На пазар във Варна - 39

• 61 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, откъде да купя скутер за сина ми на 7 г. , в центъра ми е удобно да обикалям ако сте виждали и хубави промоции наскоро ще съм благодарна ако някой сподели!

# 556
  • Варна
Обмислям да направя подарък за новодомци пощенска кутия, може би метална.

Някой може ли да ми помогне с насоки къде може да се поръча или къде продават хубави?
На нас ни бяха подарили метална пощенска кутия преди 4 години,мисля,че беше купена от някой от хипермаркетите от рода на Бриколаж,Метро и подобни. Предвид,че в наше село има пощенски клон,но не и пощенско обслужване до дома (получаваме си пощата в клона) изобщо не се наложи да я монтираме и кой знае къде сме я запиляли ,но това е друга тема. Party
Благодаря!
Добре, че уточни за "селото", да не се окаже и при тях, че няма смисъл от пощенска кутия Simple Smile
Изобщо не се бях сетила за тази подробност.

# 557
  • Варна
Здравейте, откъде да купя скутер за сина ми на 7 г. , в центъра ми е удобно да обикалям ако сте виждали и хубави промоции наскоро ще съм благодарна ако някой сподели!
Магазин Микро и Яко зад хотел Лондон.

# 558
  • Варна
Danini (дрехи) http://danini.eu/ има ли на друго място във Варна,освен до аптека Санита срещу пощата?
Харесах си връхна дреха, но точно  моят номер липсва.

# 559
  • Варна
Danini (дрехи) http://danini.eu/ има ли на друго място във Варна,освен до аптека Санита срещу пощата?
Харесах си връхна дреха, но точно  моят номер липсва.
Ако е магазинът непосредствено до книжарница АБВ, имат магазин по Владислав, мисля след Образцов дом, техни дрехи се предагаха и в магазинче на пазарчето в "Младост", също и в района на Бюрото по труда ( "Шипка"). Предполагам в магазина ще ти дадат по-точна информация.

# 560
  • Варна
Скрит текст:

Здравейте,
къде може да се намери качествено дамско портмоне в червено - естествена кожа, може и изкуствена, но да е хубава изработка? Трябва да е от големите, като показаното в скрития текст.

# 561
Аууу,защо ги показа,колко неща си харесах  Party
От същия магазин си взех чудесна рокля на Данини преди миналата нова година.
Мисля,че другият им магазин е първата барачка отляво надясно до козирката.
Дрехи на Роси фешън и Данини има в още един магазин -като продължиш от този,в който няма твоя номер нагоре към Образцов дом,някъде преди магазина на Дафне се пада. Peace

Скрит текст:

Здравейте,
къде може да се намери качествено дамско портмоне в червено - естествена кожа, може и изкуствена, но да е хубава изработка? Трябва да е от големите, като показаното в скрития текст.
Подобно,но в друг цвят и без  метален обков си взе дъщеря ми от магазина на Уникато в Гранд Мол,но може да погледнеш и в другите им магазини. Peace

# 562
  • Варна

Скрит текст:

Здравейте,
Подобно,но в друг цвят и без  метален обков си взе дъщеря ми от магазина на Уникато в Гранд Мол,но може да погледнеш и в другите им магазини. Peace

Не гледай металния обков  Simple Smile аз показах големината на портмонето каква трябва да е, защото има и по-малки, които се прегъват.

Цените в това Уникато как са?

# 563
  • Варна
Благодаря за отговорите за Данини!
И аз имах спомени за магазин по-нагоре по Владислав, но вчера не намерих. В магазина на Роси видях една нова марка, но на Данини сякаш нямаше.
Ще погледна на другите места.
Много са им хубави дрехите наистина. Жалко, че моите кг. са в повече Cry

# 564

Цените в това Уникато как са?
С намаление бяха 30 лв.,но не помня от колко бяха намалени на тази цена.
В различните им магазини имат различни неща и разцветки.
В Гранд мол ми се струва най-бедно заредено .
 Сайт на Уникато  http://uniqato.wix.com/uniqato

# 565
Магазин Микро и Яко зад хотел Лондон.

Благодаря!

# 566
  • Варна
Аууу,защо ги показа,колко неща си харесах  Party
От същия магазин си взех чудесна рокля на Данини преди миналата нова година.
Мисля,че другият им магазин е първата барачка отляво надясно до козирката.
Дрехи на Роси фешън и Данини има в още един магазин -като продължиш от този,в който няма твоя номер нагоре към Образцов дом,някъде преди магазина на Дафне се пада. Peace

Данини има и като тръгнеш от Общината към Севастопол, отдясно, не е много голям магазина. Иначе може да помолиш в другия магазин да позвънят и да проверят дали някъде има твоя размер, за да не се разхождаш напразно.

# 567
  • Вестерос
Скрит текст:

Здравейте,
По Пискюлиев като вървиш от Полиграфията към пазара от дясно след светофара първия има един магазин за бижута, чанти, такива неща. Преди една барака, която играе клон на пощата. От там си купих преди 2 години от естествена кожа. Не е мръднало Simple Smile Имаха много голям избор. Момичето помага да си избереш. Имаше и гаранция май 1 година.

# 568
Червено портмоне, естествена кожа от магазина за чанти на 27 юли, срещу аптека Попова!

# 569
  • Варна
на центъра, срещу козирката, от друга страна на булеварда има магазинче за чанти и други дреболийки. по 13лв мисля бяха. със сигурност имат розово, за червено не знам, защотото търсих друг цвят и не съм гледала въобще червените.  аз имах абсолютно същото като това, но в черно от магазин Фабриция в гранд мол

Общи условия

Активация на акаунт