Бъдещи осмокласници- тема 70

• 75 255
  • 866
  •   1
Отговори
# 480
  • На черешата
Ау, големи дечица. Сладури.
Моята е дунда, но за сега е само към 158 см. Ще разберем като я мери педиатърката.

И Моята е ниска, а аз съм си доста висока за жена - 177см. , но здраве да е.

# 481
  • Варна
не са много скорошни снимките.
Марио, с бръснач си маха космите подмишниците.

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 15:41 от don domat

# 482
  • София
don domat, не се виждат снимките, сигурно защото не са публични.

И на мен ми е интересна модата с гелосаните бретони. Звучи много смешно.

# 483
  • Sofia
Торнадо,
Голяма сладурана! (какви са тези строителни пейзажи..  Wink)

donsita,
само мога да си мечтая за такава спортна девойка като твоята!

Относно момчетата - в класа на Лори в края на седми клас половината бяха все още дечковци, половината вече мъжлета. Явно това е времето за прехода.

# 484
  • Варна
Ау, че хубави дечурлига ... . Heart Eyes

50кг, 165см е към момента. Особено съм щастлива, че крака и от миналата година спря да расте и остана на 38 номер  Simple Smile Та сега сме един номер двете.

п.п. браво на всички спортуващи деца. Моята не ще и не ще от 2 години насам да мръдне!!! Не искала да се уморява милата ...

# 485
  • На черешата
Торнадо,
Голяма сладурана! (какви са тези строителни пейзажи..  Wink)

Строежа е на отсрещната страна на булеварда, до нас. За тази снимка отнесе наказание.  Laughing Не за самата снимка, а заради катеренето по строежите. Специално се качили да се снимат, защото имало страшна гледка.  ooooh!

Много са ни хубави децата, да са живи и здрави.  Hug

# 486
  • Варна
don domat, не се виждат снимките, сигурно защото не са публични.

И на мен ми е интересна модата с гелосаните бретони. Звучи много смешно.
Елл, я провери сега.

# 487
  • София
Много хубави пораснали деца. Heart Eyes  Да са здрави, щастливи и успели!

С движението проблеми нямаме. Както каза donsita, килограмите не ги следим, защото мускулът тежи. Три пъти седмично плува по около километър и отгоре. От тригодишен е в басейна. Не смее да изкръшка, защото знае, че страшно ще се разлютя, а освен това някой трябва да заведе сестра му на тренировка. Mr. Green

Мустакът - с обикновена самобръсначка. Както и да го маха, все ще се сгъсти - ген. Затова го и обръсна рано. Въпрос на вкус е, но това не ми харесва.

# 488
  • София
Много хубави наборчета!

Моята девойка е с манекенски размери 170 см./43 кила. Ако я стиснеш по-силно, ще се прекърши, толкова е слаба. Беше изключително злояда, сега почна да похапва, но не и се лепи, а хич не е по спорта. Носи и 41-ви номер обувки и вече се сблъсква с проблема, когато трябва да си купи обувка различна от кецове и маратонки. Мисля, че още ще расте предвид факта, че ние с баща и сме високи и с голям крак.

# 489
Като ви чета и гледам, изпадам в депресия! Нашият е 155 см висок, тежи 40 кг, носи обувки №37 ooooh!. В последната година е пораснал с 5 см, краката му не са мръднали. Има единични дълги косми по скротума и много фин мъх на горната устна и това е всичкото! Ни мутирал глас, ни нищо! Все още е на 13.

# 490
  • Sofia
И моята е височка - 172 см, 50 кг.
Добре че има ген и не и се лепи всичкото сладко и тесто, което поглъща, че иначе щеше да се търкаля вече...

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 17:50 от Tari Tasartir

# 491
  • На черешата
И моята е височка - 172 см, 50 кг.
Добре че има ген и не и се лепи всичкото сладко и тесто, което поглъща, че иначе щеше да се търкаля вече...

Уау, хубавица е.  Crazy

# 492
  • София
всичките са хубави.

Моят днес е дежурен да гледа прабаба си до довечера, когато и аз ще се появя при тях.
Сутринта е бил на езда, надявам се да не се дразнят взаимно, защото тя с годините все по-често си показва рогата.

# 493
  • На черешата
 Moето диване решило 5 задачи, в понеделник дадох и домашно за лятото да не губи тренинг, чела книга, пуснала прахосмукачка и преди час ми се обади да каже, че излиза.  Whistling

# 494
  • Монтана
Госпожицата ми или стои постоянно на лаптопа или ако излезе не знае да се прибере по 10 часа.
Добре че поне ходи на репетиции. Пее в народни песни и танцува народни танци.
Задължителната литература не иска и да е погледне.

С мания сме че сме дебели 168см, 54 кг. Обувки носи още от преди 2 години 38-39 номер.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт