Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~55~

• 24 879
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
# 496
# 497
Гюнайдън, прекрасни  Hug Hug Hug Усмихнат петък на всички  Peace

# 498
Добро утроооооо
снощи в жегите Маджи ме заведе на едно снежно хълмче
еееех ашк
Ирко питала си ме какво нарисувахме джанъм, ами вече всичко де можахме го написувахме, чак Инджи анне газирахме с наште рисунки

Ванчееее добре дошла джанъм
Знаех си че ще се появиш и тук и в Ашка Simple Smile
Аз подпуках втори път Фатиха , ама тоя път съм по смела с мишката , защото знам какво следва
само Нермадж се гледа този път Simple Smile

# 499
Нерваче  Hug Heart Eyes Викаш, разхладихте се в снежеца  Laughing Laughing Laughing

# 500
  • near Sofia, Bulgaria

# 501
Нерваче  Hug Heart Eyes Викаш, разхладихте се в снежеца  Laughing Laughing Laughing
евет  Laughing Laughing Laughing Laughing

В коя местност са снежните снимки знаете ли , че аз от техните само Картепе знам то кой ли не е снимал там.

Много ми харесват опитите на Маджи да плени Нериман ,до снежните снимки всяка среща между тях ми е любима, нищо че го режеше, влюбения и борещ се Маджит ми желира капачките , особено като си сложи оная самодоволна усмивка като усети ,че и нейния лед се топи оххххх на кака
той ми почти набор ама нейсе  Mr. Green

# 502
  • near Sofia, Bulgaria

Нерваче  Hug

# 503
евет  Laughing Laughing Laughing Laughing

В коя местност са снежните снимки знаете ли , че аз от техните само Картепе знам то кой ли не е снимал там.

Много ми харесват опитите на Маджи да плени Нериман ,до снежните снимки всяка среща между тях ми е любима, нищо че го режеше, влюбения и борещ се Маджит ми желира капачките , особено като си сложи оная самодоволна усмивка като усети ,че и нейния лед се топи оххххх на кака
той ми почти набор ама нейсе  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Точно в Картепе са снимките на най-любимата ми серия  Heart Eyes

# 504
# 505
  • София
Добро утро момичета  newsm51
Еве  Hug Heart Eyes  Галка  Hug Heart Eyes  Нерваче  Hug Heart Eyes
 Ваня  Hug Heart Eyes всеки новодошъл е добре дошъл   bouquet
Лек петъчен ден
Снощи догледах сериала че не можах да се примиря с това прекъсване
Тази вечер пак ще ги гледам  Heart Eyes

# 506
# 507
# 508
# 509
  • София
Момичета на вас направи ли ви впечатление че Нериман отиде с Маджит в планината с един цвят шалче а там после беше с друг цвят и се върна пак с първото  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт