На пазар във Варна - 39

• 61 836
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Благодаря на всички за отговорите, научих няколко нови магазина, а за втората употреба и аз се бях замисляла  Peace

Макарони съм купувала от сладкарницата на първия Кауфланд.

# 241
Здравейте,някой знае ли в момента къде има матраци намалени,на промоция,на добри цени?
По специално търсим детски матрак,искам да е качествен,на Магнифлекс харесах един 190/200 около 500лв Rolling EyesБих ги дала щом са за удобството на детето,но не съм обикаляла кой знае колко и въобще не съм ориентирана какво се предлага и какви са нормалните цени за хубав и качествен матрак.
Ако може някой да препоръча какъв матрак ползва за детето си и съответно от къде?

Също да повторя въпроса си за ученическата раница!Вчера в една книжарница на центъра ми казаха че почти всичко се е изчерпало,няма да правят ве4е зареждане и майките започнали да пазаруват от юни още раници Rolling EyesТепърва търся за първокласник и не знаех че е такова чудо да се купи раница-нямаше  с хубави десени наистина останали!
Закъсняла ли съм,навсякъде ли е така обрано??

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 09:02 от Jasmin Tea

# 242
  • Варна
И мен юни ме предупредиха това за раниците и добре, че ми го казаха, за да купя по-рано. Иначе, аз мислех за август да оставя раницата.

eli70o0, вчера бях в НМ, но като до сега не съм обръщала внимание на подписа ти и не знаех колко е голямо детето ти и на коя секция да обърна повече внимание, така че, не знам дали ще съм ти много от полза.
Има доста есенно, но при по-големите момчета. Хвърлих едно око на "бебешките", също имаше есенно, но май по-малко - видях панталони, два-три модела пуловери, суитшърт. Не гледах повече, защото мислех, че детето ти е малко по-голямо.

# 243
За раница ми препоръча едно момиче от тази тема да проверя на Ул.Братя Миладинови 148,скайл-екс или нещо такова беше.Обрано беше преди седмица някъде,но не е съвсем да е било изчерпано.Може да проверите там,ако не сте ходили Simple Smile

# 244
  • Варна
Относно матраците голямо разнообразие от марки и модели има в Мебелната палата. В ТЦ Явор също, но там не ми допадна обслужването и не препоръчвам. Миналия месец обикаляхме за проби с детето и харесахме конкретни модели. После ги поръчахме по интернет, защото в повечето случаи имат по-изгодни оферти. Добри сайтове са Sleephouse и Mattro.net. В подфорума "Дом" има много подробна и полезна тема за матраците.

# 245
  • Варна
В момента тече промоция на матраци ТЕД в Кауфланд.

Хубави раници имаше преди в малката книжарничка зад Общината. Трябва си обикаляне явно.

# 246
  • Варна
Раници има и в Спорт Депо. Също така в уличката под у-ще "Димчо Дебелянов", успоредна на бул."Хр.Ботев " - борса Варна като минавах отвън видях, че имаха доста раници. Не съм влизала вътре.

# 247
# 248
  • най-шареното място
И Жар птица на Шипка за раници.

# 249
  • Варна
.

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 17:32 от Velina_p

# 250
Привет Hug
Не съм по темата, но моля за мнение Praynig
Зоопаркът във Варна работи ли в неделя? Някой ако може да ми каже със сигурност  bouquet

# 251
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да, работи.

# 252
# 253
  • Варна
Здравейте,
къде мога да занеса за ремонт един куфар - счупи му се плъзгащата  дръжка, по-точно вече не се плъзга?

# 254
  • Варна
От къде мога да купя детски макет на обувка, на който детето се научава да връзва вързанки?

Общи условия

Активация на акаунт