На пазар във Варна - 39

• 61 538
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Прочетох, че сте ползвали ваучери от Грабо за снимки за бележници, но сега не намирам. Изпуснах ли ги?

Все още не си Simple Smile
http://m.grabo.bg/varna/malki-snimki-0bng8

# 391
  • Варна
  bouquet Грабнах си вече ваучер Simple Smile

# 392
Ще се радвам ако някой сподели с мен информация за магазин или ателие във Варна, откъдето мога да закупя златни бижута /нови, не заложени/ под 60 лв. за грам

# 393
Имам обаче и една грешна покупка от днес-плажен чадър-обаче съм сбъркала диаметъра-огромен излезе!,пак от бриколаж-могат ли да се връщат стоки,каква е процедурата,пазя касовата бележка.
Да , може да се връща. На мен скоро ми се наложи . Въпреки некоректното отношение на служителките, ми върнаха парите. След това написах жалба и си понесоха последствията.

# 394
Сега виждам отговора.Аз вече го върнах ,но ми казаха че мога да направя замяна,и съответно взех други неща за същата сума.Но проблем със стоката нямаше,в моя случай и аз и не съм имала претенции да ми връщат пари-взех по-малкия чадър и др.дреболии.

Какъв беше проблема при вас?И към кого отправихте жалбата?
Извинявам се за спама.Но е хубаво да си знаме правата на потребители./Вярно ли е че вече нямаме право да връщаме стока до месец след покупката,а зависи от политиката на съответния магазин?/

# 395
Проблема беше в коментарите на служителките. Тъй като не е много по темата го слагам в скрит текст :
Скрит текст:
Мъжа ми купи мрежа за комари (4 лв) , но лентата за залепване липсваше. Без да я връща, отиде и купи друга. Но аз в същия ден купих от друг магазин , по -голяма и за по-малко пари. За това реших да им върна едната, тази с всички неща вътре. Служителките започнаха да коментират, че едва ли не , какво се излагам за 4 лв.....това в мое присъствие. Разговора им беше една към друга - "Да замени с нещо" , "Ми то 4 лв, Ма , с кво да замени" , "Е, тя пък за 4 лв лий "  ooooh! Ето това ме накара да пусна жалбата

# 396
Знаете ли къде продават ластични връзки за обувки?

# 397
  • ride my bike...
за ластични връзки - не знам.
Аз купих кръгли цветни ластици и стопери като този от една кинкалерия
http://kinkaleria.com/index.php?m=320&lang=1&category=16 … 64&prodid=507
И така детето се сдоби с няколко комплекта цветни ластични връзки

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 09:55 от Laluni

# 398
  • Варна
Препоръчайте ми магазин за хубави, оригинални, качествени обувки, с цени около 120-150лв.
Нещо от рода на Nine West, които за огромно съжаление затвориха магазина.

Хъшпъпис не ми допадат.
ДжиАни не са ми удобни, подметката им ми е корава.
Пепина са ми скъпи.
Кристиан, под Общината не ми допадат есенните им модели.
Бата също напоследък не ми допадат моделите им...

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 12:11 от missNoir

# 399
искам да питам някой, който е ходил скоро в джъмбо да лие виждал детски часовници. Не е задължително да е истински, просто да имитира часовник, защото вкъщи имаме само 1, а децата са 2, и овйната е като в босна и херцеговина. Трябва да купя днес, или въобще някой ако е виждал някъде newsm78

# 400
  • Варна
Препоръчайте ми магазин за хубави, оригинални, качествени обувки, с цени около 120-150лв.
Нещо от рода на Nine West, които за огромно съжаление затвориха магазина.

Хъшпъпис не ми допадат.
ДжиАни не са ми удобни, подметката им ми е корава.
Пепина са ми скъпи.
Кристиан, под Общината не ми допадат есенните им модели.
Бата също напоследък не ми допадат моделите им...

Tine`s, намират се някъде зад Кристиан, ама не знам името на улицата  Crazy

# 401
  • Варна
Знам ги.
Лятото ги разглеждах, но нищо не ми допадна, но ще ги разглеждам по-често, щом ги споменаваш  Peace

# 402
  • Варна
Знам ги.
Лятото ги разглеждах, но нищо не ми допадна, но ще ги разглеждам по-често, щом ги споменаваш  Peace
Simple Smile
Още: След Ню Йоркър по Преслав, вляво - Милейди. Там продават качествени обувки, включително и ортопедични. Има е посредствени, но те си личат Simple Smile

# 403
искам да питам някой, който е ходил скоро в джъмбо да лие виждал детски часовници. Не е задължително да е истински, просто да имитира часовник, защото вкъщи имаме само 1, а децата са 2, и овйната е като в босна и херцеговина. Трябва да купя днес, или въобще някой ако е виждал някъде newsm78
Ако става въпрос за ръчен часовник бях купила на синът ми много симпатичен от фиола,цена-под 5 лв..И в магазин Рая също има на много ниски цени.Специално за моя син не съм търсила още качество,защото не познава и часа.Предполагам,че и в Джъмбо има.

# 404
  • Варна
Къде мога да купя гуменки за физическо за първи клас С ЛЕПКИ, че май рядко се намират. В Дайхман имаше, но нещо не ни пасна номерацията. Другите които видях, бяха в Матстар в Кауфланд, но изглеждаха супер зле и 2 лева не бих дала за тях  ooooh!
Ако някой се сети, да свирка, че 15-ти наближава  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт