На пазар във Варна - 39

• 61 548
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Вестерос
Скрит текст:

такава чанта има в алиекспрес

за повече инфо

# 436
  • До морето
Мерси, аз я намерих в Алито, ама доставка 60 дни, а на мен ми трябва за подарък и реших да питам дали не сте я мяркали някъде по магазините където продават реплики.

# 437
  • Варна
И аз по Владислав съм я засичала чантата и дори си мислех как изведнъж се наводни с нея, защото на няколко места я виждах
Обаче, не помня дали точно този модел съм виждала - клъч и други модели май имаше.

# 438
  • Вестерос
Аз пък по магазините не съм я виждала, от алито идват около 2,3 седмици нещата -повечето де.

# 439
  • До морето
И аз по Владислав съм я засичала чантата и дори си мислех как изведнъж се наводни с нея, защото на няколко места я виждах
Обаче, не помня дали точно този модел съм виждала - клъч и други модели май имаше.

Клъч и аз намерих, и портмонета тоже, ама пусто тази конкретната ми трябва  Crossing Arms

# 440
  • Варна
С две ръце за Tergan! Много са удобни.

за гривна-имам от Мънисто. 7лв беше, а се оказа доста добра. Елемента не се е променил, а те я свалям вече две години. Утре мога да проверя дали имат точно елемента на безкрайност. Ако ти се занимава с интернет поръчка препоръчвам  unikalna.bg. Там имат със сребро. Аз поръчах на малкия от там със златно кръстче-страхотна е! Много е нежна и добра изработка. На живо е много по-хубава от на снимката.

# 441
Да сте виждали по онлайн магазините или в мола или други магазини юношески домашни момчешки пантофи 37 номер? Трябват ми и есенни и зимни. И да използвам темата да кажа, че миналата година купих два чифта по 30лв агнешка кожа и се скъсаха за 1 месец от един магазин на Селиолу, които имат и на пазара на чаталжда.

# 442
  • На ръба..
Издирвам този препарат за фурни, та ако някой от вас го е засичал някъде...моля да сподели..
Скрит текст:

# 443
Да сте виждали по онлайн магазините или в мола или други магазини юношески домашни момчешки пантофи 37 номер? Трябват ми и есенни и зимни. И да използвам темата да кажа, че миналата година купих два чифта по 30лв агнешка кожа и се скъсаха за 1 месец от един магазин на Селиолу, които имат и на пазара на чаталжда.
В магазините Deichmann най-вероятно има.

# 444
В Джъмбо вярно ли е, че тетрадките са по скъпи?
Ако е така от къде да купя тази година тетрадки различен формат?

# 445
Преди 5-6 дни бях в Джъмбо и сносните тетрадки бяха над 1 лев. Не видях много стоки на промоции, почти нямаше промоции - както минали години. Излязох с полупразна торба от магазина.....не съм доволна ни от пренареждането на магазина, ни от нищо.

# 446
В Джъмбо вярно ли е, че тетрадките са по скъпи?
Ако е така от къде да купя тази година тетрадки различен формат?

Е, около левче са стандартните около 60 листа, ама пък колко толкова тетрадки се купуват  newsm78
Примерно за трети клас, снощи ги приготвяхме - около 15. Ами по- хубави са, с по- твърди корици, облекла си имат по размер, взехме и един модел с цветна прозрачна ПВЦ подвързия- много удобно.
Голямата ползва предимно тях.
Аз лично ги харесвам, по- запазени са в края на годината  Peace

# 447
Трета поредна година си пазари щерката от Джъмбо.Не съм забелязала да са по- скъпи, но определено са по- хубави тетрадките там.Има и много сладки коректорчета без пари  Wink за големите ученици.

# 448
Здравейте,
Някакви отзиви за фирми  за интериорен дизайн ?
За Варна ми излизат в търсачката Модус и Ачерно.
Ако някой е ползвал услугите им нека сподели.Благодаря

# 449
  • Варна
'Прочети на стр.22  Peace

Общи условия

Активация на акаунт