Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~55~

• 24 803
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ди къде ти е Пелинката не я виждам в крачола

# 31
Хубава темичка. Ще си плакнем очите с Маджитчо

# 32
Линди,дала съм и почивка засега ....но това не значи че няма да ви радвам с нейните селфита  Mr. Green Joy

# 33
Линди,дала съм и почивка засега ....но това не значи че няма да ви радвам с нейните селфита  Mr. Green Joy
ooooh! ooooh! ooooh!

Деси  Hug само да не беше на пръва страница колажа с Пеликанката  #Cussing out Mr. Green

# 34
  • София
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 35
Добър вечер и от мен! HugЗагледах се по сериала, който го дават озвучен по диема фемили и за отрицателно време го изгледах преведен. Бих искала да споделя мнението си.Много ми хареса актьорската игра. Твърдостта на Маджит в отношенията им с Нериман беше явна, не се поколеба нито веднъж. Почти не са се карали с Нериман, което ми хареса.Опитваха се да ги разделят, ама напразно. Също така ако си гледал сериала внимателно има много хубави моменти,мисли. Но някой неща така и не ми се изясниха- какво се случи с Пелин,тя не си получи наказанието за опита за убийство на Нериман, с Аслъ какво стана,с дълга на фирмата, с Бора какво стана, с майката на Нериман-защо не обясниха как е починала-Фейза беше споменала нещо, с любовта на Джихан и неща, който в момента изобщо не се сещам

# 36
  • София
Добър вечер и от мен! HugЗагледах се по сериала, който го дават озвучен по диема фемили и за отрицателно време го изгледах преведен. Бих искала да споделя мнението си.Много ми хареса актьорската игра. Твърдостта на Маджит в отношенията им с Нериман беше явна, не се поколеба нито веднъж. Почти не са се карали с Нериман, което ми хареса.Опитваха се да ги разделят, ама напразно. Също така ако си гледал сериала внимателно има много хубави моменти,мисли. Но някой неща така и не ми се изясниха- какво се случи с Пелин,тя не си получи наказанието за опита за убийство на Нериман, с Аслъ какво стана,с дълга на фирмата, с Бора какво стана, с майката на Нериман-защо не обясниха как е починала-Фейза беше споменала нещо, с любовта на Джихан и неща, който в момента изобщо не се сещам
ppbambucha добре дошла при нас
Сериала поради нисък рейтинг втория сезон набързо беше приключен. Това не позволи да се довършат доста от образите. Имало е други идеи за развитие на събитията през този втори сезон но нещата са се променили и затова някои от героите са оставени без да се изградят докрай. По-важното е че завършва с хубав край нас това ни вълнува   bouquet

# 37
Остана малко до дългоочаквания епизод. Настанете се удобно и да започваме да пълним очички Joy

# 38
  • София
момичета, да се запиша да не ви изтърва таз вечер Flutter Hug Hug Hug

# 39
  • near Sofia, Bulgaria
Здравейте! С някои от вас сме се засичали в една друга тема, но реших да се включа тук, ако ме приемете, защото бях запленена от историята на Нериман и Маджит! Изгледах сериала на един дъх и също смятам, че края беше претупан! А с дублажа по Фемилито е пълно разочарование Sad Но пък винаги можем да си повтаряме любими моменти на компютъра!  Heart Eyes

# 40
ppbambucha добре дошла при нас
Сериала поради нисък рейтинг втория сезон набързо беше приключен. Това не позволи да се довършат доста от образите. Имало е други идеи за развитие на събитията през този втори сезон но нещата са се променили и затова някои от героите са оставени без да се изградят докрай. По-важното е че завършва с хубав край нас това ни вълнува   bouquet
Peace Макар, че някои от нас искаха да видят трупове  Whistling hahaha

ppbambucha , добре дошла и от мен  Peace

Само да допълня поста на Линди  Hug дългът на фирмата беше изкупен от бащата на Маджит, както разбираш, всичко си остава в семейството  Laughing

Айде, паехали  Whistling Чакам среща във фирмата бу гедже  Mr. Green А дано  ooooh!

Гале  Hug Heart Eyes

Галидан  Hug Heart Eyes добре дошла и на теб   bouquet То ние тук си го знаем наизуст сериала бе  hahaha

# 41
# 42
Маджит я гледа като натровен  hahaha

# 43
Цитат
Макар, че някои от нас искаха да видят трупове
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Галидан добре дошла Hug Heart Eyes

# 44

Общи условия

Активация на акаунт