На пазар във Варна - 39

• 61 507
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • В друг свят...
Здравейте, питам тук, но ако някой знае и online може да сподели: търся светли, изчистени слим дънки, с ниска талия и италиански джоб...или нестандартен такъв. Сигурно от година вече съм си навила, че искам такива и не мога да намеря. Виждала съм 2-3 пъти, но отзад е все имитация на джоб, а аз предпочитам да има реален. Доста изисквания са-знам, но съм виждала по улиците такива и затова се инатя така.  Sunglasses

# 481
Здравейте момичета,чува ли ли сте за капсули с масло от чесън.Свекърва ми днес ми каза,че чула,че било хубаво да се дават на деца за имуната система,обаче ги продавали само в интернет.Дали няма да ги има и аптеките.

# 482
Здравейте момичета,чува ли ли сте за капсули с масло от чесън.Свекърва ми днес ми каза,че чула,че било хубаво да се дават на деца за имуната система,обаче ги продавали само в интернет.Дали няма да ги има и аптеките.
Направи едно търсене в гугъл и виж колко много видове излизат. Не може само онлайн да се продават, със сигурност ще има и в аптеките някой вид Peace

# 483
Направи едно търсене в гугъл и виж колко много видове излизат. Не може само онлайн да се продават, със сигурност ще има и в аптеките някой вид Peace

Да и аз разгледах ще разпитам по аптеките,повече ме вълнуваше дали някой е давал на детето си или да ме ориентирате в коя тема мога да попитам.Благодаря.

# 484

Не съм ровила в нета за инфо, но съм купувала по препоръка на гастроентеролог пробиотици със съдържание на екстракт от чесън и грейпфурт. Много са полезни, но дори и на мен ми е трудно да ги пия, макар и цели. А на детето трябваше да давам съдържанието на капсулите - не се получи. Препоръчаха ни заради кандида в червата и нисък имунитет.
Ако те интересува - Био Култ с чесън и грейпфурт.

# 485
  • ВАРНА
http://apteka.framar.bg/30028949/%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82- … D0%B0%D1%80%D0%BC

аз за това се сещам,но ако детето е малко и не може да ги гълта желатиновите капсули цели ще е много трудно да ги даваш...

# 486
  • Щастлива мама на 3 слънца
http://www.enzo.bg/da-vinci/classic-pochistvassh-sapun-za-kozmetichni-chetki/
Някой да го е виждал ?

# 487
  • Варна
Здравейте
можете ли да ме ориентирате за обущар който разпъва/разширява обувки .

# 488
Благодаря за съдействието момичета   bouquet

# 489
  • Варна
Къде мога да намеря кубче Рубик?

# 490

аз от интернет си поръчах, ОЛХ

# 491

В Джъмбо май бях мярнала.

# 492