Бъдещи осмокласници- тема 70

• 74 697
  • 866
  •   1
Отговори
# 660
Дидева, дано и моят синковец се върне на акъла на твоя  Praynig Laughing

# 661
  • Варна
ra2, дано да изкарат добре и да се забавляват.Simple Smile
Стейси... много близо е училището, няма страшно.
п.п.загубила съм касовия бон за униформата. ooooh! И понеже си знаех, че ще се случи като поръчвахме питах - та може и без касовия бон. Ако някой като мен я е скрил от себе си. Laughing

# 662
  • Варна
Стейси... много близо е училището, няма страшно.
п.п.загубила съм касовия бон за униформата. ooooh! И понеже си знаех, че ще се случи като поръчвахме питах - та може и без касовия бон. Ако някой като мен я е скрил от себе си. Laughing
Детето тези дни ме караше да търся касовия бон в моето портмоне. За нейно успокоение, че ще си получи униформата. Хем няма как да е в мен-баща ѝ я придружава за тези работи в момента. И нашия касов бон го няма, поне засега не е открит.

Аз мога да стигна до втори корпус на ИУ, от спирката на ХЕИ.  Laughing Не съм гледала в гугъл мапс, но той сигурно е по-далече.
Моят мъж мърмори за пресичането при спирката на ХЕИ. Даже спомена как не сме го догледали това. като сме избирали училището.  Confused

# 663
Чака ни рожден ден уикенда,  после заешки лагер... И така

# 664
  • София
Обикновено по това време на годината и ние се занимаваме с униформа, но тази година нямам никакви ангажименти.
Много е странно Mr. Green

# 665
  • София
Обикновено по това време на годината и ние се занимаваме с униформа, но тази година нямам никакви ангажименти.
Много е странно Mr. Green
Много ти завиждам. Heart Eyes  Аз през почивните дни ще прегледам какво от старата униформа може да ползва дъщеря ми, а момчешките елементи ще подаря на някого. Имаме две нови светлосини тениски, които младежът може да носи като цивилни, но той категорично отказва.  Naughty

# 666
  • Варна
Аз мога да стигна до втори корпус на ИУ, от спирката на ХЕИ.  Laughing Не съм гледала в гугъл мапс, но той сигурно е по-далече.
Моят мъж мърмори за пресичането при спирката на ХЕИ. Даже спомена как не сме го догледали това. като сме избирали училището.  Confused

По-далеч е ,да. Като си пресече от спирката на острещния тротоар си тръгва нагоре покрай канала.На има няма 3 минутки е 1ва . И е върволица от деца с униформи, сънени и със слушалките в ушите.  Mr. Green Няма начин да се обърка . Wink
Има си светофар и изобщо не е опасно там да се пресича ,ако разбира се девойката е нащрек. Обаче си има и подлез . Peace
И аз онзи ден ходих да поръчам униформа .Мислех ,че миналогодишните ще му стават ама тц, опнати са му. Дори капаро не ми взеха ,след 6ти ще ходя да ги вземам.

# 667
  • София
Аз съм фен на униформите, но в новото училище ще е цивилен.
Учебниците се купуват организирано от училищното настоятелство, та и с това няма да имам ангажименти.
Имам само организиране на РД на 13 септември, следващия ден ще ходим до районното за лична карта. За 15 септември ми е забранил да ходя с него Mr. Green

# 668
  • София
Скрит текст:

Да е здрава и спорна новата учебна година. Малко остана Simple Smile

# 669
  • София
ganis, и за теб да е успешна и щастлива! Отново благодаря за помощта ти през изминалата трудна година.  Hug

Скрит текст:

# 670
  • Варна
Ганис,  Mr. Green ,дотам ако я докараме не е на добре работата!  Hug

За това предложение на синдиката какво мислите ?
http://www.studyabroad.bg/schl-news/395-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4 … D0%BD%D0%B8%D0%B5

# 671
  • София
Ганис,  Mr. Green ,дотам ако я докараме не е на добре работата!  Hug

За това предложение на синдиката какво мислите ?
http://www.studyabroad.bg/schl-news/395-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4 … D0%BD%D0%B8%D0%B5

Деска, малко нецензурно ще се изкажа. Сетила се Мара да се....Не мисля, че допълнителните точки за дисциплина ще променят нещо. Иначе съм съгласна по-надолу със статията. Делегираните бюджети бяха най-голямата гавра, която направи правителството след учителската стачка. Парите следват ученика. Затова в училищата колеги не смеят да наказват и изключват ученици, да ги оставят на поправителен, който няма да изкарат, защото се намаляват парите. Реално много училища са с вързани ръце, особено по-малките. Трябва да има радикални икономически промени, да се премахнат тези делегирани бюджети. Но от друга страна- това, което се разруши в последните 20 години, трудно би се възстановило. Отношението на децата и родители към институцията училище, възстановяване авторитета на българския учител, създаване на адекватни учебни програми и нормално написани и разбираеми учебници и куп други неща.....Аз имам шанса в момента да работя в прекрасно училище с прекрасни деца, но съм работила и в ПГ, та знам за какво иде реч. Ученици, които се събират с лопатата и метлата, които не могат да си напишат името, не знаят колко е 3 по 5, нямат никакво отношение към учители и съученици...

# 672
Аз съм фен на униформите, но в новото училище ще е цивилен.
Учебниците се купуват организирано от училищното настоятелство, та и с това няма да имам ангажименти.
Имам само организиране на РД на 13 септември, следващия ден ще ходим до районното за лична карта. За 15 септември ми е забранил да ходя с него Mr. Green

По принцип и аз харасвам да има униформа - нещата да са организирани както трябва.Да има магазин , да мога да си я купя по-всяко време, да е удобна , да е на достъпна цена. Доголкото чух в 2ра АГ е за 400 лева - но после не се носят- какъв е смисъла.  В Англия/съжалявам че го пиша/ но тези дрехи -ученическите са най ефтините, а са с добро качество..Ако тук го организират така ОК. Деца с униформа в София съм виждала веднъж в метрото, и сутрин като минава рейса за Г.Баня!

# 673
  • София
Моят досега учеше в Горна баня и бях доволна от униформите.

Ганис, за такива деца ли става дума

# 674
И аз харесвам униформите, но ако са изготвени от качествени материали и с вкус. Синът ми е имал униформа само от 1-4 клас, но по еднолично решение на директорката бяха с черен копринен костюм + бяла риза= сервитьори  Shocked. Слава богу, че не бяха ежедневни!!!
От тогава насам, а и сега в 8кл. нямат униформи, макар, че понякога ми се иска и то най-вече, заради онова надскачане и гледането на етикетите от някои деца.

Общи условия

Активация на акаунт