На пазар във Варна - 39

• 61 546
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Какво е това "Нашенци"?

# 346
  • Варна
Да завия ли по уличката, която разделя ДКЦ-то и високия блок?
Тази улица ли стига до пазарчето?
Трябва да паркирам някъде.

Най-добре  с колата по магистралата за Златни. След Акациите не първия, а на втория  правиш обратен и завиваш първата в дясно.Веднага в ляво ти е пазарчето, там си паркирай . Peace

# 347
  • Вестерос
Да уточним , че това не е магистрала, а булевард "Княз Борис I" или както повечето го знаят булеварда покрай морската градина  Peace

И за най-лесно за пазарчето- намира се до М САТ телевизия.

# 348
  • Варна
Да уточним , че това не е магистрала, а булевард "Княз Борис I" или както повечето го знаят булеварда покрай морската градина  Peace

Разбира се ! Извинявам се за шофьорския ми изказ.  Wink

# 349
  • Вестерос
Точно, че ако е шофьорски, не трябва да е магистрала  Laughing Laughing

# 350
  • Варна
Е, все пак не карам такси .  Laughing Като махнем ограничението си възприемам този булевард точно за магистрала.Peace Надявам се Мис  Ноар ме е разбрала и без названието на улицата. Сори за Оффа!!  Hug

# 351
  • Вестерос
Може и да си такси знам ли  Laughing Hug
 На супер лесно място е пазарчето. Където и да намериш място из Чайка няма да се изгубиш.

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 14:17 от Tiffany Aching

# 352
  • Варна
Благодаря!
Ще го намеря Simple Smile

# 353
Здравейте, виждали ли сте някъде да продават сачове, много ми се иска да пробвам да готвя с такъв.

# 354
  • по морето
Благодаря!
На делфинариума обратен и там е въпросното място, като офиса на М-сат е доста навътре по алеята...А ако влезете от ДКЦ-то (бившата курортна п-ка) карате направо после излизате на алеята успоредна на булеварда, минавате покрай офиса на М-сат и стигате до пазара.

# 355
  • Варна
Здравейте, виждали ли сте някъде да продават сачове, много ми се иска да пробвам да готвя с такъв.
В морската са направили едно като пазарче, там гледах миналата седмица  Peace

# 356
  • Varna
Някой ходил ли е на представление на цирк Балкански тази година?Гледам програмата....няма го колелото на смъртта....нито глобуса.Нещо не ми се дават толкова пари за дресура на папагали и клоунада.Ако някой е ходил да сподели как е тази година.

# 357
  • Варна
Благодаря!
На делфинариума обратен и там е въпросното място, като офиса на М-сат е доста навътре по алеята...А ако влезете от ДКЦ-то (бившата курортна п-ка) карате направо после излизате на алеята успоредна на булеварда, минавате покрай офиса на М-сат и стигате до пазара.
Благодаря!

# 358
В морската са направили едно като пазарче, там гледах миналата седмица  Peace

мерси! Simple Smile

# 359
Някой може ли да ми препоръча дърводелец, който да се занимава и с прахово боядисване. Имам дървени мебели, които трябва да се изшкурят и да се боядисат в бяло.

Общи условия

Активация на акаунт