Новите ви книги - 18

• 104 628
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • на североизток от Рая
 С благодарност към Лофчето, за милия жест!

# 166
  • USA, Steak State

# 167
Моята нова книжка подарък от Кали  Heart Eyes

# 168
# 169
  • София
Joy

Е, няма лошо, тя си е лятно книжле, ама съм чела къде по-добри истории, случващи се в Гърция.
( малко извън отчетността на темта, но, би ли  споделила  заглавията на  твоите  препоръчани" гръцки" книги? Praynig

# 170
  • София

Идеалното плажно четиво  Peace

Препоръчвам Миниатюристът - Много добре написана книга. Амстердам през 17ти век оживява пред очите ти докато я четеш  Heart Eyes

# 171
Моите нови от промоцията на Сиела

# 172
Моите нови-новенички:

# 173
  • Belgium
Joy

Е, няма лошо, тя си е лятно книжле, ама съм чела къде по-добри истории, случващи се в Гърция.
( малко извън отчетността на темта, но, би ли  споделила  заглавията на  твоите  препоръчани" гръцки" книги? Praynig

sssani, например "Когато кипарисът шепне" е много приятна книга, но задължителна за прочит е "Алексис Зорбас". Ако случайно не си я чела, направи го непременно. Ще видиш истинската гръцка душа, нейната дълбочина и светлосенки.
Ако не си попадала на Джералд Даръл и неговата поредица за остров Корфу, също я препоръчвам с две ръце  Heart Eyes Точно заради тези книги се влюбих в острова и като го посетих напълно разбарх как Даръл е бил омагьосан от него.
Книгите са "Моето семейство и други животни", "Птици, животни и роднини", "Птици, зверове и роднини"  Laughing

# 174
  • София
Лу,благодаря   bouquetЗорбас съм чела.Както и поредиците на Даръл.Това лято  в същата стилистика прочетох и мед, море и афродита... Останаха ми кипарисите, но ще  ги чакам електронно Simple Smile

# 175
Чакам утре тези:

Първата е поредица, която много ми харесва и знам какво мога да очаквам от нея.
Втората ми е по- интересна, т.к. авторът ми е непознат.

# 176
  • Plovdiv
Ето тези си взех от щанда за книги на Аполонията в Созопол...Нямам спирачки като видя щанд с книги

# 177
# 178
За леля:

За племенницата (бяха по 1 лев вчера Peace)

ПП Забравих книгите от предната седмица Blush

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 11:19 от tochica11

# 179
  • София
И моите нови:

tdaneva, моля те, напиши отзив за романа на Кристофър Райх, когато го прочетеш. Ще съм много благодарна  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт