Бременна съм, а приятеля ми си има любовница. Какво да правя?

• 9 021
  • 134
  •   1
Отговори
# 30
Едва ли си е осъзнал грешката, защото още не се е прибрал и явно и днес е решил да остане при другата

# 31
Това  с "непознаването" на бебето от бащата е много инфантилно. Наказваш детето, не бащата. В някой турски сериал ли го видя?
Искаш, не искаш- баща е, има право да вижда детето и да  поема час от издръжката му и дори е негово задължение. Като ще ставаш майка спри да мислиш и да се държиш като тинейджърка.
Или си затваряш очите и продължавате заедно или се разделяте и ако той е Мъж си поема моралните и финансови ангажименти към детето доброволно, ако не може и по съдебен път.
Само не забравяй, че детето е негово, точно колкото е и твое.  Peace

# 32
Ти как разбра за любовницата? Говорихте ли за това, той какво каза?

# 33
Щом бременността ти е проблемна, не е време сега да пътуваш. Изчакай поне  няколко месеца след раждането! До тогава  решението ще се е избистрило. Прави са другите момичета - не можеш да лишиш приятеля си от бащинство, поне не и за момента, освен ако той самия не го иска. Сигурно е трудно изчакването и особено осигуряването на спокойствие, при положение,  че наранилият те е наоколо, но си наложи да мислиш за друго.  Купувай разни бебешки нещица, говорете си с мъничето - усети, че не си сама, имаш си  своя близка душа, която ще се появи съвсем скоро !   Таткото дали съжалява и дали ще му простиш, остави за  по-малко приоритетното във времето.  Желая ти леко раждане и  здраво  бебе,  за останалите решения и то самото ще ти помогне  Hug

# 34
Много добре знам че колкото е мое толкова е и негово. Не никъде не съм го гледала. Ако взема решение за се разделя с него единствения ми избор е да отида при родителите ми а те са в Швейцария такаче едва ли бих се върнала в България за да има баща сина ми. Пари не му искам.

Съвсем случайно разбрах за любовницата. Познати ми казваха че често го виждат с жена а аз не им вярвах докато един ден когато се прибирах от преглед я видях вкъщи как се целуват.
Опитвала съм се да говоря с него но той отказва единственото нещо което каза е чее имат връзка от 4 месеца.

# 35
Тя е била във вас?   Shocked Щом е така значи не е моментно влечение, ако беше такова щеше да си я води някъде колкото да правят секс.  Щом и не се прибира при положение, че ти може да родиш всеки момент значи просто  не му пука! Отписвай го, сега мисли само за детето и за себе си.

# 36
Отвратително....  Sick Sick Sick
Цитат
Отписвай го, сега мисли само за детето и за себе си.
+1  Peace

# 37
Нямам представа колко пъти е идвала вкъщи, но никога не бих повярвала че човека с когото съм вече 10 години би го направил.

# 38
Историята е съвсем истинска. Да, сватбата наистина е последното нещо за което трябва да мисля аз и това правя. Нещото, което ме тормози е как да живея с него. Не съм човек, който може да преглътне нещо такова, но от друга страна искам детето да израстне с двамата си родители.
Щом изобщо го обмисляш, значи си.

Много добре знам че колкото е мое толкова е и негово. Не никъде не съм го гледала. Ако взема решение за се разделя с него единствения ми избор е да отида при родителите ми а те са в Швейцария такаче едва ли бих се върнала в България за да има баща сина ми. Пари не му искам.

Съвсем случайно разбрах за любовницата. Познати ми казваха че често го виждат с жена а аз не им вярвах докато един ден когато се прибирах от преглед я видях вкъщи как се целуват.
Опитвала съм се да говоря с него но той отказва единственото нещо което каза е чее имат връзка от 4 месеца.

WTF. Защо тази тема изобщо съществува? Защо съществуват хора, които в такава ситуация изобщо биха размишлявали дали... или...? Мъка.

# 39
Размишлявам над този въпрос и се обърнах тук за помощ защото все пак това са 10 години от живота и на двамата и винаги сме се подкрепяли докато не се появи другата. А и все пак той е бащата и колкото той е виновен толкова и тя

# 40
Едва ли си е осъзнал грешката, защото още не се е прибрал и явно и днес е решил да остане при другата
Т.е., той чат-пат не се прибира, а остава да спи при нея?    newsm78

И ти пускаш тема какво да правиш?
Един мъж показва/доказва що за човек е и става ли нещо от него именно в трудни моменти.А твоят баш в труден момент за теб ти забива нож в гърба.И не само това, ами и дори не намира за нужно да се крие, щом явно и открито остава по цели нощи при другата.
Аз лично, не виждам никаква дилема тук.Бих изчакала да родя, куфарчето и далеч от подобен тип.

Но това, за мен.От толкова години четене във форума, съм се убедила, че повечето жени ще седят, ще търпят, ще се надяват....на какво и те не знаят, ама .....

# 41
Ами след като не се прибира предполагам че е при нея и да случва се да не се прибира

# 42
съчувствам ти-само това ще ти кажа
жалкото е,че вместо да си почиващ сега и да мислищ за хубавото,което ти предстои-ти стоищ в бгмама ,за да рещаващ проблеми
няма да се промени този мъж, не е от липсата на секс,просто си е такава порода
не се надявай на промяна, най-малкото пък,че детето ще го промени
мисли само ти и детето да сте добре
леко раждане и много щастие Peace

# 43
Размишлявам над този въпрос и се обърнах тук за помощ защото все пак това са 10 години от живота и на двамата и винаги сме се подкрепяли докато не се появи другата. А и все пак той е бащата и колкото той е виновен толкова и тя
ОК, значи дилемата е разрешена. Нищо кой знае какво не е станало, пък и в крайна сметка от любов бива ли да се оплакваме? Може пък да си допаднете с момичето и другия път да я поканиш да остане на по кафе. Все пак не е като да нямате общи теми за разговор. А и в някои култури такава формация е норма, ние просто сме си по-назадничави като цяло. Освен това ще си помагате взаимно при отглеждането на детето/децата, няма да оставате без мъжко присъствие у дома и да се чудите къде ли е. Win-win.

# 44
  • Пазарджик
Момиче в предния пост спестих много ,но сега с една дума бих казала тегли му ........взимай си багажчето и по-далече от такъв тип "мъже".. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт