Новите ви книги - 18

• 104 599
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Паяче, бе!  #Silly

Точи, "Въртоп" да кажеш как е, моля!  Hug
С най-голямо удоволствие, но кога ли ще стигна до нея  Crazy Като видиш, че съм я отбелязала в ГР ми напомни  Peace Hug

# 91
  • на североизток от Рая
Ако видя, ще напомня.  Hug

# 92
  • Пловдив

# 93
  • USA, Steak State

# 94
  • На високо
О, прекрасни придобивки, Паяче! Много съм  впечатлена и от двете книги, особено от "Пътят". Този роман направо ме порази, остави ме без думи. И филмите по тези романи са добри. Кориците и на двете книги май са с кадри от тях.

# 95
О, прекрасни придобивки, Паяче! Много съм  впечатлена и от двете книги, особено от "Пътят". Този роман направо ме порази, остави ме без думи. И филмите по тези романи са добри. Кориците и на двете книги май са с кадри от тях.

Мдааа... "Пътят" е една от най-добрите анти-утопии, които съм чела  Heart Eyes
Филмът също е много добре направен!  Peace

# 96
# 97
  • на североизток от Рая

Мдааа... "Пътят" е една от най-добрите анти-утопии, които съм чела  Heart Eyes
Филмът също е много добре направен!  Peace

Книгата ме порази, но филма не съм го гледала.

Значи и втората книга е хубава, така ли, Авлига? Да я търся за прочит.

А Паячето скоро ще отвори лична библиотека, с това количество книги, които придобива напоследък.  Crazy

# 98
Гледай и филма, Нели. Ще ти хареса  Peace

# 99
  • на североизток от Рая
Гледай и филма, Нели. Ще ти хареса  Peace

Трябва да кажа на дъщеря ми да го гледаме заедно, защото скоро й говорих за книгата.  Simple Smile

# 100
# 101
  • На високо
Значи и втората книга е хубава, така ли, Авлига? Да я търся за прочит.
Хубава е, Нели, заслужава си прочита според мен.  Четох я преди години с друго заглавие -  "Между небето и земята". Историята е мрачна, разказът се води от името на едно брутално убито момиче, но крайното чувство, което оставя книгата не е ужас, страх, болка или друго подобно от тъмната гама. Напротив -чувството е светло и омиротворяващо, една пречистваща смес от любов и тъга. Аз поне така усетих нещата, за другите може и да е различно. Филмът е по-зле, много е критикуван, че оставя различно впечатление от книгата, но на мен и той ми допадна. Не се размина съществено със спомена ми от романа.

# 102
  • на североизток от Рая
Авлига, благодаря!  Hug

Днес от библиотеката си взех тези книги:

# 103
Нели, ще следя отзивите ти за "Презрението" - харесвам Моравия, почудих си дали да си купя тази книжка от Алеята във Варна, но се въздържах. Нещо напоследък не съм в настроение за нови книги - сигурно заради камарата непрочетени вкъщи.....

# 104
  • на североизток от Рая
 Аз харесвам Моравия, но точно тази не съм я чела. Не съм чела и Конформистът и ще я взема скоро.

Общи условия

Активация на акаунт