Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес? - 4

• 22 330
  • 421
  •   1
Отговори
# 225
  • ново
Снощи - салата зеле с моркови, паниран кашкавал и печени картофи.
Днес - таратор и пилешки бутчета с бял ориз.

# 226
...През деня едно телешко варено спретнах.
Как го приготваш?

# 227
снощи - наденички и зелена салата, за десерт лесния чийзкейк от форума
днес - яйца по панагюрски върху спанак с кисело мляко и пак чийзкейк

# 228
Измислих страшна манджа -- боб със спанак и киселао мляко. Стана супер! Задушава се лук,морков и спанак с масъце и червен пипер, добавя се сварения боб оставя се да клокне и преди да се свали му се ливва ена кофичка кисело мляко с чесън...  chef Hug става по-бързо отколкото да го обясняваш!

# 229
Измислих страшна манджа -- боб със спанак и киселао мляко. Стана супер! Задушава се лук,морков и спанак с масъце и червен пипер, добавя се сварения боб оставя се да клокне и преди да се свали му се ливва ена кофичка кисело мляко с чесън...  chef Hug става по-бързо отколкото да го обясняваш!

зрял боб ???малко не ми звучи добре честно казано

# 230
...През деня едно телешко варено спретнах.
Как го приготваш?
Варя в тенджерата под налягане телешкото нарязано на пар4ета с малко сол за около 20мин. После прибавям лук, целина, морков и картоф нарязани на големи пар4ета; слагам и малко мазнина. Варя ги в същата тенджера за 5-10мин. Като стане готово поръсвам с магданоз и си го подправяме с настърган хрян в оцет.

# 231
  • Smolyan
Вчера мусака с таратор
Днес гъби с ориз със зелена салата

# 232
онзи ден кебапчета на скара,с салата марули,картофи на фурна с чесън и копар;
вчера-телешко варено,спанак сс ориз на фурна ,салата зеле,остатъка от картофите.
за днес още мисля,но незнам какво ще измисля.Върти ми се в главата китайски ориз с пилешко месо.таратор,но момчетата може да ме изненадат с някоя идейка.... Laughing

# 233
Днес - пилешки бутчета с картофи и карамелизирана захар и шопска салата,за десерт шоколад Peace
кажи ми как правиш тези бутчета с картофи и карамелизирана захар.
Интереса ми е към карамелизираната захар.

# 234
Днес - пилешки бутчета с картофи и карамелизирана захар и шопска салата,за десерт шоколад Peace
кажи ми как правиш тези бутчета с картофи и карамелизирана захар.
Интереса ми е към карамелизираната захар.

Бутчета с картофи и карамелизирана захар

3-4 пилешки бутчета

1 кг картофи

4-5 скилидки чесън

1 суп.лъж захар

4-5 супени лъжици соев сос
Карамелизирате захарта в тенджера под налягане и прибавяте малко мазнина и бутчетата(около 2-3 минути)прибавяте скилидките чесън нарязани на едро,картофите и соевия сос!
Долива се малко водичка.
Затваряте тенджерата и оставяте така около 30 минути!

# 235
  • Пловдив
Снощи направих скумрия с доматен сос, маслини и кис. краставички, а за тази вечер съм предвидила спаначена супа с ориз.

# 236
снощи - аз мен спагети /постя/, за мъжа ми - кавърма
днес - за мен пушена скумрия, за него - гнезда с кайма

# 237
Пържена риба аншоа и пържени картофки Peace

# 238
  • София
Снощи едни дояждаха соеви хапки приготвени като друсан кебап, а други вечеряха с риба-скумрия на фурна и зелена салата. За утре сме сготвили рувит.

# 239
Днес- боб и крем карамел
Утре- кокошка на яхния с картофки

Общи условия

Активация на акаунт