Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 192
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честит празник на всички.На именниците много здраве и късмет.Много сбъднати желания,а ако не се сбъдват може би Вселената има по-добри планове за нас.

Обичам Ви. Hug

# 91
  • София
И аз се включвам към вас,много интересна тема...прочетох книгата ''Подсъзнанието може всичко,, и може да се каже,че има известен  напредък в определено отношение.
Да ви попитам може ли някоя от вас в pdf да ми намери книгата ,,Мисли и забогатявай,, от Наполеон Хил

# 92
  • Варна
Да ви попитам може ли някоя от вас в pdf да ми намери книгата ,,Мисли и забогатявай,, от Наполеон Хил
заповядай   Peace
http://iztok-zapad.eu/uploads/materials/Misli_i_zabogatqvaj.pdf

# 93
Их, изтървах 8-те часа за писане на желания  ooooh!

Честит празник на всички!  Hug  bouquet

# 94
  • София-в сърцата на моите деца
Никога не е късно за добри пожелания! Сядай и пиши! Това не е изпит, който си изпуснала! Вселената е там и те чака!! Hug

# 95
Аз пък от вчера се убеждавам да пиша желания, обаче нещо не ми идва музата и си реших, че ще пиша, когато  имам хъс.......

# 96
  • Добрич
Книгата на Наполеон Хил "Мисли и забогатявай" я няма цялата в електронен вариант. Аз си я купих, но все още не съм я прочела цялата. За сега съм  я оставила да узрява...  Laughing Laughing Laughing Иначе докъдето съм стигнала, повечето от написаното съм го чела и от други автори, с разликата, че в тази книга са направени под формата на различни упражнения (ритуали).

# 97
  • София
Намерих я цялата в един сайт и в момента я чета,много интересна ми се вижда,макар че има неща,които съм чела и на други места..допада ми

# 98
  • София
Намерих я цялата в един сайт и в момента я чета,много интересна ми се вижда,макар че има неща,които съм чела и на други места..допада ми

Може ли сайта?

# 99
  • София
Scribd.com

# 100
Здравейте и в новата тема:) Не съм влизала доста време, надявам се да сте добре всички!   bouquet
Връщам се да чета.

Допълвам - докато преглеждах, на първа страница "засякох" мудрите от първия пост. Просто да споделя - действат и ако някой има нужда, може да се насочи към тях за помощ.  :peace

Видях, че сте говорили за ретроградната Венера. И ми се прииска да споделя нещо с вас. Поканени сме на сватба на роднина, ще бъде в периода на все още ретроградната планета. Работата е там, че (почти) никой не одобрява бъдещата снаха и са против брака. Оказа се доста невъзпитан (меко казано) човек, неграмотен, обижда в прав текст семейството с цветущи изрази, не работи, очаква ѝ да се дават пари, държи сметка и т.н.
В мен се борят две страни - не мога да се примиря, че такъв човек ще стане официално "роднина", че може да се събираме за празници, че може да общува с детето ми т.н. Усещам я злобна, изискваща, командваща, използвачка. От друга страна - коя съм аз, че да я определям като еди каква си, щом ме дразни това в нея, означава ли, че аз го нося в себе си същото  Shocked знам, че по-добре да не я мисля. Така и правя! Но ето сега покрай сватбата, си припомних пак.
Някакъв съвет от ваша страна? Да я игнорирам? Да й благодаря (на ум), че си свършила работата и е свободна да си ходи? Признавам, зарадвах се, щом разбрах, че бракът ще се подпише на ретроградна Венера. Но какво ще стане, времето ще покаже.
Благодаря, че ме прочетохте  bouquet имах нужда да споделя.

Зизу, преди време бях гледала ритуали за "пречистване" един вид на ново жилище. Не знам дали на първа страница има такива. Ще потърся и ще пиша пак.
Petinka, Възлюби болестта си помага при здравословни проблеми ли? Ще прегледам. Благодаря много!
vili ali, не знам конкретен ритуал за здраве, но прегледай първия пост, със сигурност ще намериш подходящо "нещо".  Peace

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 12:18 от С.О.

# 101
Добро утро!
Изключително съм ви благодарна на вас и на темата, че писах тук предишния пост. Написвайки го, успях и да го прочета и да го "видя" отстрани. Да почувствам колко лошо звучи това, което съм написала. Да проумея, че нямам никакво право да се меся в отношенията на други хора (както не съм го правила преди, защо сега да го правя!?) Нямам право да съдя никого. Да, това не променя факта, че бъдещата снаха се държи наистина доста лошо с роднините (вкл. мен), но това е нейна воля. От мен не се иска нищо друго освен да им пожелая всичко най-добро и щом се чувстват добре, да си живеят прекрасно живота.
Почувствах се глупаво! Искам прошка направо! Но все пак така е трябвало да стане (да го напиша и да прочета "отдалече"), за да мога да достигна до сегашните си мисли и един вид поуспокояване, че нещата са такива каквито трябва да бъдат. Всеки има право да бъде щастлив. Затова го желая на новото попълнение в семейството Simple Smile
Скрит текст:
Монолог го удрям май, ама.... ще прощавате  Hug

# 102
Здравейте на всички в групата!

Успешна и слънчева седмица ви желая   bouquet

Минавам и, за да ви помоля за енергийна помощ, тъй като днес ми предстои манипулация, чиито резултат е важен.

# 103
# 104
  • Добрич
С.О. съжалявам за бавния отговор, да така пише в книгата!
Кофти е като гледаш отстрани подобни хора и знаеш, че няма как да попречиш на случващото се...  Joy Joy Joy И все не ми се вярва, че това което ни дразни в другите е отражение на нас самите, ама както и да е!
Freya_85 Дано всичко мине наред при теб!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт