В момента чета ...40

• 66 851
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
  • Belgium
Снощи приключих "Хана сама вкъщи" - приятно скандинавско трилърче, доволно мрачно. Чете се бързо и леко, но не е нищо особено. Детективите са същите като в първата част - "Джинджифиловата къща", а виждам че книгите от поредицата са цели 8.

Започвам "Стоунър" на Джон Уилямс и съм с наистина големи очаквания  Laughing

# 91
  • на североизток от Рая
Стоунър е прекрасна книга, би трябвало да си я купя. Обикновено книгите, които съм чела от библиотека и са ми харесали, после ги купувам. Лу, дано да напишеш мнението си след прочита й.

А книгата на Шмит е с чудно красива корица. Държах я в ръце.  Heart Eyes

# 92
И аз много искам да прочета Стоунър. Да видим и Лу как ще я възприеме.

# 93
  • София
Мен нещо не ме дърпа "Стоунър". Но и аз ще изчакам мнението на Лу с интерес.  Wink

# 94
Какъв жанр е "Стоунър"? От тежките и разтърсващи книги ли е?

# 95
  • Belgium
Нели, ще пиша задължително  Laughing

А ако ме вдъхнови, ще пиша много  hahaha

Ако не беше Вени този път да ми я набута в ръцете, дори не бях чувала за нея  Blush

Книгата на Шмит наистина е с прекрасна корица  Heart Eyes

Нели, ако я искаш мога по-нататък да ти я пратя за прочит.  Laughing

# 96
Какъв жанр е "Стоунър"? От тежките и разтърсващи книги ли е?
Не бих казала,че е тежка и разрърсваща,а по-скоро тиха,спокойна,житейска.  Peace
Ще чакам и аз мнението на Лу.  Wink

# 97
Благодаря, Нези. Добавям си я в списъка.

Снощи започнах "Ген", но не ми върви особено. Харесвам как пише Майкъл Крайтън, но засега не ме грабва тази книга.

# 98
  • София
"Ген" на Крайтън съм я чела мноооого отдавна и не си спомням нищичко от нея. Явно не ме е впечатлила  Confused

Пете, и мен не ме влече към "Стоунър" нещо.

# 99
В момента въртя три книги, всяка си има време за четене:
"Достатъчно основание" - криминале, идеално за приспиване, в доза две странички преди сън.
"18 % сиво" - препрочитам си я, много я харесвам. Тя ми е "транспортната" книга в чантата.
"Намисли си число" - за промеждутъците.

# 100
  • на североизток от Рая

Нели, ако я искаш мога по-нататък да ти я пратя за прочит.  Laughing

Искам! Благодаря! Прегръщам те!  Hug

# 101
  • София
Ако не беше Вени този път да ми я набута в ръцете, дори не бях чувала за нея  Blush
Лу, надявам се да ти допадне, но и малко се опасявам да не се получи ефект на прехвалване и огромни очаквания. Описанието на Нези е съвсем точно  Peace.

# 102
  • USA, Steak State
Завърших с "Немското дете". Харесва ми. Станах си фен на скандинавската литература и това е.  Mr. Green

Сега продължавам със "Захир". Сменям рязко жанра, че много психопатски мисли ми се въртят последните дни в главата и домашните са в лек ужас.  Crazy

# 103
# 104
днес купих "Мастиленият лабиринт" на Людмила Филипова за един англоговорящ, на английски, той много се зарадва, дано да е хубав подарък, дали прилича на "Шифърът на Леонардо" по стил (той спомена нещо такова, че му е харесало и се надявам и това:) Дочитам "Климати" на Мороа и почвам "Златният храм" на Голдмън. За морето ще си я взема нея и "Източен вятър, западен вятър" - Пърл Бък.

Общи условия

Активация на акаунт