  губене, за страдание и уроци. Пък дано се понаучиш, че в правилата и границите трябва да има смисъл и е добре ти  да си тази дето ги определя.  Как пък някой ще ми каже, че ми е приятел за секс, че това трябва да си е моя реплика  newsm78...ми най-много да ми стане приятел за смях и то за кратко и до там ще са му привилегиите! И какво точно ще пробваш - да му обясниш, че си влюбена, че искаш сериозност и заедност...Ми пробвай, дай му всичкото удобство и сигурност на  вързаната кърпа и дано си  добра в секса, щото ако не си, след такава проба общуването ще ви се ограничи до никак !Полза разбира се ще има - той със самочувствие на мачо връзвов, ти с рани за близане! Успех  Flutter

# 61
Пак стигаме до липсата на самоуважение към личността ни , тялото и душата.

Как пък се стигна до секс веднага след запознанството от една седмица ?
Ето от това идват проблемите ,защото мъжете са свикнали да получават всичко наготово бързо , губят интерес и нямат никакви задръжки ,а жените не се уважават и прескачат от един на друг.

Малко като Аква ще прозвуча ,но поопознай някой първо, изпитай го в някоя и друга ситуация, виж какъв  му е морала , възгледите и отношението и чак тогава в кревата .Тукашното е ала-бала,  иди ми дойди ми . newsm78

# 62
Ако човекът има някакви съвсем практични причини да не иска да се обвързва, може след време тези причини да отпаднат и нещата да се получат. Но това са редки случаи.

# 63
И проучвания сред много хора, а и опитът показва, че ако искаш сериозна връзка, добър знак е, ако той може да изчака със секса поне 2 месеца, а по-добре 6 месеца. Ако те изтърпи 6 месеца, явно се интересува от теб, а не от секса с теб. Ама не 6 месеца от дъжд на вятър да проверява дали ще му пуснеш, а връзката да се задълбочава с общи дейности, но без да има натиск да го обслужваш сексуално.

Аз понеже съм параноик и мисля за най-лошия възможен сценарий, за мен такава връзка с бърз секс има голям риск да завърши дори с убийство, защото днешните мъже и за това са позагубили задръжки. Има такива примери. Колко му е да удушиш досадната ковра, когато не ти изнася...

# 64
ужас, въобще не съм чела коментарите как може да се замислиш, не знам, като той ти казва всичко точно и ясно и ти с надежди и какво да очаквала ле ле ле ти на 15 ли си .... #Crazy

# 65
6 месеца без секс ми се вижда твърде дълго, но и съм съгласна, че рядко секс след 2-3 срещи прераства във връзка.

# 66
Ако момичето го направи ще получи и урок и удовлетворение на желанията си.

Ако не го направи ще се терзае много време. Струва ли си ?

Не казвам че не сте прави но за да стигнете до тези изводи сте правили нейните грешки. 

# 67
Хич не е дълго, ако двамата видят, че след тия 6 месеца ще имат години да си наваксат. Дълго е, ако мислиш, че ако не го направиш, изпускаш. Тоест ако бърза, значи не е уверен, че нещата ще се получат. Бързането идва от несигурност, не толкова от мерак.

За момичето не знам дали ще получи урок или ще вземе да претръпне, да сметне тоя тип връзки за правилен и да се остави да я мотаят още поне 2-3 муньвци.

# 68
Много зависи как се развиват самите отношения, колко често се виждат двамата и т.н., но според мен за големи хора 6 месеца е прекалено дълъг период. Аз лично не бих издържала толкова дълго, нито имам приятели, които са го правили. Един - два месеца ми се струва разумно.

Иначе се е видяло, че май ще получи урок, ама така е като не слуша. И ние ако сме слушали по - големите от нас преди време е нямало да правим подобни грешки.

# 69
Еми то идеята нали е периодът да е малко по-дългичък, дори притеснително дълъг, за да се тества що за човек е.

# 70
Не съм съгласна много.
Скрит текст:
Ако мъжът е сгафил нещо (макар, че в началото още ако греши би трябвало да е аут) или е някакъв женкар (въпреки, че не виждам защо някоя би се хванала с такъв ако е наясно).. да се тества, но при нормални отношения мъж - жена, не виждам смисъл от такава предубеденост в самото начало на връзката, когато трябва очилата да са розови.
Не казвам, че съм "ЗА" сексът след 2-3 срещи, но 6 месеца да се гушкат само двамата ми се струва направо много странно, освен ако не се виждат по 1 път в месеца за ресторант.
Ако двамата излизат почти всеки ден, през ден заедно, все ще дойде момент да са на гости у единия или в другия. И те нещата си се случват, другото ми се струва детинско, от рода на "рано е още.. да изчакаме..", говоря за хора на по 20+,  които ходят заедно месец - два - три..
Освен ако момичето не е девствено, или не са на по 16. Пък дали ще скъсат или не гаранция няма.

Той може да я чака 6 месеца, а през това време да си действа с друга, например.

# 71
"Ако двамата излизат почти всеки ден, през ден заедно"

Твърде много излизане, 2-3 пъти седмично е достатъчно. Това да си дупе и гащи е прекалено, в една връзка трябва да има копнеж и време да диша, време за обмисляне, ако се виждат всеки ден, се получава някакво овъртолване, което ми стои доста махленско.

Че кой има време за виждане всеки ден? А и тия срещи ще са доста тривиални. По-добре по-малко, но специални. И без гостуване.

# 72
Да, наистина всеки ден е прекалено, затова си права.

# 73
Все едно чета тийн форум. То изчаквания, то периоди, то стратегии.  Laughing Той момъкът в прав текст й е казал, че я иска само за секс, пък вие я съветвате да го тествала.

# 74
Опознването на човек с който общуваш зависи от жизнения опит. В началото е месеци. После намаля докато стигне до един разговор.

Общи условия

Активация на акаунт