На пазар във Варна - 39

• 61 538
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Здравейте, виждали ли сте някъде да продават сачове, много ми се иска да пробвам да готвя с такъв.
Сачове има в магазина за подобни неща на ул. Русе, под пазара на Часовника.

# 361
Момичета, моля да ми помогнете, искам да купя подарък за момиче на 6г., и да ме ориентирате къде вече има заредени есенни колекции,на разумни цени .

Според мен във Фиолата на кап.Райчо

# 362
  • ВАРНА
Момичета, моля да ми помогнете, искам да купя подарък за момиче на 6г., и да ме ориентирате къде вече има заредени есенни колекции,на разумни цени .

Къде на Кап.Райчо има Фиола ?

# 363

# 364
  • Варна, Пловдив
Доколкото си спомням Фиола има в сградата на Била на колхозния пазар.

# 365
Доколкото си спомням Фиола има в сградата на Била на колхозния пазар.
Точно за нея имах впредвид

# 366
Пак да питам: тениски за 12 годишно момче с известни футболни герои и номерата им от къде да намеря. В Спорт Депо няма.

# 367
Здравейте!Откъде хубави масичка със столчета/2бр ми трябват/за балкон,освен Бриколаж?

# 368
  • Варна
Преди няколко дни гледах в Икея и на мен много ми допаднаха.
Като цяло няма голям избор, изобщо.

# 369
Тениски с футболисти съм виждала в подлеза на Катедралата.

# 370
  • Варна
Къде на Колхозния пазар има хубаво магазинче за бебешки/детски обувки на прилични цени?

# 371
  • Варна
Тениски с футболисти съм виждала в подлеза на Катедралата.

И на Колхозния пазар на циганските бараки.

# 372
Здравейте, момичета!
Имам един въпрос -знае ли някой как се казваше или къде се премести магазина за дамски дрехи, който беше срещу хотел Черно море преди да построят Хепи на това място?

# 373
Благодаря, за тениските, що потърся не местата който сме ми предложили.   bouquet

# 374
Благодаря  missNoir !Тази вечер обиколихме метро,икеа и практикер и в крайна сметка купих набелязаната по-рано масичка от Бриколаж-е легна ми сърце и това е!Беше леееко олющена отгоре,липсваше една тапа на крачето,сложиха от друга маса,после липсваше някаква резба,някакъв болт,абе,като тръгнаха да излизат дефекти Crazy,мъжа ми се връща да пита да сложат липсващите болтове,аз го чакам на касите,той се изнерви че все нещо и излиза на тази масичка,накрая добре че се сетих да поискаме намаление и от цена 77,намалена на 62,и с нашата отстъпка за дефектите я взехме за 55лв с две столчета в комплект CrazyКато тръгвахме и вече бяхме платили и на столчетата видяхме  нещо леко изкривено Joy-Мъжа ми вече вбесен-връщаме ги!Аз обаче Не,та Не!Искам ги и това е!!!! Crazy Crazy
Сега си ги гледам на балкона и не мога да им се нарадвам-цикламена,жесток цвят,много яко стои Simple Smile

Имам обаче и една грешна покупка от днес-плажен чадър-обаче съм сбъркала диаметъра-огромен излезе!,пак от бриколаж-могат ли да се връщат стоки,каква е процедурата,пазя касовата бележка.

Общи условия

Активация на акаунт