Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 420
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз бях на това мнение,че през летните месеци е по-добре детето да има РД и даже мечтата ми е някоя година да го направим на басейн.Промених си мнението преди почти година и половина,докато печеше прекрасно юлско слънце и РД беше организиран да е от 17ч. ,не щеш ли в 16ч. като се изля един двучасов порой,не ми говорете просто JoyМакар РД да ни беше на закрито ние не можехме да стигнем до колите,а пък за вземане на тортата.да не говорим.И все пак си ми остава мечта да и направя РД на басейн!!!!

# 526
Да, риска от влошаване на метеорологичната обстановка го има по всяко време. В студените месеци поне се знае, че ще е на закрито. Лятото само гледаш небето и облаците до последно, гадаеш, тюхкаш се и трябва да имаш резервен вариант.

# 527
Момичета, помагайте моля  Praynig
Искаме 5-тия ни рожден ден да го организираме в детски център, където да не се празнува повече от един рожден ден едновременно. Ще сме около 15 деца и 20-тина възрастни. Към момента се колебаем между "Веселите крачета" и "Варненче".
И двете зали ни харесват, условията също са ОК.
Във "Варненче" това, което ни притеснява е, че е много задушно. Мъжът ми ходи, докато имаше вътре РД и каза, че и понамирисвало на пот. Аз ходих при празна зала и също беше много застоял въздуха. Който е празнувал там може ли да каже нещо по въпроса? Също и какви са впечатленията ви от анимацията.
За "Веселите крачета" - най-големият недостатък за нас е местоположението. И ние и почти всички гости живеем в другия край на града. За там имам следния въпрос - хубави ли са тематичните им партита? Много търсих във форума, но не открих нищо за анимацията им. Защото ако анимацията им не е добра, веднага си решаваме дилемата.
Много благодаря на всеки, който се включи с инфо  bouquet

А ако ви хрумне някое друго местенце, отговарящо на условията ни, давайте смело идеи  Hug

# 528
Бях на РД във Варненче през декември и по- скоро ми се стори хладновато и от някои дупки по тавана бая подухваше, та задушно и потно никак не ми се видя. То от някои вентилационни отвори духаше топло, а от други вентиалционни отвори и случайни дупки духаше студено. За анимацията - една кака танцуваше с децата, пускаха песнички, имаше игри със столове - кой ще седне пръв и кой ще остане без стол. Вероятно зависи колко деца и на каква възраст.

# 529
Относно потта-идва от фитнеса във дясно,ако не се лъжа самия фитнес няма таван.Това по спомен,канто ходихме преди няколко седмици с дъщеря ми до Спортна.

# 530
pina, благодаря! Сега една приятелка ми каза същото - на места духало студено и не било особено приятно. Каза, че ако не си под тези отвори, е добре. Имало подобно нещо над масата за родителите. Уф, вече съвсем ми стана объркано  newsm78

Относно потта-идва от фитнеса във дясно,ако не се лъжа самия фитнес няма таван.Това по спомен,канто ходихме преди няколко седмици с дъщеря ми до Спортна.
Това твое предположение ли е? Как да няма таван фитнеса  Joy
Аз самата ходя в този фитнес и вентилацията му е отлична. Точно онзи ден, след като се отбих във "Варненче", слязох във фитнеса и направо ми се стори, че съм излязла на открито след задуха в детския център.

А за "Веселите крачета" някой с мнение как протичат РД на по-големите деца?

# 531
Смятам,че излишно съм споменала по спомен,като отидохме до детския център малката да надникне чувахме музиката от фитнеса.Не съм оглеждала обстойно дали има съществуващ таван.

# 532
Ясно, спомен на база чуто, а не видяно  Peace

# 533
  • Варна
Доколкото зман детския кът Додо затваря за външни посещения,ако има планиран рожден ден.Повече инфо незнам,но гледам снимки в страницата им във фейса и виждам много доволни деца и анимация.

# 534
  • На брега на морето
В Додо затварят, да. Когато има рожден ден си е само за гостите на партито.

# 535
Гледах го Додото, даже и клипчета бях гледала, но ми се стори много малко за нашия РД. Благодаря все пак! Simple Smile
Иначе на мен ми харесва и Мемо в Мамс енд Ми, но на младежът - не. Пиратското им парти хич не му се понрави (2 пъти е ходил).

# 536
Аз да питам за Додо- за колко големи деца е? Ако направя там първи рожден ден на бебо, ще е подходящо ли за него, но и за по-големи деца гости 8/9 годишни? В чуденка съм след 2 месеца бебо става на 1год., но има и батко на 9год, и повечето деца гости ще са от 4 до 9 годишни.

# 537
ДОДО,определено е мъничко,като пространство и не съм особенно впечатлена.Аниматорките са сменени.Ходили сме 2014г. и децата много се забавляваха,но и аниматорките се постараха,но тази година януари бяхме там и беше голяма скука за децата.Принципно децата бяха шест и често идваха при нас.Има някакъв детски кът във Фул Макса.Не си спомням точно как се казва,но даже имат и фейс страница.

# 538
iv.elina благодаря ти, отпада ми като вариант, продължавам да търся.

# 539
http://fullmaxcenter.bg/fullmax/%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D … 0%B0%D1%82%D0%B8/
ето това е във Фул Макса

Общи условия

Активация на акаунт