На пазар във Варна - 39

• 61 566
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, трябва ми колело за 9-10 годишно момче в В Рая-та колелата са за малки деца. До към 5-6г. Поне в магазинът им в Мама и аз центъра.

# 376
  • по морето
Проверете в трошево, магазина в сградата в която живее рая, ако харесате нещо пишете на ЛС, ще ползвате 10% отстъпка, с рая и зафи сме приятели. Ако нищо не намерите - джиро в гръцката, велозона.

# 377
В декатлон видях много колела

# 378
  • На ръба..
Магазин Делфин има ли го още и къде точно се намира?

# 379
Да магазин Делфин го има и е там където си беше и преди.До църквата Св.Николай .

# 380
  • На ръба..
Да магазин Делфин го има и е там където си беше и преди.До църквата Св.Николай .

Мерси, ще мина значи bouquet

# 381
  • Varna
Не много по темата,но ми трябва бояджия за две стаи,ако някой има координатите на някой,ще съм много благодарна.  bouquet

# 382
  • Варна
Момичета, да знаете магазин Елеонора, някъде между Централна поща и Стоматологията, дали работи събота и неделя? Във връзка с униформите за 7 СОУ ми е въпроса. Много ви благодаря! Hug

# 383
Интересува ме името  на  транжорна или фирма за месни продукти/не зная точно как се води/, която се намира в Западна промишлена зона. Чували ли сте да има там нещо подобно? Ако поне знаех името, щях да търся сама...

# 384
  • Варна
Здравейте! Ако някой е купувал парфюми от безмитния на морска гара да каже как са като избор цена и качество.

# 385
  • Варна
Не съм си купувала парфюми от там, но ако ще ти е от полза мнението на мъжа ми, който има представа какви са цените по летищата, тези в магазина са с добри цени.

# 386
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На ММ и един приятел им подариха мъжки парфюми от там за Коледа, но честно казано са доста нетрайни.Не съм им проверявала баркода, може и да са така.
Декоративната козметика обаче е оригинална.

# 387
  • Вестерос
И на моя му подариха от там и е траен. Може да е до марките. Аз лично търсих един парфюм и там беше най на сметка, но не съм го купувала още, така че за женските нямам представа. За другата козметика и аз знам, че е оригинална. Магазинът не е безмитен обаче, така му викат само  Peace

# 388
  • Варна
Благодаря момичета Tiffany, pantera666, missNoir. smile3525

# 389
  • Варна
Прочетох, че сте ползвали ваучери от Грабо за снимки за бележници, но сега не намирам. Изпуснах ли ги?

Общи условия

Активация на акаунт