КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по БТВ - ТЕМА 2

• 51 359
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Скрит текст:

Аз все още не мога да се оправя с имената на компанията на Мира. Embarassed Едното момче ми направи хубаво впечатление, защото видя Яман в кафенето, но не си позволи да го засегне. Беше добронамерен, в смисъл не усетих някаква демонстрация на превъзходство. Момичета и те- ами хубава и приятна изненада измислиха когато Мира беше в болницата, после и за изпращането й. Загрижени бяха за нея -не се усъмних ни най-малко. Peace
Компанията:
Скрит текст:

Тууче (Ecem Akbin)

Еда (Ezgi Sözüer)

Хале (Meriç Aral)

Бурак (Batuhan Begimgil)

Дорук (Batuhan Ekşi)
yes thumbsup
Тара, благодаря!   bouquet Hug

# 646
  • ... да усещаш мириса на море ...
И понеже има омерта  Wink,  пък и работата е 1 жена каза  Laughing

Mykonos

# 647
Здравейте!
Коментирали сте  дали Яман трябва да бъде по сдържан
Добре ще е ,но при тази ситуация няма как.Особено що се отнася до Оркун.Напусна работа , защото осъзна ,че Оркун щом е разбрал къде работи ще идва всеки ден да го притеснява и унижава
И че е по добре да напусне отколкото да се  стигне до по голяма беля за която ще съжалява повече

Да Яман е  нервак и бързо пали но както каза Мерт в една от сериите -"За живота който е живял Яман е удивително спокоен"

При Яман  е силно развито чувството за справедливост ,чест и достойнство.А в момента при него несправедливо са погазени и трите.И то точно от Оркун
Даже добре постъпи че се махна от там отколкото да  се стигне до момент  Оркун да предизвика уволнението му

# 648
И понеже има омерта  Wink,  пък и работата е 1 жена каза  Laughing

Mykonos
newsm78 newsm78

Аз все още не мога да се оправя с имената на компанията на Мира. Embarassed Едното момче ми направи хубаво впечатление, защото видя Яман в кафенето, но не си позволи да го засегне. Беше добронамерен, в смисъл не усетих някаква демонстрация на превъзходство. Момичета и те- ами хубава и приятна изненада измислиха когато Мира беше в болницата, после и за изпращането й. Загрижени бяха за нея -не се усъмних ни най-малко. Peace

А Хале- е, тя е друго нещо. И за нея ми дожаля, /малко само/как все едно я попари Оркун с лъжата си...техните искали да се ожени за Мира. Обидена, унижена, излъгана- и реакцията й не закъсня. Е, поне си намерих отговор- що бе с Оркун- от много други потребности  Wink, ама любовта не бе сред тях. Naughty Думите й към Мира, че техните отношения не бива да се влияят от тези на бащите им ми харесаха много, но изглежда не бяха искрени, а удобна лицемерна поза от страна на Хале, дали? newsm78

Скрит текст:
Суде си я кара както тя си знае, гони и не изпуска интереса си. Как й се "усмихна" пак щастието...Асъм ще ги спаси, сега и Мира е осигурена с предложение за брак... А Айшето я мислих за малко по-умна, ама съм се подвела. Embarassed Кенан й носел неприятности, а Герай "цвете за мирисане". ooooh! Иначе Герай хубав сценарий си беше спретнал с важна централна роля...ама забрави, че някой трябва и да го "продуцира"... а такъв нямаше. hahaha  Г-н Асъм злорадства на воля, и умело се възползва от положението на безизходица за Фарук. Ма то така се трупат милионите, с честност богат трудно се става. Mr. Green Ейлюл ми допада все повече и ме радва, че не се наложи да чакам дълго за да видя и хубавите й страни. Приятелството й е искрено, доста е наблюдателна и бързо схваща и онова което витае около нея. В това отношение си приличат с Мерт- ето още една допирна за двамата. Присърце бе взела ролята да се грижи за Берен...и браво- справи се по-добре и от техните, опази я. Мили и забавни са ми с Мерт- сладури! Heart Eyes  А Мерт, милият, как наивно по детски искаше истината да възтържествува. Така и трябваше да е, но уви... реалността не винаги е такава. И Ендер, а и Селим се опитваха да лавират в тази действителност. Не им беше никак лесно- в случая ги разбирам, търсеха варианта за всички да е и добре. А такъв нямаше, само те не го знаеха...изглежда. Много силен и откровен разговор на Селим с Яман, и много ценен за него. Вдъхна му сили и кураж да се бори, че може и си заслужава да се бори.
А писмото на Мира ме замисли и мен сериозно. Много точно бе описала какво чувства, какво очаква...Думите й бяха подбрани и силно въздействащи, с много сериозен и дълбок контекст. За състоянието в което бе, за това през което й се наложи да премине/болестта и операцията й / разсъждаваше много трезво. Няма жалване, самосъжаляване, няма глезотии...харесва ми това момиче...много. Peace
И две думи за новата дама, г-жа Рейхан... много самоуверена, пряка битка с г-н Асъм си е сериозно предизвикателство, а тя даде категорична заявка, че е готова и решена за него. Shocked Да, каузата й /за екологията/е справедлива, но дали само каузата я водеше? Някак имам леки съмнения и за още нещо, но което тя премълчава за сега...Понякога съм и много мнителна, та при нея ми се "обади" това усещане... Bulb  
 Hug
newsm10
Много ми хареса писмото на Мира.Без да навлиза в твърде лични емоции ,беше казала точно каквото е нужно,за да усети Яман,че е важен за нея и я е грижа. NaughtyТочно в този момент той имаше нужда от това.
 Laughing Приятелите на Мира са добри хлапета. :Не са сноби,не са висомерни.Напротив,съпричастни и чувствителни са,и на тях може да се разчита,с изключение на Хале и Оркун.
Не те е подвело шестото чувство за Рейхан. Laughing
Много интересни коментари. Laughing
И за Яман-също. JoyДобре сте го разчепкали.

Серията довечера ще е много интересна.Гледайте,ще ви хареса! Grinning

# 649
И понеже има омерта  Wink,  пък и работата е 1 жена каза  Laughing

Mykonos

Имало омерта  hahaha hahaha hahaha Тара  Hug Hug пиши си каквото ти е кеф  Joy Joy Joy
работата не е точно една жена каза. Статията не е написана анонимно, а от една жена, която водеше клюкарско предаване. Познават се със Серенай. Имат снимки заедно.  Peace В другата тема съм сложила първоизточника на клюката.  Peace Мислех, че тук не се интересувате от клюките около личния живот на актьорите и затова не слагам линкове и преводи тук.  Peace

Здравейте!
Коментирали сте  дали Яман трябва да бъде по сдържан
Добре ще е ,но при тази ситуация няма как.Особено що се отнася до Оркун.Напусна работа , защото осъзна ,че Оркун щом е разбрал къде работи ще идва всеки ден да го притеснява и унижава
И че е по добре да напусне отколкото да се  стигне до по голяма беля за която ще съжалява повече

Да Яман е  нервак и бързо пали но както каза Мерт в една от сериите -"За живота който е живял Яман е удивително спокоен"

При Яман  е силно развито чувството за справедливост ,чест и достойнство.А в момента при него несправедливо са погазени и трите.И то точно от Оркун
Даже добре постъпи че се махна от там отколкото да  се стигне до момент  Оркун да предизвика уволнението му

Hug Hug Hug Точно така е.  Peace

# 650
Вики, Джоли, Ани,  Hug

Вики, а има ли сериозно разминаване в превода на писмото от Мира? newsm78

Джоли, за Яман... +1  Peace

Цитат
Мислех, че тук не се интересувате от клюките около личния живот на актьорите и затова не слагам линкове и преводи тук
Ани, ами слагай- защо не?
Който се интересува ще прочете/или и коментира/, а който не- ще подмине. Peace

Приятно гледане и на 13-ти бг еп.! tv

# 651
Цитат
Мислех, че тук не се интересувате от клюките около личния живот на актьорите и затова не слагам линкове и преводи тук.  Peace

Клюки ли- давай ги насам
аз се интересувам-първа клюкарка

# 652
Момичета Hug
Марги  bouquet ЧИД с малко закъснение Simple Smile
Не пиша,често но ви чета Hug
Оркун-Когато е пред приятелите си се прави на важен,но когато е сам умира от страх.  Laughing
Хале-Хубав номер направи на Оркунч.Най-накрая Мира ще разбере какъв е той.
Ейлюл и Мерт-Много са сладки.
Приятно гледане  bouquet

# 653

Кристи,   Heart Eyes Hug
Приятно гледане и за теб! Peace
Скрит текст:
Благодаря ти!

# 654
ама защо го наричат Яман Купер?  newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

# 655
  • Яко в Матрицата...

Почти като Купър hahaha hahaha hahaha

# 656

Почти като Купър hahaha hahaha hahaha

да, може би това е идеята  hahaha hahaha ама то ясно се чува, че на турски е КОПЕР.  Joy Joy Joy

# 657

Щото са скапаняци  ooooh! ooooh!

# 658
  • Яко в Матрицата...

Щото са скапаняци  ooooh! ooooh!

Все още се чудя от какъв език за превеждали ooooh!

# 659
не били подали оплакване ...  Joy Joy Joy Joy и крачола и Мира щели да се женят.  hahaha Фарук я продава Мира направо ..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт