Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~55~

• 24 923
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Вай бе, Маджи като каже през смях Хади гиделим ми иде хемен да се кача на рейса за Станбула и да го намеря и ям ям ям

# 556
Вай бе, Маджи като каже през смях Хади гиделим ми иде хемен да се кача на рейса за Станбула и да го намеря и ям ям ям
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Нерваче, сакино къз  Naughty Изчакай поне до септември, като заминаваш за Бодрум ли беше, пътьом ще се отбиеш  Mr. Green

# 557
  • near Sofia, Bulgaria
Party Да, а пък в Алабората както изглежда  Heart Eyes Crazy Embarassed Много жалко, че са го спрели, имаше накъде да се развие според мен  Cry

# 558
  • София
Party Да, а пък в Алабората както изглежда  Heart Eyes Crazy Embarassed Много жалко, че са го спрели, имаше накъде да се развие според мен  Cry
То и според нас много се ядосвахме когато го спряха къде по-лоши сериали не ги спряха ама какво да се прави ще чакаме нов проект

# 559
  • Стара Загора
Party Да, а пък в Алабората както изглежда  Heart Eyes Crazy Embarassed Много жалко, че са го спрели, имаше накъде да се развие според мен  Cry
Мхм  и там изглеждаше страхотно smile3521,а с какъв поглед гледаше една кобилка от едни скали,само кат си спомня и получавам тахикардия Two Hearts..А за филма наистина имаше накъде да се развие,той точно започваше с интригите,любов,ревност,стари вражди и те го спряха Thinking,за което мн.ме е яд Crossing Arms.

# 560
Мхм  и там изглеждаше страхотно smile3521,а с какъв поглед гледаше една кобилка от едни скали,амо кат си спомня и получавам тахикардия Two Hearts..А за филма наистина имаше накъде да се развие,той точно започваше с интригите,любов,ревност,стари вражди и те го спряха Thinking,за което мн.ме е яд Crossing Arms.
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 561
  • близо до брега на морето
Кво стана бе къз Mr. Greenпозитива и любезна хер заман Laughing

# 562
# 563
smile3521 newsm47

Цитат
а с какъв поглед гледаше една кобилка от едни скали
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 564
  • близо до брега на морето
Боре Heart Eyes HugЕви Heart Eyes Hug-мноУ съм уморена,ма ви следя из късо Laughingеле еркеците-не ги оставям ич без надзор Naughty Mr. Green

# 565
  • София
Момичета Hug  хубава вечер! Аз изчезвам, но пак ще намина тези дни! Благодаря ви за всичко!  love001

# 566
Вчера гледах касовия филм на Мурат Илдъръм Laughing пълно разочарование ooooh!

Боре Heart Eyes HugЕви Heart Eyes Hug-мноУ съм уморена,ма ви следя из късо Laughingеле еркеците-не ги оставям ич без надзор Naughty Mr. Green
Цяло лято ли е така newsm78

# 567
spoko spoko spoko Чакаме те, да знаеш  Peace Heart Eyes

Камелия  Hug

Абе исках да питам Борето, Меги нерде  Thinking Отдавна не е наминавала  newsm78

# 568
Здравейте на всички. Много сте напреднали с писането, браво на вас. Готови ли сте за поредната порция любов, която предстои  bouquet

# 569
Здравейте на всички. Много сте напреднали с писането, браво на вас. Готови ли сте за поредната порция любов, която предстои  bouquet
Хер заман  Peace Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт