Страстни жеги, бури летни ни издухват към отчетни (бъдещи мами над 35)

• 28 129
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Кали браво мила страшно много ме зарадва  Hug всичко ще е наред ти само малко се поуспокой  Hug

Фокси пази се  Naughty

Танзу една голямааа прегръдка и за теб  Hug Hug Hug

# 706
Кали, браво за хубавите новини, такива все ще чуваш  Hug
Мимче, големи емоции са това с прибирането, ще ви държи сигурно. Представям си и с две малки деца какво е. Важното е, че сте си изкарали страхотно.
Фокси, гълтай по едно хапче майната му, и кръвното ще е ок.
Скрит текст:
За баткото - разбра се, че е ухапан, има предположение кое е детето. Просто самото място вече има видими белези от зъби. Имало едно дете, което имало такива особености. Само дето явно някой ги оставил дори и за малко безнадзорни. А и той при спокоен разговор, днес каза името на детето. Надявам се да са по-осторожни, досега толкова години не сме имали проблеми там, надявам се да няма други такива изцепки. Проблема не е, че нещо се е случило, да деца са, да, с различни особености, обаче затова имат толкова учители, възпитатели, лелки...за да не остават ненаблюдавани.

# 707
  tiptoe
Венци- тихичко честито. Чакаме следващата по-видима срамежливка утре/вдругиден Hug Много хубао Heart Eyes
Цвети- сърцебиенето не е шега работа, изпитвала съм го и аз преди , та имах чувството ,че загивам и аз  Crazy Дано не ми се случва скоро, ама взимам си разни помощни вещества ,че сега остава да ми се случи и съвсем ще се побъркам Outta Joint
Кали- страхотно е твоето човече. Ще знаеш от сега, че има твърд и борбен характер. ТО си го нарочихме, че е момиче, та скоро сигурно на ФМ ще ти го кажат Party БХС аз не бих правила ,след твоите премеждия. По-скоро бих се доверила на опитен доктор , който да разгледа добре плода .. Hug
Звездичка- дано не се повтаря тази случка на вашия батко Praynig
Ивка- чакаме ТМ да ти направи незабравима снимка, която да споделиш с нас, щом ти самата не обичаш да заставаш пред фотото. Ние с ММ си говорихме да си направим нещо като "фотосесия" за спомен като отиваме към морето.
Лили- и аз чакам да видя твоето тумбаче. Като каза за изправяне на косата- аз лично в жеги трудно си представям да си я изправям- то горещо, потя се, тя се къдри...В дубаи не е влага, но все пак си е жега и сигурно с преса се изправяш. Как издържаш newsm78
Фокси- дано кръвното ти се стабилизира. От него ще е главоболието, сигурно това ти е височко.
Мен си ми е 90 на 60 засега , не е тръгнало да слиза надолу, както му е навика по жегите Naughty
Пате- с теб какво става? Сега дерта ти е синчето май ooooh!
Аз се чудя как имате за прахосване селска реколта  Flutter Ние ли сме големи консуматори, ли какво ама от 2 градини на селото на ММ всичко се оползотворява: домати, краставици, боб, картофи, царевица, чушки, лук, малини, круши, джанки.. Joy Каквото не може да се изяде се прави на буркан или по фризерите...Ама то предната година пък имаше толкова малко домати, че даже на буркани не бяхме правили , та каквото беше останало от миналата година.. Може би щото и моите родители се включват често в оползотворяването на реколтата Blush
Мимче- звучи бая изморително това пътуване до Малага. Другата година ще се усъвършенствате обаче Hug
Моя рапорт:
Скрит текст:
Днес смятам след много ходене по институции най-накрая заключихме сделката при нотариус и си чакаме Нотариалния акт и собственика да освободи апартамента. Иначе ходих на ЖК вчера и отказах ехограф, че хем ФМ 2 беше скоро, хем ги бях профукала 2та безплатни по ЗК вече  Joy Доки обаче реши да погледне бебока по негова инициатива и се оказа, че на моята гимнастичка пак главата и е м/у краката и доколкото може да се определи в тази поза е седалищно разположена поне засега. Важното, е че мнооого рита, шава и чак ММ като се допира до корема ми се стряска вече Whistling Заточихме щерката на село, та имах разграфени дни вчера и днес до минута направо, но поне съм доволна от постигнатото, макар липсата на влудяващия елемент да е голяма Laughing
За първи път правя крем-супа от тиквички- все си мислех, че това няма да ми хареса, обаче май се влюбих. С пармезан и сметана и пушена сьомга най-отгоре, хареса ми доста Heart Eyes Само да не ми стане навик, че като чух ,че този месец "само" 1 кг съм наддала и се разпуснах нещо bowuu

# 708
Венциии, и аз я виждам - тихичко честито  bouquet
Кали, ужасно се радвам че нещата при теб бавно, но сигурно влизат в релси... Да погалиш Упоритка през коремчето и да й кажеш, че си е заслужила името Heart Eyes
Звездичке, добре е че сте разгадали мистерията и дано този случай да накара преподавателите да са малко по-наблюдателни Naughty
Ох, щях да пиша още нещо, но толкова ми се спи Tired Тези дни само ви чета и нито ми се пише, нито има какво.... пък като има го забравям бързо hahaha

# 709
Рансън, днес дали не те видях на лугата?

# 710
Танзу, не ти стигат другите тревоги, сега и допълнителни. Гледан да не обръщаш внимание. Дано се наредят нещата  Hug
Креми, честит нов дом! Само щастливи мигове да преживявате там   bouquet
Мимче, много премеждия, представям си с две бебета, но важното е, че сте изкарали хубаво Hug
Звездичке, наредила се е загадката. Учителките да се стягат, затова са там, за да ги опазят.
Фокси, дано се оправя бързо главата, че кофти и хапчета като не е удачно да се пият Hug

# 711
  • В градината...
Кали,  ТМ  да продължава да те глези, явно помага  Peace Hug

# 712
Перъ, кажи какво прави Идка Heart Eyes

# 713
  • В градината...
Идка за 1 месец е наддала точно 2 кила  Mr. Green Тъй е, като плаче и  я залъгваме с манджа, имаме си гривнички вече.

# 714
Браво на детето! Да ни почерпиш с някое фото скоро и ние да се порадваме на гривничките Heart Eyes

# 715
Скрит текст:
Това е специален подарък от мен за свекървите на Шерифчето и на Кали Wink

# 716
# 717
Кали много ти се радвам. И много ти стискам палци.

Фокси утре на доктор. Високото кръвно при бременност не е шега работа. Мен ме караха да го меря при всяко нерасположение. Боло опасно за бебето. Така че утре заминавай на доФтор.

Перу на дохранваните деца. Количеството храна трябва да се контролира. Ако е само на кърма нямаш този проблем.
Нацелувай ревлич.

Съвети дадох, че тренирам за свекърва....и си лягам

# 718
Тренирайте, тренирайте. Ще видим след 2 седмици аз за кво ще тренирам  Mr. Green

Ми, освен да ходя на доФтор, ма ше трябва да взимам оцеляването пак в собствените си ръце.

А жегата не само хората мори, явно. Е сега протече главния водопровод на "малкото" ни блокче. Вода - йок. Ако утре вечер има, ще е късмет

# 719
Перу, добре сте я нахранили момата,  Simple Smile, не ви ли казаха да минава на диета. И аз искам снимка да видя гривничките на снахата  Hug
Позачетох се из свекървената тема, то там има големи уникатки, третират за главни герои на темата май след време, или за нещо повече  Whistling Шери, не им връзвай  Hug Hug Hug
Кремика, честито ви, да си живеете в мир и любов   Hug Укроти темпото вече да може акробатката да се понамести /шегувам се/
Хайде лека ви!

Общи условия

Активация на акаунт