ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 183

• 33 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Добър ден  Hug Hug Hug Hug Hug

benibella, добре дошла  Hug

# 601
Повече нЕма говоря с вас  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Оттатък глуха, тук - сляпа, ай мноУ ви здраве  ooooh!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Дано се оженят СейКер и да си имат 4 малки моркова с уши  Crossing Arms Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Здравейте, момичета! Hug

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 602
# 603
Пораснало е коремчето...  Crazy Crazy Crazy

# 604
Вики  Hug Hug Hug в понеделник стискаме палци  Hug Hug и после чакаме почерпка.  Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 13:45 от Ани (Aniska)

# 605
Пораснало е коремчето...  Crazy Crazy Crazy

Party Party Party много са готини двамата  Party Party Party

# 606
# 607
  • Яко в Матрицата...
Вики Hug, и от мен имаш стискане на палците fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 608
# 609
  • Яко в Матрицата...

# 610
баси тишината  Joy Joy Joy Joy

В екранела пише, че вероятно Баръш ще участва в новия сезон на Paramparca.  Peace Още не се знае каква ще е ролята му. В смисъл .. той знае сигурно де, ама ние не знаем.  Joy Joy

Дано да е различна от всичките му досегашни роли. Предполагам, че ще е .. така казва в интервюто, че обича да е различен.  Party Party Party

Тойгар с дъщеричката си  Party Party Party https://instagram.com/p/5UCWiBAnvX/

Не знаех, че е рокер  Party Party Party

# 611
И една песен на Тойгар, която аз страшно харесвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от друг сериал е, но за мен е една от най-хубавите му творения.  Peace

# 612
И една песен на Тойгар, която аз страшно харесвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от друг сериал е, но за мен е една от най-хубавите му творения.  Peace

Ах................ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy   къде ме върна бе .................. Hug Hug Hug Hug Hug Hug   Аз днес.................... 1swing 1swing 1swing 1swing 1swing 1swing 1swing  разсъждавам в/у въпроса за 4 моркова..................... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Някоя добра душица да ми подскаже у кой епизод беше недоразумението Парс................. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 613

Ах................ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy   къде ме върна бе .................. Hug Hug Hug Hug Hug Hug   Аз днес.................... 1swing 1swing 1swing 1swing 1swing 1swing 1swing  разсъждавам в/у въпроса за 4 моркова..................... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Някоя добра душица да ми подскаже у кой епизод беше недоразумението Парс................. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Бойче  Hug Hug Hug Hug Hug
58 епизод  Peace

# 614
И една песен на Тойгар, която аз страшно харесвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от друг сериал е, но за мен е една от най-хубавите му творения.  Peace

Ах................ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy   къде ме върна бе .................. Hug Hug Hug Hug Hug Hug   Аз днес.................... 1swing 1swing 1swing 1swing 1swing 1swing 1swing  разсъждавам в/у въпроса за 4 моркова..................... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Някоя добра душица да ми подскаже у кой епизод беше недоразумението Парс................. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Бойчееее  Hug Hug Hug
Ебаси аграрната тема станахме  ooooh! ooooh! ooooh!  копане,магданоз,моркови   Wink Wink Wink
И посадихме две праскови и две череши  Whistling Whistling Whistling

Ани Hug Hug Hug
Тойгар мога да го слушам безкрайно  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт