Бременна съм, а приятеля ми си има любовница. Какво да правя?

• 9 033
  • 134
  •   1
Отговори
# 75
Имай предвид, че ако припознае детето на теб ти трябва неговото съгласие да напусне детето държавата. Я ти даде, я не.
Ако е искал да бъде баща, да се е държал като такъв. Кръвта не те прави родител.

# 76
Пълен Филм бих казала.Как така ще излезеш,а по странното е,че допускаш това да продължава.

В рискова бременност какво да направи , да крещи ли , да изпадне в някаква нервна криза ?!
По темата - муци , щом путъо не може да си държи малкия боец в гащите сега , не си мисли , че много ще се промени за в бъдеще . Няма да му имаш грам доверие . Това с припознаването , дето нямало да го познава и тн. и тн. , няма такива филми , ако реши ще го припознае и без твое желание . Сложи си мислите  в ред . Ако мислиш , че не можеш да живееш с този човек - консултирай се с лекарите , ако можеш да пътуваш - тичай при вашите преди да се роди бебо , поне ще спечелиш известно време . Само си представи - след 2-3 месеца , да сте живи и здрави , бебо като се роди и започнат колики и т.н. , колко ще си изнервена , след родилна депресия ... и татко му, реши например да се отпусне на ласките на неговата изгора ...

# 77
Не... Дойде си сутринта за да св преоблече
Добре де, може аз да съм тъпа и да не разбирам, ама ....
Вие не говорите ли?Не го ли питаш къде е бил цяла нощ, защо не се е прибрал?
Аз, честно казано, с комшиите имам по-близки отношения.
Човекът, с когото живея, от когото чакам дете, няма да се прибере цяла нощ и аз нищо няма да направя....не го разбирам това, честно.

# 78
Не допускай така да ти се подиграват,все пак носиш неговото дете.Той върна ли се снощи?Пробвали да поговорите ако не си опитай,изслушай го и ако няма промяна след разговора го напусни,няма смисъл да се мъчиш.Като родиш и без това нервите ти ще бъдат опънати с бебо,защо трябва и той да допринася за тези нерви,вместо да ти помага.Разбирам колко си объркана още повече,че раждането наближава,но като се роди бебо ще закрепи връзката временно,за мен тя е обречена,веднъж щом си е позволил да изневери и не само,та той има връзка,никога няма да спре,и да спре ще е като одъртее.

# 79
Не... Дойде си сутринта за да св преоблече

Еми , за мене нещата са ясни -  и 5 мин . няма да го търпя , но това съм аз .

# 80
Пълен потрес... Shocked

Изгони го тоя глупак и мисли за детето, което носиш в себе си !
Не знам изобщо, при положение, че си ги хванала на калъп, как си го търпяла толкова време  ooooh!

# 81
Пълен Филм бих казала.Как така ще излезеш,а по странното е,че допускаш това да продължава.

В рискова бременност какво да направи , да крещи ли , да изпадне в някаква нервна криза ?!

Имаш право  Peace

# 82
Търпях го само защото искам детето ми да расне в семейство не с разделени родители.

# 83
  • Бургас
Ама как така той ще решава? Ми той е решил. Идиота нон стоп ти го показва. Смяташ, че с магическа пръчка ще се кротне ли? Няма. Чака ви тежка година. Бебето иска грижа, ти ще си заета с него, ебльо пак ще отлети на някъде...Жено, бягай от тоя боклук.
Каза, че родителите ти са в друга държава. Стягай багажа и отивай при тях. Даже и там да родиш е още по - добре. Той ако все пак реши да е баща, не ти пречи да се върнеш или пък да си осигури контакт с детето. Но нй - добре се махай от него сега и веднатга.
Това е моя съвет, защото това бих направила. Нагло до безобразие мъжко същество. Първо шут, после добре обмислена позиция /дори и юридичесдки по отношение на бебето/.

# 84
Ако мислиш, че подобен човек ще е чудесен родител и партньор - успех !
Ти по никакъв начин не си го накарала да преосмисли глупостите, които е сътворил!
Погледни наистина в подфорума за Родители, отглеждащи сами децата си....

Решението си е твое! Но да го хванеш на калъп и ситуацията да остане висяща в пространството просто така...без обяснение, без искане на прошка от негова страна....ти направо си се постлала като килим в краката му, остава само да те тъпче.

# 85
Търпях го само защото искам детето ми да расне в семейство не с разделени родители.
Мила това вашето ще е всичко друго,но не и семейство,ако нещата не се променят.

# 86
Не че нещо, но това не ми прилича на семейство - той при любовницата, ти в къщи, виждате се рядко... Какво семейство е това?

# 87
Човечето вече ти е написала един основен проблем - ако детето бъде припознато и той е установен като баща, няма да можеш да заведеш детето при родителите си в чужбина без негово съгласие. Имай това предвид, сериозен проблем е.

# 88

Мила , тия филми сме ги гледали . Детето ти , да е живо и здраво , може да страда и при двама родители . Той не седи мирен , когато си бременна , само си представям какво ще се случи после .   
Не му дреме да си води гаджето в къщи ... Няма такъв наглец .

п.с. не си мисли , че бебо като дойде и той ще спре с изневерите , ще се кротне за месец най - много ...

# 89
Аз не съм сигурна дали жени в много напреднала бременност могат да пътуват за чужбина....
На твое място бих помислила сериозно за припознаването...

Бившият ми съпруг ме обичаше и беше с мен на всеки преглед през бременността ми. Дететп беше желано и планувано, но не му попречи да се промени коренно след раждането на малката и когато тя навърши 3г се разделихме....
Мисли от сега какъв е този човек и искаш ли да бъдеш с него !?

Общи условия

Активация на акаунт