Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 696
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Силна подкрепа и от мен Hug Hug Hug

# 106
  • на острова на мечтите
С.О., май няма нужда да ти давам отговор, вече си си отговорила сама Hug Не съди бъдещият член на вашето семейство. Вероятно и тя е изплашена от предстоящата промяна, или поне ми се ще да вярвам, че е така(,т.е. че в действителност няма лоши хора, а само такива, които се държат лошо, поради различни си техни причини,и на мен ми се е случвало да съм доста неприятна понякога  EmbarassedА може и да е на принципа,че нападението е най-добрата защита.
Аз чета Джо Витале. Нищо ново, само дето обясненията, които дава са много полезни и лесни за прилагане. Последното, което прочетох днес в една от книгите, която свалих от Спиралата, май се казва "Ключът" беше, че когато иска нещо, винаги се появява нужната персона. И на мен така ми се случва напоследък. Само дето не си давам винаги сметка Sunglasses
Едно голямо гуш на всички!Обичам ви! И благодаря за енергийната подкрепа, която ми изпратихте.

# 107
  Здравейте, прекрасни   bouquet
 Търся помощ при вас. Имам нужда , ох и аз не знам от какво.
 Първо объркана съм. Както вече пролича.
 Имам усещането , че в семейството ми има външна негативна енергия. Всичко ,което до не отдавна беше почти идеално, се разпада малко по малко. И никаква нормална съпротива не влияе. Преди година баща ми напусна майка ми. Те бяха от семействата давани за пример за съдружност. С който и да споделя не му се вярва изобщо, че е възможно. А за майка ми беше шок. След това започнаха да се рушат взаимоотношенията на мен със съпруга ми. Минали сме през много и винаги подкрепящи се. Бях свикнала да ме поставя почти на пиедестал. В очите му винаги имаше любов. А самото начало на връзката беше някаква лудост ( от хубавите)
 Изведнъж започна да вижда само негативите ми. Започна да търси контакти извън семейството.
 Колкото и да се опитвам вместо да се подобряват нещата се получава някакъв кръг. Ту уж тръгне и хоп пак се върнем назад.
 Мислите ли че някакъв ритуал за почистване на негативна енергия или за подобряване на взаимоотношенията може да ми помогне? Или да препоръчате някаква литература?
 И аз не зная.
 Благодаря ви предварително за всяко мнение.
 Извинявам се за начина ми на писане. От телефона съм. Не съм свикнала.
  bouquet

# 108
С.О., ако не ти е пряко в дома, просто се дистанцирай. Подобен "сорт" ако сам не пожелае, трудно се култивира.

# 109
  • на острова на мечтите
  Здравейте, прекрасни   bouquet
 Търся помощ при вас. Имам нужда , ох и аз не знам от какво.
 Първо объркана съм. Както вече пролича.
 Имам усещането , че в семейството ми има външна негативна енергия. Всичко ,което до не отдавна беше почти идеално, се разпада малко по малко. И никаква нормална съпротива не влияе. Преди година баща ми напусна майка ми. Те бяха от семействата давани за пример за съдружност. С който и да споделя не му се вярва изобщо, че е възможно. А за майка ми беше шок. След това започнаха да се рушат взаимоотношенията на мен със съпруга ми. Минали сме през много и винаги подкрепящи се. Бях свикнала да ме поставя почти на пиедестал. В очите му винаги имаше любов. А самото начало на връзката беше някаква лудост ( от хубавите)
 Изведнъж започна да вижда само негативите ми. Започна да търси контакти извън семейството.
 Колкото и да се опитвам вместо да се подобряват нещата се получава някакъв кръг. Ту уж тръгне и хоп пак се върнем назад.
 Мислите ли че някакъв ритуал за почистване на негативна енергия или за подобряване на взаимоотношенията може да ми помогне? Или да препоръчате някаква литература?
 И аз не зная.
 Благодаря ви предварително за всяко мнение.
 Извинявам се за начина ми на писане. От телефона съм. Не съм свикнала.
  bouquet
Опитай се да простиш! Точна литература за твоят проблем не познавам, но обикновено проблемите започват именно от вътрешната ни неспособност да зачетем дадена ситуация и да простим, да я оставим да си отиде. Според мен, факта, че баща ти е напуснал майка ти ти е повлиял направо разрушително. Това, което ти се случва е огледало на собствените ти страхове и рефлектира в живота ти! Успокой се, не се паникьосвай и остави нещата да се уталожат, да се наредят така както са се случвали до преди негативният обрат! Hug
Изпращам ти много енергия! Вярвай в себе си, в своята неповторимост и ако все пак нещата тръгнат в неочаквана посока не се съпротивлявай-всяко нещо, което ни се случва има съдбовна логика и не винаги е толкова лошо,колкото ни изглежда Hug

# 110
Freya_85, много късмет!

Благодаря много за коментарите! Факт, че не общуваме често с жената, така че е по-лесно. Изненадвам се чак на усещането ми - осъзнах, че лошото държание е изцяло неин проблем и сега ми е спокойно.
Данилу, тя от няколко години е в семейството, сега ще се узакони просто  Grinning т.е. мисля си, че е свикнала отдавна. И през това време се държи лошо с всички, които обичат мъжа ѝ. Чудя се на мъжа ѝ - как допуска да е с човек, който унизява и обижда почти всички от семейството му. (от поста на darling се подсетих, че по едно време едни роднини се чудеха да не би да му е направена някаква магия или подобно Simple Smile ) Но да не задълбавам.

Darling, чувала ли си за Цветните лъчи на светлината? От Петър Дънов. Има лъчи,които се четат за спокойствие, за любов, за сдобряване. Просто това се сетих. Ако ти допада, пробвай.  Hug

# 111
  • на Мелмак
Здравейте ,
Аз влизам да се похваля - плановете ми за тази година , които си бях поставила за цел се осъществиха  bowuu
Всичко е налице и е свършено както трябва , даже сега в края на седмицата ни предстои една непредвидена , изненадваща почивка , която предполагам ще е страхотна  Laughing
Поздрави и много  Hug Hug на всички .
Вярвайте в себе си и преследвайте целите си !

# 112
  • на острова на мечтите
С.О., прекрасно е, че си направила извод за себе си, който ти носи спокойствие и мир  bouquet. Поведението е отговорност на всеки един от нас,макар че понякога се диктува и от странични фактори. За мъжа на въпросната дама, виж, това малко ме учудва, но по принцип мъжете не се задълбават понякога,май никога е по-точно да се каже, в подобни дилеми. От една страна, за да си осигурят лично спокойствие, а от друга, съм забелязала по мойто мъж, че дори не усещат някой оттенъци и степени на грубо поведение в дадени моменти newsm78 След като му изтъкна някой факти, си вика, да бе,ама то не е нарочно и т.н. мъкне вода от 9 кладенеца, за да ми обясни факти,за които очевидно си дава сметка, че е пропуснал да реагира адекватно. Затуй, аз съм си извикала "неволята" и не чакам вече на неговата намеса Wink
Етти Hug  bouquet Успех и ще следвам най-стриктно последният ред от поста ти Wink
Обичам ви!

# 113
Благодаря ви  Hug . Нещата се развиха по най-благоприятния начин и няма да имам нужда от операцията, за която се съмнявахме.

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 16:28 от Freya_85

# 114
Благодаря ви  Hug . Нещата се развиха по най-благоприягншя начин и няма да ивам нужда от операцията, за която се съмнявахме.
Просто прекрасно!  Peace
Поздравления!

# 115
  • Добрич
Freya_85 това е чудесна новина!  Hug

# 116
Etty, Freya 85, чудесни новини!

Вярвайте в себе си и преследвайте целите си !
newsm10

# 117
  • София
Влизам да споделя с вас за силата на хоопонопоно-то.
Преди два дни вървейки към работата се сетих за думичките(отдавна не бях се сещала за тях) и започнах да си ги повтарям,дори без да са насочени към определен човек или събитие.На моменти го докарвах и на песен.Този и следващия ден всичко ми се нареждаше с такава лекота и без усилия, че не можах да повярвам.Явно трябва по-често да прилагам на практика нещата които съм научила благодарение на тази тема.

Успешен ден на всички.

Съжалявам,Прости ми,Обичам,Благодаря!

# 118
  • на острова на мечтите
Благодаря ви  Hug . Нещата се развиха по най-благоприятния начин и няма да имам нужда от операцията, за която се съмнявахме.
Party браво браво!
Влизам да споделя с вас за силата на хоопонопоно-то.
Преди два дни вървейки към работата се сетих за думичките(отдавна не бях се сещала за тях) и започнах да си ги повтарям,дори без да са насочени към определен човек или събитие.На моменти го докарвах и на песен.Този и следващия ден всичко ми се нареждаше с такава лекота и без усилия, че не можах да повярвам.Явно трябва по-често да прилагам на практика нещата които съм научила благодарение на тази тема.

Успешен ден на всички.

Съжалявам,Прости ми,Обичам,Благодаря!
Моята предпочитана техника! На мен ми помага и си ги повтарям почти всеки ден!

Успех слънчеви!

# 119
Луничка, трябва ли да се спазва редът, защото аз всяка вечер си ги повтарям, ама нещо май не работят  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт