AVON - обсъждане на продукти - тема 19

• 78 274
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Нахлувам в темата ви с въпрос. Надявам се да питам на правилното място, ако не е така - извинете.
Поръчах комплект Rare Pearls (3 часи) от предната (мисля) брошура. Поръчката ми се забави и ми беше предадена  от представител днес. Аромата се различава много от този в брошурата.
Как мога да върна/заменя тези продукти?
Смятам, че не е коректно да искате да върнете продуктите. Би трябвало да сте наясно, че аромантна страница няма как да е 100% еднаква с аромата на същинския продукт. Ако сте имала колебания за аромата, е можело да поискате мостра от представителя ви.
По принцип за продуктите, за които се предлагат мостри, връщането е изключително трудно. Мотивът на компанията е, че потребителите могат да пробват мостра преди да закупят реалния продукт.

Иначе на практика - да - само представителят, който ви е продал съответния продукт, може да направи връщането.

# 706
  • Варна
Мисля ,че могат да се върнат до 7 дни без значение от причината
А дали е коректно е вече друг въпрос

# 707
Мисля ,че могат да се върнат до 7 дни без значение от причината
А дали е коректно е вече друг въпрос

Да може но не пръскан парфюм. Същото е като да си купите диван да спите на него ден два и да го върнете. В 7 дневен срок отказ може да има при ненарушена опаковка. Въобще тук случая е специфичен. Много зависи от многп фактори.

Каталог 17 че и първи   тук

https://plus.google.com/112755161844152358349

Ако Дидис иска може да ме отмени с постването на каталози!

# 708
  • Варна
Е ако е фъскано..май само в продавалника или в някоя подобна група във фейсбук Simple Smile

# 709
Сканирането и качването на брошури е трудоемка и времеемка задача. Ре-ГЕ съвсем добронамерено предлага друг да я отмени. И не съм забелязала някой представител тук да се саморекламира. Просто представителите имат пряк досег с клиенти и продукти, а и да не забравяме, че много често първи тестват даден продукт и могат да дадат обективно мнение. bouquet

# 710
didis1982, чувствай се като у дома си в темата  Wink .

Относно новата пудра, матира идеално, има добра издръжливост.Има лек цвят, за съвсем белоснежки може би няма да е удачна.
За матиращата основа също съм с чудесни впечатления.Радвам се, че я върнаха  Heart Eyes .

Рени, момичето реагира малко остро, но и спрямо нея имаше неадекватни подмятания  Peace.

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 19:54 от ZlatE®

# 711
Всеки е свободен да разполага с личното си време и ресурси по начин, по който е удобен за него вкл. и снимайки каталог, който вече е качен от друг потребител. Нерегламентираната реклама на конкретен представител е забранена.

# 712
Не можах да разбера защо предложението ми с каталозите така екскалира напрежението. Някои дами знаят че вероятно ще шедулирам и другата тема и едно рамо би ми било от полза....

# 713
_re_ge, предполагам, че в случая се е получило неразбиране и от там - недоразумение.

# 714
  • София
_re_ge, знам колко е трудоемко това което правиш, та да могат и клиенти да са две крачки напред. Предлагам ти вече да не хабиш от времето си, защото предполагам колко още неща ти са на главата. Като иска дамата да качва-да качва. Пък като направи толкова стаж в качването, колкото ти и други отдавнашни представителки може да предаде и тя щафетата.
Форумът е свободно пространство и е добре, че има мераклии да предоставят информация, пък и била дублираща.

# 715
  • София
didis1982, чувствай се като у дома си в темата  Wink .

Относно новата пудра, матира идеално, има добра издръжливост.Има лек цвят, за съвсем белоснежки може би няма да е удачна.
За матиращата основа също съм с чудесни впечатления.Радвам се, че я върнаха  Heart Eyes .

Рени, момичето реагира малко остро, но и спрямо нея имаше неадекватни подмятания  Peace.
Благодаря! Ще се опитам и аз да бъда полезна,относно качествата, състава,ароматите и други неща, които биха били от полза за потребителите на Avon.все пак мисля,че това е най-важното в случая. Да представим Avon по най-добрия начин, без значение кой откога е представител.

# 716
 Hug

Макар че ако има неща на ейвън които не струват ще ви разубе давам да ги купувате....

# 717
Да представим Avon по най-добрия начин, без значение кой откога е представител.

Препоръката ми е да се спрете на най-обективния начин, не на най-добрия.

# 718
  • София
didis1982, разсмя ме с Да представим Avon по най-добрия начин. Че той се дъни с всяка пускана поръчка и хич не е за подкрепяне.

И аз разубеждавам непрекъснато, а не да се стремя да поръчвам и после да ми правят рекламации.

# 719
Бубанка, изтрий ме ако сметнеш за нужно, но просто няма как да не спомена, че точно от такива представители няма нужда тук и точно това е вид нерегламентирана реклама.

Общи условия

Активация на акаунт