Сладкарничка за книги - тема 48

• 19 676
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Аз пък в нито един жокер не се разпознах ,може би нямам другарче тази игра  Joy smile3538

# 361
Аз се разпознах в почти всички  Joy

# 362
Аз пък в нито един жокер не се разпознах ,може би нямам другарче тази игра  Joy smile3538
И аз така Simple Smile или тъкмо заподозра някой и следва жокер, който ме изключва  Whistling

Другарче, да знаеш, че ще се върна да видя какви жокери си пускало и дали съм можела да се позная Simple Smile

# 363
  • на североизток от Рая

Нямаш, вярно е, заради мен.  smile3537 smile3538 И ще трябва да те компенсирам.

Слив, на кое море ще си?  Wink

Излизах, върнах се, четох, такива работи. Чета книга, но все си мисля, че ме чакат гардероби, по-точно един, но най-големия.  Да взема да го оправя, че да излезе тази мисъл от главата ми, че ме дразни като нахална муха.  ooooh!

# 364
  • ГОре на черешата...
 Whistling
Скрит текст:
Crazy
Скрит текст:
Laughing
Скрит текст:
Mr. Green
Скрит текст:
Алекс да не гледа моля Stop!
Скрит текст:

# 365
  • София
Въх, Марието мари!  Joy Как не ти стана жал за нас, като я пусна тая снимка! Давай сега по парче  Crazy
Мери, все забравям да кажа - много ми харесаха групата на систъра ти  Heart Eyes

# 366
  • на североизток от Рая
 Искаш да ме комплексираш ли сега?!  Mr. Green Whistling Видях я, харесах я, но като видях рецептата - не. Заради млякото не бих я яла, затова и няма да я направя. Иначе така ме съблазнява. Ама, Мариетко, много сметана, много нещо иска туй красивото нещо.  Rolling Eyes Дай някоя по-лесна, дето и аз да мога да я ям.   chef

# 367
  • София
Мери, и на мен много ми харесват! Благодаря, че споделяш линкове! Hug

Мариетка, ммммммммммм!  Heart Eyes

# 368
  • София
То е туй, ма МариеткУRolling Eyes
Ще ходя да гледам рецепта , видяло се е ...  Sunglasses
Мен пък нещо сладко не ме изкушава напоследък, чак не мога да се позная ... Един сладолед мъча от сутринта ... сега го дояждам.. мъка...  ooooh!  Laughing

# 369
  • ГОре на черешата...
Миж, туй нЯщУ Crazy е онУй нЯщУ Crazy Crazy, дето става готово само за 10 мин и после може да нападаш директно с лъжицата Mr. Green...грабваш 2 кофички сметана и мляко от магазина и пакет бисквити и си готова.

# 370
  • София
Да взема да я спретна освен ...  smile3506
И току виж съм се класирала в последния момент за другарче на Мариша    newsm53

# 371
  • ГОре на черешата...
Действай, ще ви хареса!

# 372
  • София
Нел,отговрарям веднага-на Златни пясъци ще ходим.
Мариет,срам нямаш Twisted Evil

# 373
Ама много сте лоши, ще взема и аз да направя една бисквитена торта Grinning
Благодаря ви за милите думи и стиснатите палци за групата, радвам се че ви харесват. Мислех да давам линковете в скрит текст, че да не спамя, ама щом ви харесват, добре Grinning

# 374
  • Кърджали
Мариетко, кажи къде да ти давам точен адрес и да пратиш едно парче (ама огромно). Щото Алекс такува предупреждения, че не трябва да гледа,  не чете. Па и си помисли че си пуснала подходящо за пране.   Blush (хормони, какво да ги правиш )  Пък то за ядене....

Общи условия

Активация на акаунт