КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по БТВ - ТЕМА 2

• 53 178
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Джоли, гледай сега е чок интересан Mr. Green Mr. Green Mr. Green
мижитурка такава Крачолска  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За Крачола

НЕма такава постановка
Изигра перфектно снобските си родители
Сега ако кажеш,че Метин заслужава статуетка за играта си,отиде ти членството в партията на Ани. Joy

Заслужава я Оркунч- за най добра роля на подмолен страхливец
Ааа и за най добър сополив ревльо

# 526
И тоя мотор...колко знае   Crazy Crazy Crazy

Селим...Принцесо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дали Яман не го хареса от него  Grinning Grinning Grinning
Всъщност чу как Мерт нарече майка си принцесо, докато вечеряха заедно първия път. Тогава наостри уши и след това веднага го приложи на Мира в градината  Grinning Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 527
Мерт и Елюл ако ги настигнат онези с този ъъъъ...мотор ще ги призная
Мерт май хич не бързаше да ги гони

# 528
Джоли, гледай сега е чок интересан Mr. Green Mr. Green Mr. Green
мижитурка такава Крачолска  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За Крачола

НЕма такава постановка
Изигра перфектно снобските си родители
Сега ако кажеш,че Метин заслужава статуетка за играта си,отиде ти членството в партията на Ани. Joy

Заслужава я Оркунч- за най добра роля на подмолен страхливец
Ааа и за най добър сополив ревльо

Peace Peace Peace  Hug Hug Hug

Мерт и Елюл ако ги настигнат онези с този ъъъъ...мотор ще ги призная
Мерт май хич не бързаше да ги гони

кога друг път ще му се случи Ейлюл да е снего на моторетката  Joy Joy

# 529
не помня точно в кой момент започна да ме дразни Мерт .. но определено ме дразнеше по едно време. Във втори сезон обаче ми харесваше мноооооооооого.  Heart Eyes

# 530
не помня точно в кой момент започна да ме дразни Мерт .. но определено ме дразнеше по едно време. Във втори сезон обаче ми харесваше мноооооооооого.  Heart Eyes

Мерт ,наистина много приказва но ми е любимец

Някак си сред водопада от думи  казва толкова смислени истински неща че даже родителите му ,уж зрели хора се замислят

И сега така между другото накара Селим да се замисли че наистина не е помогнал на Яман премълчавайки си за пожара ,въпреки че това е било по желание на Яман

# 531

Мерт ,наистина много приказва но ми е любимец

Някак си сред водопада от думи  казва толкова смислени истински неща че даже родителите му ,уж зрели хора се замислят

И сега така между другото накара Селим да се замисли че наистина не е помогнал на Яман премълчавайки си за пожара ,въпреки че това е било по желание на Яман

да, Мерт е умникът в сериала. Наистина е най-умния от всички май.  Joy Joy Joy

# 532
не помня точно в кой момент започна да ме дразни Мерт .. но определено ме дразнеше по едно време. Във втори сезон обаче ми харесваше мноооооооооого.  Heart Eyes

дразни те щото не можеш го превеждаш  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 533

дразните щото не можеш го превеждаш  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

вярно е  hahaha hahaha най-проблемен за превод беше той и 7-ма серия не сме я редактирали.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 534
не помня точно в кой момент започна да ме дразни Мерт .. но определено ме дразнеше по едно време. Във втори сезон обаче ми харесваше мноооооооооого.  Heart Eyes

дразните щото не можеш го превеждаш  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

вярно е  hahaha hahaha най-проблемен за превод беше той и 7-ма серия не сме я редактирали.  ooooh! ooooh! ooooh!

Аааа, кой се мотаеше и чакаше лятото  Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha

# 535

дразните щото не можеш го превеждаш  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

вярно е  hahaha hahaha най-проблемен за превод беше той и 7-ма серия не сме я редактирали.  ooooh! ooooh! ooooh!

Аааа, кой се мотаеше и чакаше лятото  Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha

сИга ми стана съвестно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green тази събота и неделя ще гледам да наваксам  Peace

# 536
Ехаааа, в трея на БТв показват повече  Shocked Shocked  отколкото ние сме сложили досега в скрит текст  Mr. Green Mr. Green

# 537
Ехаааа, в трея на БТв показват повече  Shocked Shocked  отколкото ние сме сложили досега в скрит текст  Mr. Green Mr. Green

и аз точно това щях да кажа  hahaha hahaha hahaha в трейлърите по Стар показваха по-малко  Joy Joy Joy

# 538

и аз точно това щях да кажа  hahaha hahaha hahaha в трейлърите по Стар показваха по-малко  Joy Joy Joy

И те ни бяха за седмица, а тук - бам всичко за седмица напред Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha

# 539

И те ни бяха за седмица, а тук - бам всичко за седмица напред Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha
ПрИмоцияяя  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт