ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 183

• 33 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 285

Party Party Party Party Party Party

ей го, не е от рекламата  Sick Sick
Още малко ще потрая, малко още  Whistling Whistling

значи Серенай направила изненада на Ушко. Той бил в някакъв клуб в който членува, доколкото разбирам там спортувал. И след това седнал да пие кафе. Серенай му изскочила отпред Сюрприззззззззз. Той се изненадал. Не отделяли очи един от друг си говорели 1 час и си личало, че са щастливи от срещата. (мисля, че то се вижда и на снимката). После си тръгнали с различни коли.
Има го и другият вариант...тя седяла във фитнеса в кафето и  ооооп...Ушаци я сюпризирал  ooooh! ooooh! ooooh! и другото нататък гу гу гу гу....същото  smile3502 smile3502 smile3502
Ники е на пост обачИ................... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 286

Party Party Party Party Party Party

ей го, не е от рекламата  Sick Sick
Още малко ще потрая, малко още  Whistling Whistling

значи Серенай направила изненада на Ушко. Той бил в някакъв клуб в който членува, доколкото разбирам там спортувал. И след това седнал да пие кафе. Серенай му изскочила отпред Сюрприззззззззз. Той се изненадал. Не отделяли очи един от друг си говорели 1 час и си личало, че са щастливи от срещата. (мисля, че то се вижда и на снимката). После си тръгнали с различни коли.
Има го и другият вариант...тя седяла във фитнеса в кафето и  ооооп...Ушаци я сюпризирал  ooooh! ooooh! ooooh! и другото нататък гу гу гу гу....същото  smile3502 smile3502 smile3502

няма значение  Hug Hug личи се, че се радват един на друг. Което естествено не значи, че са гаджета.  Joy Joy Просто няма студени ветрове.  Joy Joy

# 287

Hug Hug Hug ама не е сигурно  hahaha hahaha за съжаление или не, май няма студени ветрове  hahaha hahaha hahaha както вероятно е нямало и топли  hahaha hahaha hahaha

Дано никакви да няма, че  Sick Sick
smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534Да не я пускам пак.................. /снимката/ и да не фащаме темата............../ облога/.................. че на Трайков му се спи...................Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Бойче, вярно - облога  hahaha hahaha hahaha ама тя джадЪ не е уточнила с кого е Чачо.  Joy Joy
Измъкнала се е викаш ощИ докЪт сътвори облога у нейна полза................... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 288
# 289

Hug Hug Hug ама не е сигурно  hahaha hahaha за съжаление или не, май няма студени ветрове  hahaha hahaha hahaha както вероятно е нямало и топли  hahaha hahaha hahaha

Дано никакви да няма, че  Sick Sick
smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534Да не я пускам пак.................. /снимката/ и да не фащаме темата............../ облога/.................. че на Трайков му се спи...................Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Бойче, вярно - облога  hahaha hahaha hahaha ама тя джадЪ не е уточнила с кого е Чачо.  Joy Joy
Измъкнала се е викаш ощИ докЪт сътвори облога у нейна полза................... hahaha hahaha hahaha hahaha

точно  hahaha hahaha hahaha ще трябв ада се отказва от гнусния си любимец  Joy Joy Joy Joy Joy

https://instagram.com/p/5MjyfVrnUr/
ако Чачо играел в Кьосем ултан щял да е Султан Ахмед.  Joy Joy Ама това пак са догадки  hahaha hahaha

ПП за снимката на Ушко и Серенай има предположения в Т, че е от Бодрум. По време на снимките на рекламата.  Peace Онова на снимката така и не разбрах кой и къде го е писал.  newsm78

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 23:27 от Ани (Aniska)

# 290

Hug Hug Hug ама не е сигурно  hahaha hahaha за съжаление или не, май няма студени ветрове  hahaha hahaha hahaha както вероятно е нямало и топли  hahaha hahaha hahaha

точно  hahaha hahaha hahaha ще трябв ада се отказва от гнусния си любимец  Joy Joy Joy Joy Joy

ако Чачо играел в Кьосем ултан щял да е Султан Ахмед.  Joy Joy Ама това пак са догадки  hahaha hahaha
Четох................ Peace Гащатото говедо викат.......................... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy   Султан..................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy   Ади лека нощ на всички............... Hug Hug Hug Hug

# 291

ако Чачо играел в Кьосем ултан щял да е Султан Ахмед.  Joy Joy Ама това пак са догадки  hahaha hahaha
Четох................ Peace Гащатото говедо викат.......................... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy   Султан..................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy   Ади лека нощ на всички............... Hug Hug Hug Hug

Party Party Party мои хора са бе  hahaha hahaha hahaha

# 292

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Преди година в този ден  Heart Eyes Heart Eyes

Честит Рамазан Байрам на всички празнуващи!   Tada

Мила моя сладка Лили, Честит празник!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Здраве, душевен мир и любов на всички, които обичаш!  Heart Eyes Heart Eyes

Ади сега почерпи  smile3539 smile3539 smile3539 smile3539   Laughing Laughing

Чачо и той ще почерпи  Wink

# 293
Добро утро и от мен...................... Hug Hug Hug Hug

# 294

Ехоооо - първо, не съм утчонила коя е до него  Naughty Naughty и второ - кво значи няква си снимка с Ушатия  Whistling Whistling Whistling

Да, надявах се онази да е тази  hahaha hahaha hahaha, но и друга да е, пак ще спечеля  ppp ppp ppp ppp ppp

И понеже е празник, днес точно ще се въздържа да продължа с "надеждите ми"  Mr. Green Mr. Green но малко търпение ми остана  ooooh! ooooh! 

# 295
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Стели  Hug  Иве  Hug  Бойче  Hug

Честит празник на всички празнуващи   bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 296
  • Яко в Матрицата...
Здравейте прекрасни! Hug Hug Hug

Четит празник на всички празнуващи!

За Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes специално Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 297
  • Яко в Матрицата...

Ехоооо - първо, не съм утчонила коя е до него  Naughty Naughty и второ - кво значи няква си снимка с Ушатия  Whistling Whistling Whistling

Да, надявах се онази да е тази  hahaha hahaha hahaha, но и друга да е, пак ще спечеля  ppp ppp ppp ppp ppp

И понеже е празник, днес точно ще се въздържа да продължа с "надеждите ми"  Mr. Green Mr. Green но малко търпение ми остана  ooooh! ooooh! 

Аз се надявам да си права, която/който и да е Joy Joy Joy Joy Joy

# 298
Добро утро,прекрасни! Grinning Хубав ден на всички!

ей го, не е от рекламата  Sick Sick
Още малко ще потрая, малко още  Whistling Whistling

Облози,нова снимка неочаквана....  Joy Joy Joy  Медиите сигурно вече нищят усилено Серенай и Керем.Кога,къде как... Joy JoyАз имам колебания,защото други ми бяха впечатленията за нея,но има две-три индиции да се мисли и в тази посока.

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 23:07 от vikktory

# 299
Добро утрооооооооооо!Честит празник на всички празнуващи!Бъдете живи и здрави! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт