На пазар във Варна - 39

• 61 543
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Виж в сайта на НМ дали има.
Не става ли и гуменки с ластик?

# 406
  • Варна
Къде мога да купя гуменки за физическо за първи клас С ЛЕПКИ, че май рядко се намират. В Дайхман имаше, но нещо не ни пасна номерацията. Другите които видях, бяха в Матстар в Кауфланд, но изглеждаха супер зле и 2 лева не бих дала за тях  ooooh!
Ако някой се сети, да свирка, че 15-ти наближава  Praynig

ПОнеже и аз съм на тази вълна, днес видях доста прилични гуменки с лепки в магазин за детски дрехи от Англия, "Абубу", на Чаталджа. Цената беше прилична, около 11-12 лв

# 407
  • Варна
Къде мога да намеря капан за мишки? Сетих се за Метро, мислите ли че ще има там?

# 408
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
АБУБУ вече са само онлайн.

# 409
  • гр.Варна
Къде мога да намеря капан за мишки? Сетих се за Метро, мислите ли че ще има там?
Капан за мишки имаше в магазини"Вулкан".

# 410
  • Варна
ПОнеже и аз съм на тази вълна, днес видях доста прилични гуменки с лепки в магазин за детски дрехи от Англия, "Абубу", на Чаталджа. Цената беше прилична, около 11-12 лв
Гледах сайта им, но няма показани никакви обувки. Намерих в сайта на Интерспорта този модел: http://www.intersport.bg/website/var/tmp/thumb_6886__lightbox.jpeg
30 лева са, но като няма други ... Дано има номер  Peace

# 411
  • Варна
не знам защо държите да са гуменки, на синът ми вече 5-та година по физическо поръчвам от тези "маратонки", издържат го една учебна година, 3 пъти седмично физическо, плюс два пъти седмично баскетбол. изключително здрави са, препоръчвам  Peace
п.п. според мен гуменка абсурд да издържи на подобно натоварване

# 412
Aз купих едни полски кецове Viggami тази година, махнах им връзките и взех един комплект ластични връзки в различни цветове от "На тъмно". Пера всичко в пералнята "анблок" Simple Smile, родих се. Малкият се забавлява, сменяме заедно цветовите комбинации на подредбата на връзките.

# 413
  • Варна
Гледах сайта им, но няма показани никакви обувки. Намерих в сайта на Интерспорта този модел: http://www.intersport.bg/website/var/tmp/thumb_6886__lightbox.jpeg
30 лева са, но като няма други ... Дано има номер  Peace
Магазинът е по самия булевард "Чаталджа", на ъгъла на последната пресечка преди "Бенковска". Имаше някакво име с Г ...имат и други магазини ( мисля на "червения пощад")

# 414
  • Варна
 SVU_D  никъде не се пресичат цитираните от теб улици. Сигурно обаче имаш на предвид магазин Giga?
Аз също се видях в чуденка с гуменките тази година. Миналата година си бях харесала на Мат стар, но тази - моделите им пълна скръб. Та поръчах от Интернет пак техен модел от миналата година. Вървеше с подарък джапанки, но се оказа, че двата артикула не са с еднакви размери при все, че са един номер  #2gunfire

# 415
  • Варна
Моя грешка Embarassed, извинявам се много! Ген Колев вместо Бенковска. И да, Гига е. Аз търсех и обувки за първия учебен ден, а продавачката ми каза, че се търсели основно гуменки и пантофи, затова са набегнали на тези артикули при зареждането.

# 416
Момичета, как стоят нещата с този център за поръчки на Икеа?
Харесах си един чаршаф, но доставката му ще излезе колкото него  Mr. Green
Нищо ли нямат налично?

# 417
  • Варна
При поръчка от центъра на Икеа във Варна доставката е безплатна.Правиш заявка с един от консултантите и плащаш.Би трябвало в рамките на 5 работни дни да ти се обадят,че поръчката ти е доставена.Организацията им е много слаба.Аз така и не получих телефонно обаждане,чаках 2 седмици,като преди това на няколко пъти говорих с централата им,а нещата ми са били тук още на третия ден.Да знаеш!

# 418
Момичета да сте виждали такива гривнички някъде , https://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0 … ZuyX9sNFwQTyWM%3A
 искам да купя за мен и дъщеря ми.Хубаво е да са от този тип при който се регулира големината.

# 419
  • Варна
Може да провериш за гривнички в магазина,който се намира на ъгъла на Мария Луиза и Шейново,мисля,че могат и да ти ги изработят на място.Цената мисля беше 1-2лв

Общи условия

Активация на акаунт