КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по БТВ - ТЕМА 2

• 51 421
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Славей мой била Невин  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

може да е всякаква аннето, но пее хубаво.  Stop Joy Яманчи се е метнал на нея.  hahaha hahaha hahaha

От нея гласа, пък красотата  Crazy Crazy  от гората  hahaha hahaha hahaha
Вярно, да се чуди човек от къде се е взел такъв умен и хубав.  Crazy Crazy Crazy
Бъг в системата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 541
  • София
не помня точно в кой момент започна да ме дразни Мерт .. но определено ме дразнеше по едно време. Във втори сезон обаче ми харесваше мноооооооооого.  Heart Eyes

Мерт ,наистина много приказва но ми е любимец

Някак си сред водопада от думи  казва толкова смислени истински неща че даже родителите му ,уж зрели хора се замислят

И сега така между другото накара Селим да се замисли че наистина не е помогнал на Яман премълчавайки си за пожара ,въпреки че това е било по желание на Яман

да, Мерт е умникът в сериала. Наистина е най-умния от всички май.  Joy Joy Joy
Голям сладурчо е  Mr. Green Винаги като го видя искам да му нащипя бузите, като малко обично детенце  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Малко в аванс  Wink

# 542
БТВ-то ги признах за бързи реклами този път....но и сериала свършва в 9 и 20....както и да е.....да ви кажа мм гледа напред серии...това не се е случвало до сега...интересен му е много.
Скрит текст:
скоро ли Ейлюл ще обърне внимание на Мерт...
Скрит текст:
Прекрасен ден  bouquet  bouquet

# 543

Party Party Party Party Party  Оххх, голям смях тук  hahaha hahaha hahaha hahaha  Няма млъкване.
Няма такъв щурчо като МертО  Party
Това ще го дават в петък, заедно с още куп готини сцени  Crazy Crazy Crazy
Шалгама са го превели - дословно - сок от цвекло  Joy Joy Joy Joy
Кой ще иде на кръчма и ще си поръча - един сок от цвекло, моля!  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

# 544
  • София

Party Party Party Party Party  Оххх, голям смях тук  hahaha hahaha hahaha hahaha  Няма млъкване.
Кой ще иде на кръчма и ще си поръча - един сок от цвекло, моля!  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green

newsm78 newsm78 newsm78 Интересно как само сок от червено цвекло може така да подреди МертО  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 545

newsm78 newsm78 newsm78 Интересно как само сок от червено цвекло може така да подреди МертО  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Като не уточняват, че е ферментирал  Mr. Green става чок интересно  hahaha hahaha
Абе да си го бяха оставили шалгам.
Нали някой тук беше писал как променят имената на ястията, че и шалгама така   ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 546
  • ... да усещаш мириса на море ...

Шалгам и Рецепта 

# 547
  • ... да усещаш мириса на море ...

Оригиналния клип на Güle Güle. Любоптното е, че Кенан Доулу май е писал тази песен за филма "Анадолски орли", в който Чатай играе една от главните роли...

# 548
БТВ-то ги признах за бързи реклами този път....но и сериала свършва в 9 и 20....както и да е.....да ви кажа мм гледа напред серии...това не се е случвало до сега...интересен му е много.
Скрит текст:
скоро ли Ейлюл ще обърне внимание на Мерт...
Скрит текст:
Прекрасен ден  bouquet  bouquet
Скрит текст:
Тя вече се заинтересува от него. Grinning Лека полека ще се случват при тях нещата. Но ще мине още доста време, докато го признаят официално  Laughing Laughing
Hug Hug

# 549

Оригиналния клип на Güle Güle. Любоптното е, че Кенан Доулу май е писал тази песен за филма "Анадолски орли", в който Чатай играе една от главните роли...
Така е  Peace Много хубава песен  Party Party Party Party

# 550

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Чачо е пълно дърво в тоз филм  Mr. Green също като в началото на актьорската си кариера  Mr. Green Mr. Green но пък е хубааааааав,  Crazy Crazy  и Алтанов и той  Heart Eyes Heart Eyes

# 551

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Чачо е пълно дърво в тоз филм  Mr. Green също като в началото на актьорската си кариера  Mr. Green Mr. Green но пък е хубааааааав,  Crazy Crazy  и Алтанов и той  Heart Eyes Heart Eyes
Дааа, голям е сладур  Crazy Crazy Crazy Crazy и почти никакъв актьор  Mr. Green Mr. Green Което само показва колко много е израснал.  Peace Peace Crazy Crazy

# 552
Добър ден и здравейте!

Може пак лекичко да ми се присмеете, но аз си продължавам с моя маратон да гледам сериите напред, защото нямам търпение да видя какво става.
Много съм запленена и чакам с нетърпение да свърши работното ми време и бегом в къщи на прохлада и сериал. Голям кеф.

Всъщност сериалът го загледах заради Серенай. Ча не ми допада или по-точно не е моят тип и затова и не съм го гледала в други сериали. В Серенай харесвам енергията, която излъчва и завладява с нея.
За първи път съм я гледала в сериала Adanali или в превод Аданалецът или Мъжът от Адана и т.н.
Там тя играе една сладурана София, която внасяше, според мен, разбира се, много хубав колорит  с персонажа си и си изигра ролята отлично. Ако не сте гледали този сериал може да го погледнете в бокса, има го в превод на български или да погледнете темата на "Завръщане", където се публикува линк за преведения сериал Аданалъ.

В кварталът на богатите харесвам Сеиренай как играе и като персонаж, единствено не харесвам гримът й. В някои моменти  така я гримират, че прилича на клоун. Дано не засегна някои нейни почитатели Peace
За Чаатай не мога да се изкажа много ласкаво за играта му, защото нямам сравнение дали е израстнал или не, но ми харесва образът му на Яман и как той влиза в него. Отива му този образ.

Не знам дали е имало нещо интимно между Чаатай и Серенай по време на снимките, както се е писало в предходни постове. Да си кажа честно бих искала да е имало нещо повече от игра. Отива им да пренесат екранната любов в реална. Много са сладки с цялата си любов и енергия, която предават на ролите. Заразиха ме с това си присъствие на чудесна младежка любов, чиста в искреността си и намеренията си. Гледам ги с удоволствие.

Приятен ден, а аз си продължавам с маратонското гледане. Joy Joy Joy

# 553
Добър ден и здравейте!

Може пак лекичко да ми се присмеете, но аз си продължавам с моя маратон да гледам сериите напред, защото нямам търпение да видя какво става.
Много съм запленена и чакам с нетърпение да свърши работното ми време и бегом в къщи на прохлада и сериал. Голям кеф.

Всъщност сериалът го загледах заради Серенай. Ча не ми допада или по-точно не е моят тип и затова и не съм го гледала в други сериали. В Серенай харесвам енергията, която излъчва и завладява с нея.
За първи път съм я гледала в сериала Adanali или в превод Аданалецът или Мъжът от Адана и т.н.
Там тя играе една сладурана София, която внасяше, според мен, разбира се, много хубав колорит  с персонажа си и си изигра ролята отлично. Ако не сте гледали този сериал може да го погледнете в бокса, има го в превод на български или да погледнете темата на "Завръщане", където се публикува линк за преведения сериал Аданалъ.

В кварталът на богатите харесвам Сеиренай как играе и като персонаж, единствено не харесвам гримът й. В някои моменти  така я гримират, че прилича на клоун. Дано не засегна някои нейни почитатели Peace
За Чаатай не мога да се изкажа много ласкаво за играта му, защото нямам сравнение дали е израстнал или не, но ми харесва образът му на Яман и как той влиза в него. Отива му този образ.

Не знам дали е имало нещо интимно между Чаатай и Серенай по време на снимките, както се е писало в предходни постове. Да си кажа честно бих искала да е имало нещо повече от игра. Отива им да пренесат екранната любов в реална. Много са сладки с цялата си любов и енергия, която предават на ролите. Заразиха ме с това си присъствие на чудесна младежка любов, чиста в искреността си и намеренията си. Гледам ги с удоволствие.

Приятен ден, а аз си продължавам с маратонското гледане. Joy Joy Joy
Ай приятно ти гледане  Hug Hug Hug До къде стигна  Grinning Grinning
Аз и Серенай и Ча ги открих в този сериал. И много, много ми харесаха и поотделно и особено много като двойка  Crazy Crazy Crazy

# 554

Няма непоказани сцени.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт