Бременна съм, а приятеля ми си има любовница. Какво да правя?

• 9 046
  • 134
  •   1
Отговори
# 60
По принцип не беше желателно да избързваме с втора бременност, но ние много искахме дете и не чакахме и така се получи че забременях отново
До колкото знам трябва да се изчака 1-2 менструации

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 01:15 от pammii

# 61
това не е толкова важно,спестила си го -ок
при положение,че той те оставя сама бременна,за да нощува при другата, незнам защо продължаващ да искащ такъв човек Confused

# 62
Дадох съвет да се опита да прости и да плеснат с ръце,па да се прегърнат.Но само заради нея,заради нейната привързаност и терзания.Ако в момента има екшъни с окончателна раздяла,не знам как ще се отрази на бебето,дори може да роди преджевременно.Особено след като има такъв инцидент с предишна бременност.
След като Ромео преживява при Жулиета,не виждам какво можеш да очакваш от този човек.
Ако той припознае бебето  ,няма да можеш да пътуваш  до Швейцария без неговото благоволение.
След раждането ще бъдеш сама,без помощ и в отвратително състояние.Ако себе си искаш да прежалиш заради един идиот,не го причинявай на бебето .Самотна ,ревяща майка ще се отрази зле на малкото човече.
Защо не заминеш при родителите си,позволи им да ти помогнат -и морално ,и физически.И от дистанция ще разбереш този човек какви намерения има,но той няма да има възможност да ти прави мизерии.Детето може да бъде припознато и по-късно.
Не стой като агне на заколение ,имаш избор .

# 63
Виж сега,
не е нормално да имаш 10-годишна връзка, да очаквате дете, да си разбрала, че мъжът има любовница, да обсъждате сватба и В СЪЩОТО ВРЕМЕ да не сте обсъдили ситуацията какво ще се случва, а да търсиш решение в бг мама.
Първо сядате и разнишвате всичко в детайли - от защо го е направил, до какви са му истинските намерения, приключил ли е връзката с другата, готов ли е да влезе в роля на баща и съпруг и т.н.
И след този разговор - като станеш наясно с неговата позиция - чак тогава започваш да изграждаш своята.

В подобни ситуации всеки действа различно и няма универсално правило как е най-добре. Зависи от човека, от обстоятелствата.
Изневярата е ужасно нещо - особено да разбереш за нея в твоето състояние.
Но по-ужасното в случая е, че дори и след като изневярата е излезнала наяве, твоят човек не се опитва да поправи грешката. Отново го няма по цяла вечер, не ти дава обяснение, дори не иска да говори.
Ето това вече говори за характера и намеренията много повече и много по-силно, отколкото изневярата. За изневяра може и да се намери някакво оправдание. Хора сме, грешим, поддаваме се, подхлъзваме се. Но след това този, който обича, дава всичко от себе си, за да поправи грешката си и влага целият си ресурс в това да бъде достоен да получи прошка и втори шанс.
А безхаберникът, както в случая, продължава да хайманоства по цяла нощ, докато жена му - бременна и предадена - пуска теми във форуми какво да прави с живота си.

# 64
От 14 годишна ли имаш връзка тоя младеж?

# 65
# 66
Не знам дали темата е пързалка, но на живо вече няколко пъти съм виждала подобна ситуация...ами просто е  Sick Думи нямам  Sick
Мамите все даваха шанс на тия жалки подобия на мъже, все "заради детето", но слава Богу в един момент се осъзнаваха и взимаха живота си в ръце. Сега са щастливи, живи и здрави и далече от тия боклуци- бившите си мъже.
За съжаление явно е често срещана картинка. Разбирам болката на авторката, но  помисли прагматично. Форумът е пълен със съвети и с + и - на това да останете заедно или да се разделяте, от гледна точка на финанси, издръжка, пътуване в чужбина, наследства и прочие и прочие. Отвори, прочети малко във форума на самотните родители.

# 67
Пами,много ти съчувствам(Ако темата не е пързалка)Как така ще те оставя сама в напреднала бременност,още повече,че си имала и рискове не ти е било никак лесно.Аз изобщо нямаше да мисля и да пускам тема тук,щях да си отида при мама а тоя да се кефи с оная да видим пък колко ще издържи.Той изобщо мисли ли за теб? А за малкия юнак.Как изобщо допускаш да не се прибира и да се среща още онази.Как изобщо е спокоен този човек,че и за сватби да мисли  ooooh!

# 68
Прибра ли се?
Говорили ли сте той какво иска? Т.е. иска ли да сте двамата заедно или още се колебае?
За сватба - не подписвай, че при това неясно положение най-много после само да си губите времето с разводи.

# 69
Много ми е странна описаната история. Прибираш се вкъщи в делничен ден, предполага се хората да са на работа, но не и прелюбодейците - те даже не се стряскат от шума от влизането ти и продължават да се целуват... Няма скандал, няма притеснение - ни у теб, ни у Пульо, ни от Жената, няма разговор, няма обяснение - все едно нищо не се е случило, животът продължава...

# 70
Няма как да се чуе тъй като апартамента е голям а спалнята е на другия край. Не се притесних честтно казано. Разтроих се адски много и излезнах навън

# 71
Пълен Филм бих казала.Как така ще излезеш,а по странното е,че допускаш това да продължава.

# 72
Аз няма какво да направя той трябва да мисли и да реши семейството или тя.... След свършен факт аз съм безсилна

# 73
  • Пазарджик
А той изобщо снощи прибра ли се?

# 74
Не... Дойде си сутринта за да св преоблече

Общи условия

Активация на акаунт