Август вече наближава - скоро бебо ще се гушка в мама (11)

• 37 164
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Привет!

И аз се чудя как ще го гледам това бебе в жегата. В хола и спалнята в момента е 30 градуса, а в северната детска стая - 29. Ще видим какво ще каже педиатърката по този повод. Иначе и при нас спане почти няма. Сутринта се преместих в 5 ч. в хола и си пуснах климатика и май ще си спя тук до раждането поне.

Киоку, дано бързо спадне температурата. Можеш да пробваш и леко по-хладен душ (но не и студен).

Куини, браво, че сте си вкъщи! Прекрасна е малката!

Аз вчера бях в Окръжна при д-р Дачева. Плацентата ми нямала грам стареене, водите в норма, засега няма изгледи да излиза в близките дни. Аз от една страна искам да раждам вече, но пък осъзнавам, че по-добре да поседи още малко вътре.

# 481
  • София
И аз много се чудя за климатиците. Решила съм там където е бебка да спирам климатика и да се охлажда от другите стаи. Ще гледам да поддържам 25-26 градуса, нормална ми се струва така температурата.

Ние сме напълно готови, вчера подредих последно всички дрехи. Днес стерилизирах помпата и я приготвих в багажа за болницата. Не остана  и колкото повече наближава ми е все по- притеснено. Трябва да приготвя на ММ едно шишенце, биба и ако се сетя нещо друго от първа необходимост да измие и стерилизира преди да ни изпишат.

Куини, прекрасна е малката и с каква рокля сте я издокарали:)

Мислили ли сте каква водя ще предлагате на бебетата? Нашия батко изобщо отказваше да пие, докато се кърмехме, та сега се чудя дали да преварявам или може директно бутилирана изворна.

# 482
Момичета днес в 10:10ч проплака един малък мъж. Родих със секцио и спинална упойка. Юнака се казва Ивелин 48см и се роди 2850гр.

# 483
  • Варна
Ехаааа,Деси ти си с моя термин! Grinning
Честитооооо мила!Да ви е жив и здрав!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз мисля да давам на бебето,ако иска Девин с розовия етикет.На каката такава давах.

# 484
Деси честит малък принц, жив и здрав да ви е.   bouquet

# 485
  • Sofia
Десислава Минева, честито! Да ти е жив и здрав  bouquet Hug Simple Smile

# 486
  • София
Деси, честито! Да е здрав и много радост да ви носи! На теб: бързо възстановяване   bouquet

# 487
Десислава Минева Честито бебче.Да ви е жив и здрав и много да ви радва.
  bouquet

# 488
  • София
Деси, Честита ви радост  bouquet Да е жив и здрав и много щастие и усмивки да ви носи:)

# 489
Честито бебче!!! Бързо възстановяване.   bouquet

# 490
Деси, каква хубава новина! Да ви е жив и здрав малкия и да ви носи много радост. Бързо възстановяване на теб   bouquet

# 491
Деси Честит ти младеж,а на теб бързо възстановяване!   bouquet
Куини видях принцесата ти- страхотна е!
Киоку ,пробвай с хладен душ ,поне временно ще те облекчи! Дано се оправиш скоро!
Аз влизам в клуба на повръщалите- до сега нито един път не съм успяла да повърна още от началото,но снощи се препотих,такова гадене не бях виждала никога....... Много грозно стана,а и не стигнах навреме...абе ужас  Sick
Освен това имам леки болки в свивката на крака от лявата страна,всякаш съм разтегнала нещо,но пък доста остро си ме боли. #Cussing out
А, и болничния ужас,един 45-дневен стана....той 43 ми го е писала моята,счетоводителката вика- не става,от НОИ така казаха!
Ходих до моята док там обясних,и пак уж се разбрахме за нов б.лист,да ,ама не,сега ми звъннаха че този вече ,така или иначе е регистриран по ел.път,сега ще чакаме НоИ  !!! Добре че ММ ми беше шофьор ,че в тая жегаааа,както ми се гадиии ,един болничен ще им дам на всички.... #2gunfire

# 492
Честито, Деси! Да ви е здрав, весел и усмихнат юнака! Бързо възстановяване на теб и скоро скоро вкъщи да се радвате спокойно един на друг Simple Smile   bouquet

# 493
  • Дупница
Момичета днес в 10:10ч проплака един малък мъж. Родих със секцио и спинална упойка. Юнака се казва Ивелин 48см и се роди 2850гр.
Честито Деси  smile3525 да ви е жив и здрав Ивелин

# 494
  • София
Гръмотрън, болничният може да се анулира и да се издаде наново. 45-дневният е различен от останалите по време на бременността, тъй като се изчислява по различен начин, затова трябва да е точно 45 дни. Не знам какво ще чакат, но ако имаш ПИК код, провери какъв  му е статусът в сайта на НОИ.

Общи условия

Активация на акаунт