КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по БТВ - ТЕМА 2

• 53 179
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
"не са ме рязали"  Shocked рече Мира, къде отиде интервенцията през бедрото  ooooh! ooooh! ooooh!
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А когато каза на Яман, че го е сънувала как свири на китара, той каза нещо за балончито, а тук го преведоха по съвсем друг начин.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 256

късичъъъъъъък  Laughing Laughing Laughing

Hug Hug

# 257

Скрит текст:
Вени, привет! Hug

Ами нямам навик да "въздишам" по актьори,  Wink ... иначе по герои- да,  hahaha  hahaha
ама ще направя изключение...страхотен глас има Ча...браво! Peace
Дълбок, плътен, но мек и нежен... заковава! Party
Мнение на лаик,  Joy  ама все пак...така го усетих.  Peace
Как не съм го забелязала преди...  smile3555 newsm78
Да помоля нещо...песента им си има оригинал, нали?
Може ли инфо на кого е? Praynig Hug
Страхотен е  newsm10 newsm10
И не само, когато пее  Peace Жалко, че заради дублажа не може да се чуе как играе с тембъра и интонацията.
Вени, да, гласът му е звучен.  Peace
Аз даже не разбирах защо в началото на АФК са го дублирали? newsm78

Скрит текст:
Оф, ама много бързо свършват сериите  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

не е като да висим от 8 до след полунощ викаш?  hahaha hahaha hahaha hahaha

Марги, Съфъри е "ТО"  hahaha hahaha hahaha
ОК, прието...ТО! Peace

Берен само възрастта й я оправдава...  Mr. Green
Жестока е с баща си.... Crossing Arms

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 21:48 от margita9

# 258

Скрит текст:
Вени, привет! Hug

Ами нямам навик да "въздишам" по актьори,  Wink ... иначе по герои- да,  hahaha  hahaha
ама ще направя изключение...страхотен глас има Ча...браво! Peace
Дълбок, плътен, но мек и нежен... заковава! Party
Мнение на лаик,  Joy  ама все пак...така го усетих.  Peace
Как не съм го забелязала преди...  smile3555 newsm78
Да помоля нещо...песента им си има оригинал, нали?
Може ли инфо на кого е? Praynig Hug
Страхотен е  newsm10 newsm10
И не само, когато пее  Peace Жалко, че заради дублажа не може да се чуе как играе с тембъра и интонацията.
Вени, да, гласът муе звучен.  Peace
Аз даже не разбирах защо в началото на АФК са го дублирали? newsm78

Скрит текст:
Оф, ама много бързо свършват сериите  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

не е като да висим от 8 до след полунощ викаш?  hahaha hahaha hahaha hahaha

Марги, Съфъри е "ТО"  hahaha hahaha hahaha
ОК, прието...ТО! Peace

Берен само възрастта й я оправдава...  Mr. Green
Жестока е с баща си.... Crossing Arms
Типична тинейджърка - днеска мрази, утре обича  Whistling Whistling Whistling

# 259
"не са ме рязали"  Shocked рече Мира, къде отиде интервенцията през бедрото  ooooh! ooooh! ooooh!
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А когато каза на Яман, че го е сънувала как свири на китара, той каза нещо за балончито, а тук го преведоха по съвсем друг начин.  ooooh! ooooh! ooooh!

Наистина нямал думи  ooooh!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 260
Здравейте
Поредната страхотна серия
Мира и Яман - страхотен тандем.Сънят на Мира е показателен- двамата сами без нищо материално около тях,без нищо което да ги разделя в съвършен дует
Макар ,и без превод и без да знам смисъла песента звучеше страхотно

ОркунЧ и Хасан се намериха- сродни душици
ОркунЧ разбра ,че Мира харесва Яман.И е бесен.Не че толкова обича Мира ,но е бесен защото е влюбена точно в Яман
Берен и тя е на път да забърка каша , ама нали и на нея много и знае главата та да видим
Мерт както винаги страхотен.Елюл май за пореден път се впечатли като разбра че се е интересувал за състоянието на Мира.Май започва полека да го
открива

Оркун май ще скрои номер на Яман с тези пари които Ендер даде на Суде

И накрая един въпрос щото умирам от любопитство-щастлив ли е финала на филма

# 261
Здравейте
Поредната страхотна серия
Мира и Яман - страхотен тандем.Сънят на Мира е показателен- двамата сами без нищо материално около тях,без нищо което да ги разделя в съвършен дует
Макар ,и без превод и без да знам смисъла песента звучеше страхотно

ОркунЧ и Хасан се намериха- сродни душици
ОркунЧ разбра ,че Мира харесва Яман.И е бесен.Не че толкова обича Мира ,но е бесен защото е влюбена точно в Яман
Берен и тя е на път да забърка каша , ама нали и на нея много и знае главата та да видим
Мерт както винаги страхотен.Елюл май за пореден път се впечатли като разбра че се е интересувал за състоянието на Мира.Май започва полека да го
открива

Оркун май ще скрои номер на Яман с тези пари които Ендер даде на Суде

И накрая един въпрос щото умирам от любопитство-щастлив ли е финала на филма
Финала е много хепи спокойно 💋 Най-прекрасния финал 👌🏻

# 262
  • София
Добро утро и хубав ден  Hug Hug Hug

Няма кадри от неизлъчвани серии.  Grinning

Ваааййййй  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
И за музиката, и за кадрите  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вени  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 263
  • Bulgaria
Сафари-и той заема централна роля вече  Grinning Много тъжно ми стана как гледаше тъмната стая като Яман-личи си че много обича Мира.Явно се привърза много и към Мерт и ЯМАН-Не искаше да се прибира щом Мира я няма и беше съучастник на ЯМАН  Grinning
Мира-много хубав сън и много красиво изпълнение.Дано да проумее по този начин че тя и Яман се допълват взаимно  Hug Жалко ,че е болна-толкова неща и не струпаха на главата и беше невъзможно да не и се отрази по някакъв начин
Яман-това се казва любов Heart Eyes Heart Eyes Постоянно е до Мира -тялом или духом.Цяла нощ не спа ,само и само да намери някакво лечение на болестта и.Не изчака изгрева и побърза да я види   Hug Добре че беше той ,че върна усмивката на лицето и .Забелязах че след неговото излизане ,настроението и отново беше мрачно на другата сутрин.Не знам само на мен ли ми се струва ,но тук ясно си личи ,че Ча е влюбен в Серенай-погледите бяха безпогрешни
Оркун-както винаги не може сам да се справи.Вместо да е до Мира ,крои пъклени планове .Защо не я остави веднъж завинаги.Не мрази Яман от ревност ,а от това че е изместен от един бедняк ,както споменах по-рано.Когато поиска номера на ХАСАН ,веднага разбрах че не е с добри намерения  #Cussing out А в последните кадри със сигурност му хрумна да натопи Яман и да открадне парите....Рано или късно ще му дойде реда ,само трябва да сме търпеливи  Laughing Laughing
Суде-за секунда и повярвах ,че болестта на Мира я е променила ,но след това маската и отново падна .....Но поне сега не изтъкна ,че Яман е беден ,а всичко беше от позицията и на майка
Хасан-лика прилика с Оркун -накрая да не излезе че са баща и син  Laughing Laughing На всичко е готов за пари....

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.-браво ,голяма активност  Hug Hug

# 264
# 265
Джоли, привет и за теб! Hug

"Всичко тече, всичко се променя"  bowuu   Но  Stop за похвалите е раничко... hahaha hahaha
Да ги понатрупам "къси" и тогава... Joy Joy Joy

# 266

Изненадата, която са направили на Едже, по време на снимките на този епизод  Party Party Party

# 267
  • София
Добро утро,прекрасни дами! Grinning Hug

Скрит текст:
Здравейте, девойки!  Hug Hug Hug Хубав ден ви пожелавам !

Не ми се иска да се окаже хитрец на дребно Фарук, и дано не е.

Скрит текст:
Фарук не е лош човек , никога не е направил нещо от зла умисъл, никога не е  искал умишлено да измами някого или  да  нарани ( с изключение на една случка от последните серии, но то пак беше отчаян опит да излезе от трудно положение) . Просто не му върви в бизнеса , пример е за типичен неудачник -  в стремежа си да спечели повече, прави необмислени и рисковани инвестиции . И той е на приливи и отливи - понякога печели, друг път (по- често) - губи .После ,за да оправи нещата, отново взема грешни решения. Малко е слабохарактерен, според мен.
 Може да не е  добър бизнесмен, но е прекрасен любящ баща . Затова и децата му са винаги до него , особено Мира- тя не го изоставя никога, нито пък той нея и Берен.
newsm10 Дани,за Фарук.
Добряк е,но...  newsm78 Laughing, най-добре да не правиш бизнес с него...!  Joy Joy
 Имаше една нелепа намеса между Яман и Мира... Sick,за която после съжали и се коригира.

И от мен клипче,обаче моето е само с подсказки.   smile3503

https://www.youtube.com/watch?v=4zpU_UDK5wI

Вики  Hug Hug Hug страхотно клипче - Чудото на любовта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 268

Изненадата, която са направили на Едже, по време на снимките на този епизод  Party Party Party

Party Party Party Party Party  Чачо пощуря  hahaha hahaha hahaha

# 269
Сафари-и той заема централна роля вече  Grinning Много тъжно ми стана как гледаше тъмната стая като Яман-личи си че много обича Мира.Явно се привърза много и към Мерт и ЯМАН-Не искаше да се прибира щом Мира я няма и беше съучастник на ЯМАН  Grinning
Мира-много хубав сън и много красиво изпълнение.Дано да проумее по този начин че тя и Яман се допълват взаимно  Hug Жалко ,че е болна-толкова неща и не струпаха на главата и беше невъзможно да не и се отрази по някакъв начин
Яман-това се казва любов Heart Eyes Heart Eyes Постоянно е до Мира -тялом или духом.Цяла нощ не спа ,само и само да намери някакво лечение на болестта и.Не изчака изгрева и побърза да я види   Hug Добре че беше той ,че върна усмивката на лицето и .Забелязах че след неговото излизане ,настроението и отново беше мрачно на другата сутрин.Не знам само на мен ли ми се струва ,но тук ясно си личи ,че Ча е влюбен в Серенай-погледите бяха безпогрешни
Оркун-както винаги не може сам да се справи.Вместо да е до Мира ,крои пъклени планове .Защо не я остави веднъж завинаги.Не мрази Яман от ревност ,а от това че е изместен от един бедняк ,както споменах по-рано.Когато поиска номера на ХАСАН ,веднага разбрах че не е с добри намерения  #Cussing out А в последните кадри със сигурност му хрумна да натопи Яман и да открадне парите....Рано или късно ще му дойде реда ,само трябва да сме търпеливи  Laughing Laughing
Суде-за секунда и повярвах ,че болестта на Мира я е променила ,но след това маската и отново падна .....Но поне сега не изтъкна ,че Яман е беден ,а всичко беше от позицията и на майка
Хасан-лика прилика с Оркун -накрая да не излезе че са баща и син  Laughing Laughing На всичко е готов за пари....

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.-браво ,голяма активност  Hug Hug
Личи си, нали  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Пак ще мрънкам за дублажа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ама, когато Суде говори на Яман, докато са в стаята при Мира, гласът и звучи толкова примирено и трогателно вежливо, направо да се разтопиш  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт