Отговори
# 405
  • до едно тепе
Излизаме от почти седмица навън с количката. Щях по-рано да започна да я изкарвам,но нямахме количка. Изкарвам я сутрин рано-днес излязохме в 8,30 и се прибрахме в 11- и вечер след 7. Добре и понася. В количката спи само по боди и ако е хладно както беше тази сутрин и завивам крачетата с много тънка пелена. Движим се само по сенките, че иначе е много топло.
disaster_83 цеди, когато чувстваш напрежение и ако има бучки. Аз все по-рядко цедя, но пък си тека понякога целодневно и понеже не мога да понасям сутиени и не мога да си сложа подложки сменям блузи-по 2-3 на ден.
Оо да има моменти , в които направо заспивам седнала докато я кърмя. Много ми се иска да я кърмя легнала, но много зловещо ми се задавя и ме е страх да не заспя и да не я чуя ако се задави, за да я повдигна ooooh!

# 406
  • София
Ние излизаме от 10 ден всеки ден сутрин и привечер  за по час два,много добре му се отразява и си спинка или си гледа спокойно. Колики май още няма ,не знам ,проплаква по малко но ,като знам с баткото какво беше направо си е рай,вчера беше доста мрънкащ през ден,я но може и да му е жега ,че си нямаме климатик и ние държим отворено навсякъде и спим на широко отворен прозорец. Сега го обличам в едни супер тънки цели гащеризони и мисля че му ок ,поне не виждам следи от претопляне,а да е гушнат в мен му е най-добре Simple Smile,въпреки жегата снощи спа така час(горкия ми кръст). Нощес се кърмим само легнали взимам го както е в поставката против преобръщане ,кърмя докато пусне и връщам в кошарата,ако го изправя или тръгна да събувам се събужда и става страшно,но той не ми е правил по голяма от 4 часа пауза. Кристалинче дано си остане така и си спи детето, че нощния сън си е незаменим,моята племеничка така спеше от 21ч до 8:00,направо и завиждах на кака Simple Smile,но и сега не се оплаквам че с баткото нямах една нормална нощ до първата му годинка Tired

# 407
И ние излизахме от 10-ти ден.Тънко боди без ръкав и крачол,тънка тензухена пеленка на крачетата ако го пече слънцето.Вечер ако подухва вятър пак тънка пеленка или тънко одеалце.
Но това беше преди.Вече почти не излизаме.Само до магазина,ако се налага а ММ е на работа до късно(понякога работи до 22ч.)От както почна да реве целодневно не излизам,че е много трудно хем да се разхождаме с количката,хем да се опитвам да го успокоя да не реве,че целият почервенява-посинява.И спирам количката буквално на всеки 4-5крачки.Та затова преустановихме разходките и много ми е криво.В къщи също си реве,но ми е по-удобно да успокоявам  Rolling Eyes

Днес Вики стана на 40 дена и ходихме до църквата да ни чете попа молитва.Официално няма да правя "погача" и да каня приятелки и роднини,всички живеят в др. град и няма кой да викна,пък и ММ днес е нощна смяна и сега спи.Та само през църква минахме да се отчетем  Whistling

# 408
Честито на всички юлски мами , които родиха вече малките ангели, моя термин беше за 21/07 , но малкия мъж не му се излиза още , имам час за 31/07 да ме приемат в болница и ще го предизвикат,има ли някоя мама в подобна ситуация ? Малко се притеснявам за това предизвикване с гела ,дано бързо се роди малчо  baby_neutral

Не си сама, моя термин беше на 23.07 а още няма бебе, утре отивам в болница, нз дали ще ме предизвикват защото нямам никакви родилни дейности, само безболезнени контракции. Вече нямам търпение да свърши всичко, съчувствам ти какво е всеки те пита кога ще родиш, не роди ли вече, ужасно е. В петък ходих на преглед и запис на тонове и доктора в болницата каза, че е нормално да се преноси в тези жеги, явно организма не пуска бебетата  Joy
Успешно раждане ти желая и дано ги изненадаш преди 31.07  Hug

И аз нямам никакви контракции или симптоми за сега ,и нямам търпение  baby_neutral  дано и твоя бебок скоро се появи ,много е изнервящо това чакане и вече много тежи  Hug

# 409
Момичета и аз съм в отбора на все още чакащите - днес е 5 ден след термин и все още нищо , разкритие 1 см и скъсена и изглаждаща шийка.След прегледа прокървях за кратко.Ще ме чакат до сряда , ако все още си кротува бебка ще ми пускат система, аз бях готова още за днес, че вече едва се понасям. Наистина е супер изнервящо , а отделно като започнат да звънят и да разпитват какво, как и кое ми иде да  #2gunfire някого, спирам да вдигам телефона, но започват да тормозят ММ. Просто ........  #Cussing out

# 410
Здр момичета, ние все още сме в болницата и вече не издържам. Беба се роди в 4 слетобяда и утре има вероятност за 2 часа да не ни изпишат и да останем още една нощ заради 2 тъпи часа  #Cussing out
Ох много ми е кофти. Беба е толко малка и слаба че чак ми е жал и ми се реве. Каката си беше голямо пухкаво бебе имаше си всичко , а това кокалчетата ще й изкочат. Снощи остана при мен да спи и беше кошмар. Милото се садра от рев и не знам защо. Възможно ли е да има колики? Имам коластра и й давам да суче но не и достига и дохранвам с АМ. Предния път по това време имах кърма охххх мн гадно се чувствам в болницата направооо толко ми се реве че не е истина. Зърната ме болят ужасно много. Малката още не може да захване правилно и е ужасно. Ох намрънках ви се. Стискайте палци да ни изпишат утре че и аз не знам как ще издържа още един ден.  Cry

# 411
stefyyyy Спокойно,всяко бебе си е различно.Бързо ще стане пухкава малката беба   bouquet
В болницата е много изнервящо и депресиращо.И мен ме беше хванала депресията там(даже ме държа и следващите седмици  Crazy)Като се приберете ще ти е много по-добре,макар и да се наложи ден по-късно.Пробвай да спиш колкото можеш повече-хем времето ще мине по-бързо,хем сега ти е паднало.
Коликите е възможно да започнат рано.Не веднъж съм казвала че Вики го хванаха на 3-ти ден,още в болницата Rolling EyesНо може и да усеща че ти си депресирана.Гушкайте се и се успокоявайте взаимно  Hug

# 412
Честито на обебилите се мами да са ви живи и здрави бебоците  Hug

Нашият мъник днес е по-спокоен от 12ч е заспал размрънка се към 15:30  яде и продължава да спи идо сега  Party за сметка на това цял преди обед будува. От два дни пре ноща се буди към 12 после към 3 и след това в 6, а беше започнал да прави пауза по 4 часа и сега пак намали на 3  Crazy
Колики си имаме май още от родилния. В началото давах инфакол ама спрях защото няма ефект  ooooh!

Да попитам мамите пушачки как се справят с желанието за пушене (ако имат такова). На мен ми е много трудно. Другото с което н мога да се справя е че немога да отида на плаж, а ми е под носа- така ми се ходиииии  Flutter

Стефи споко и на мен този път кърмата ми слезе много късно чак на третия ден, а с каката на първия  Peace
Момичета вие как броите 40 дни в смисъл първия ден го броите от деня на раждане или от следващия?

# 413
Аз си броя дните от денят на раждане,нищо че беше вечерта  в 22,15ч. Mr. Green Явно и педи така ги брои,че след два дни сме на преглед и ще ми даде последният болничен преди майчинството.

Аз съм мама пушачка Whistling Някога бях сигурна,че ще ми е трудно да откажа цигарите като забременея,но в крайна сметка не беше чак пък толкова.Като разбрах че съм бременна ги спрях веднага и до сега не съм пушила и една цигара.От както родих много ми се допуши,но ще устискам някак-надявам се поне година(иска ми се да кърмя толкова).Всичко си е до навик,никотина отдавна се е махнал.Но в крайна сметка цигарите няма да ми избягат а здравето на бебо е най-важно.След като дам всичко от себе си,той да получи най-доброто,после може да си пуша.

Виж,морето не ме изкушава толкова-хем ми е много далече,хем нямам бански който да ми става.И не-няма да си купя по-голям...пък! Naughty
Обаче съм свалила 2кг. тези дни  Blush

# 414
Пък аз и като бременна и сега даже не се лишавам от кафето с цигара сутрин. Само не ме замеряйте с камъни.
И на море ми се ходи и живот и здраве септември няколко дни по гръцко,че ни е много близо.
Стефи,спокойно,ще ви изпишат де,и си забравила бебетата как наедряват. Нашата в родилно беше като първомайско пиле в тарелка,сега така е пораснала и се е изпънала,даже бузки има.
Кристалинче,чакаме разказа де: )

# 415
Пък аз и като бременна и сега даже не се лишавам от кафето с цигара сутрин. Само не ме замеряйте с камъни.
И на море ми се ходи и живот и здраве септември няколко дни по гръцко,че ни е много близо.
Стефи,спокойно,ще ви изпишат де,и си забравила бебетата как наедряват. Нашата в родилно беше като първомайско пиле в тарелка,сега така е пораснала и се е изпънала,даже бузки има.
Кристалинче,чакаме разказа де: )

Аз съм също пушачка и не можах да се откажа, но преди бременността пушех по 2-3 кутии на ден, а по време на нея по кутия за 2 седмици. Сега като не я кърмя си пуша по спокойно, но въпреки всичко в норма (не като преди по 2-3 кутии)  
Моята госпожица също се роди доста слабичка и аз все си мисля, че от както сме изписани не е качила нищо и с нетърпение чакам 1-вата консултация да видим как е положението.

# 416
Момичета  Hug дано всичко ни е наред и утре да сме си вкъщи. Качих една снимка на беба в албумчето.

# 417
Честити бебчетаааа  Hug

Стефи и аз бях така само за 47 мимути и искаха да стоя още един ден, но мен такава депресия ме тръшна, че реших да се подпиша, че си тръгвам на своя отговорност.

Вие как се справяте с емоциите си? При мен от недоспиване ли е не знам, но на моменти съм много зле... Голям рев пада...  Cry

# 418
  • sofiq
Добро утро момичета Simple Smile. Честито на родилите мами, да са им живи и здрави бебчетата, на чакащите малко остана, не обръщайте внимание на околните дразнители, скоро ще е момента и вие ще гушкате вашите бебчета.
За депресията този път ме подмина, ама нямаше и кога да се депресирам покрай баткото и всичко останало. На бебоците с колики дано скоро минат, че много се мъчат и плачкат.
Ние днес ставаме на 1 месец, който не разбрах кога мина, толкова съм щастлива, че родих още едно съкровище, което да осмисля дните ми и да пълни сърцето ми с радост и благодарност , че я има.
Вглеждайте се само в хубавите моменти и необръщайте внимание на лошите, всичко отминава и не трябва да си го слагаме на сърцето, за да сме спокойни и щастливи за децата си Simple Smile.
Качих няколко снимки на София в албумчето, всички бебоци там са много сладки.
Лек ден на всички, изпълнен с много бебешки усмивки, пореваване от време на време Simple Smile

# 419
Добро утро!
И аз се депресирам на моменти,доревава ми се често, просто съм се сраснала със спалнята и с помпата. Иначе засега поне бебче е спокойна сравнително ,като пръцне и се поуспокои,абе на моменти е работата.  Просто осъзнавам,че за да изляза някъде съм зависима от таткото,нали нямаме баби,а ако искам пък да изляза с него хич не знам как ще стане.
В албума бебета не виждам? Само бременни кореми: )))
Все едно не е било.

Общи условия

Активация на акаунт