Искам да кажа ... (45)_13.07-19.07

• 75 488
  • 1 381
  •   1
Отговори
# 75
  • sofia
Сесили, явно са я пригодили за бъдещия избран.

# 76
Елени, на живо съм виждала и тази, която Алина е показала. Също е много хубава и наистина има място за храна.

# 77
Много сладки Тото и Въглен  Hug

# 78
.................
Имам ето тази от около 4 години. Ползваме я много редовно. Много съм доволна. Мястото за храна е по-голямо от на другите. ...........

Разкошна е и ние я имаме(само, че в зелено). В Гработо миналата година я продаваха за 30лв., ама отървах промоцията и я закупих за 60лв. Донесоха ми я дето се вика на крака, мн мили момчета. И съм супер доволна, макар да имаме повече от една хладилни чанти и какво ли не оборудване за къмпинг и палатка.

ПП Мирама, чудесна ти е косата. Сигурна съм, че и към момента е така хубава, ако  да не я виждаш точно така. Peace

ПП И видях едни сладкишчета - едно бебе и едно коте.

# 79
  • София
Ох, това много сложно, бре.
Бях мяркала някъде по сайтовете машина за бира и си помислих, че с такова нещо я правиш.
Хич ме няма с теглилки, мерки, съставки...
С удоволствие обаче бих опитала такава домашна бира.

Жади, сладурчета.  Heart Eyes

# 80
Тото и Въглен са страхотни  Laughing 

# 81

Изискванията са прекалено общи за подобна позиция. Не се изисква нищо кой какво, а предишният път дори имаше изискване за шофьорска книжка. Сега и това са махнали.
Наистина се колебая дали да си губя времето.

# 82
  • ту тук, ту там
Благодаря, момичета!

На мен мястото за храна не ми е първостепенно, защото имаме хладилна чанта от твърдите, които се зареждат. Повече ми трябва компактно организиране на аксесоарите, че сега като се помъкнем на по-отдалечен целодневен плаж и сме като някакъв катун!   Crazy
На Алинка е хубава много, само цвета ми се иска да е малко по-тъмен.
А в bggift аз се колебаех между тази, която Съни показа и ето тази:
http://www.bggift.com/296_Раница-за-Пикник.html
Май не ми се получи линкът...
Последната обаче няма прибори, иначе ми харесва много. Ще ровичкам още малко и ще преценя!  Peace

# 83
Като тази на Алина, съм виждала и тъмносиня. Линкът наистина не се е получил.

# 84

Изискванията са прекалено общи за подобна позиция. Не се изисква нищо кой какво, а предишният път дори имаше изискване за шофьорска книжка. Сега и това са махнали.
Наистина се колебая дали да си губя времето.

Kandidatstwaj, аз нали казах, че изтеглиха една позиция за която кандидатствах и и смениха джоб десктипшъна. Намалиха изискванията, а аз имах и предишните, но го добутах до интервю. Сега ще видим какво ще стане, но е по-добре да се опита.

# 85
  • някъде ... тук ...
Никога не съм ползвала раница за пикник, но на пръв поглед всички показани ми харесват.
Ако мъкнем хладилната чанта - приборите и няколко пластмасови чаши са вътре и толкова. Иначе си имаме една туристическа раница, където бутаме всичко Crazy

Елени, какъв стол си харесала? За къмпинг са по-високи от плажните заради масата, поне нашите.

# 86
Тонка, не е машинария. Трябват ти два съда с голяма вместимост най-общо казано.  Аз ползвам тенджера с вместимост 17 литра и друг голям пластмасов съд за прецеждане. Останалото са мерки и теглилки, които лесно се намират. А самите материали за бирата струват около 10-15 лв. С тях приготвяш между 15 и 20 литра бира.

Аз не бих правила бира в тенджера, заради метала. Моят мъж си има специални бутилки, в които я прави.

Едно време имаше "дамаджани". Няма ли ги и сега? Те биха били идеални.

# 87
  • София
Ходите ли на профилактични прегледи, не мамолог и цитонамазки, а примерно  да  си направите Екг  на кардиолог, унг,  кръвна картина, урина, очен?
Аз използвам сега   момента , че лятото е по ненатоварен графика на лекарите.

Мда, всяко лято като остана без деца, имам списък с профилактики, които си правя. Основно ендокринолог де, за дядо ми Хашимото; но и мамолог, гинеколог; тази година съм планирала и кожен, че взеха да ме притесняват няколко бенки. На очен също ходя, а кръв и урина ми правят на профилактичните в офиса.

# 88
  • ту тук, ту там
http://campingrocks.bg/bg/product/991/sgyvaem-stol-outwell-fergus
Ето го столът, Ели!
Надявах се, да се включиш!  Hug
Аз не знам дали бих си купила чантата по принцип, но понеже трябва да измисля подарък сега...   Laughing

Продължавам борбата с линковете!
Да, светлосинята чанта продължава да трупа точки в своя полза, ако някой може да ми даде ли к за тъмносиня ще е супер. А в Техномаркет Хоум дали има подобни артикули? За този в Бургас в най-стария мол по-конкретно питам, защото той ми се струва много по-богат от тези в София?

# 89

Общи условия

Активация на акаунт