Звездни компромати - 253 част

• 67 714
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
# 286
# 287
# 288
  • Варна
Николета и Анита  Joy

Скрит текст:

# 289
Като сестри са на тази снимка   Shocked Жалко, че толкова се пъне да бъде стилна, тоя аутфит е ужасно лелински.

Николета и Анита  Joy

Скрит текст:

# 290
  • Вестерос
Имаше един лаф подходящ за двете "грации" =  "Гадост и Зараза"

# 291
Ако човек не знае как точно изглежда Анита Мейзер, ще си каже, че е по-хубавата от двете.  Laughing

Ненавиждам плътно бял лак на ноктите, все едно са минати с коректор.

# 292
Бритни изглежда много симпатично с децата си, София на Ласкин и Алекс - красавица  Simple Smile

Мат Бумър още не мога да го прежаля...  Naughty  Не е честно хубавите мъже да плуват на левия бряг  Crossing Arms  Naughty

А защо му казвате Бумър? Не се заяждам, но често го срещам така на български и ми стана любопитно  Blush

# 293
# 294
Като сестри са на тази снимка   Shocked Жалко, че толкова се пъне да бъде стилна, тоя аутфит е ужасно лелински.

Николета и Анита  Joy

Скрит текст:

Ето,да се види на какво е започнала да заприличва найлоновата.Наистина са като сестри.
Предпочитам да виждам Ел Макферсън и Кайли Миног,дори Бритнитуу Grinning

# 295
  • София
По-голяма е.  Rolling Eyes Почти на 17 е.
Имиджът, който демонстрира е малко неподходящ за България. Все пак тук не е Америка, а тя не е Риана, която също започна на нейните години.
Неприлично млада, безцеремонна и доста нахакана. Така бих я определила. Wink

И в джобчето и дрънкат на татко кредитните карти. Поне така четох. Wink Rolling Eyes

Вярно е.  Wink

# 296
  • Варна
Имаше един лаф подходящ за двете "грации" =  "Гадост и Зараза"
точно  Peace
Малко GOT- ски герои от мен
https://www.facebook.com/tyrionfans/photos/a.546670775405649.107 … ype=1&theater
Питър Динклидж , Сюзън Сарандън
и други... нещо се веселят https://instagram.com/p/5FjRgOCVbh/?taken-by=peterdinklage

# 297
  • София
Моля спешно да се помогне на Николета Mr. Green,наистина изглежда ужасно ooooh!Преди беше по-хубава Tired

# 298
  • Варна

Николета и Анита  Joy

Скрит текст:
Наистина са сестрички Simple Smile
Галена помня, че първа се появи с този десен на чайник и върху нея ми хареса повече.
Този десен съм го виждала много често на плочки в Испания Simple Smile

# 299

Общи условия

Активация на акаунт