Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 688
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • Добрич
Момичета помагайте! Вчера на колега на ММ, при катастрофа почина жена му и аз не мога да спра да мисля затова!  smile3518 smile3518 smile3518 Много ми стана мъчно. Каква техника да използвам да се отърва от мрачните мисли? Постоянно ползвам хоопонопоно, но за този случай не ми помага...

# 121
  • София
Луничка, трябва ли да се спазва редът, защото аз всяка вечер си ги повтарям, ама нещо май не работят  Thinking

Аз не спазвам реда,както ми е най-благозвучно в момента.

Петинка искрено съжалявам за това,което преживяваш, но не знам  дали ритуал би помогнал в случая.

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 13:54 от Luna_Luna

# 122
Петинка, просто си изживей мъката, наплачи се хубаво.  Ако се опиташ да изтласкаш проблема ,ще го задълбаеш и пак ще изплува.

# 123
  • на острова на мечтите
Аз също като Луна ги повтарям както ми падне. Понякога смесвам и на двата езика Grinning Джо Витале съветва да се казва дори само Обичам те!
Петинка Hug Praynig

# 124
  • Добрич
Момичета да ви кажа кое ми помогна - пуснах си клипчетата на Луиз Хей в youtube.com ! Изслушах ги веднъж и вече мисля по-малко за случката! 
alinnna аз още като разбрах и си се наплаках, то не можах да се сдържа, пък и знам, че не трябва
Благодаря ви все пак, че се отзовахте!Не знам дали сте ги слушали тези клипчета ама са много зареждащи!
 Hug Hug Hug За всички вас!

# 125
Момичета да ви кажа кое ми помогна - пуснах си клипчетата на Луиз Хей в youtube.com !
Много благодаря! И аз имах нужда от това.  bouquet  bouquet  bouquet

# 126
  • София
Има ли разлика в превода - двете издания?
Имам старото и мислех да си намеря само новата глава /или да купя новата книга/? Електронния вариант в нета, не знам коя версия  е, но предпочитам на хартия да я имам.
 Peace

http://www.helikon.bg/books/53/-%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%8A%D … D0%BE_110052.html

http://www.helikon.bg/books/53/-%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%8A%D … D0%B5_182768.html

Момичета да ви кажа кое ми помогна - пуснах си клипчетата на Луиз Хей в youtube.com !
Много благодаря! И аз имах нужда от това.  bouquet  bouquet  bouquet

Има и диск, май е само един, на бг, Peace

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 15:24 от Starrydream

# 127
Аз чета Джо Витале. Нищо ново, само дето обясненията, които дава са много полезни и лесни за прилагане. Последното, което прочетох днес в една от книгите, която свалих от Спиралата, май се казва "Ключът" беше, че когато иска нещо, винаги се появява нужната персона. И на мен така ми се случва напоследък. Само дето не си давам винаги сметка Sunglasses
Едно голямо гуш на всички!Обичам ви! И благодаря за енергийната подкрепа, която ми изпратихте.
Сърдечно благодаря за Джо Витале, дръпнах го и съм въодушевена, явно неговите техники са побутването, от което имам нужда, danilu. Бях забравила, че няма проблем, който да не може да се реши с най-обикновено чудо Wink
Ако желаеш, за благодарност, мога да препоръчам "Бог пътува винаги инкогнито", добра е.  bouquet

# 128
  • София близо до Витоша
Свалих си я и аз.Благодаря. Имах нужда да прочета нещо зареждащо ....

# 129
  • на острова на мечтите
Аз чета Джо Витале. Нищо ново, само дето обясненията, които дава са много полезни и лесни за прилагане. Последното, което прочетох днес в една от книгите, която свалих от Спиралата, май се казва "Ключът" беше, че когато иска нещо, винаги се появява нужната персона. И на мен така ми се случва напоследък. Само дето не си давам винаги сметка Sunglasses
Едно голямо гуш на всички!Обичам ви! И благодаря за енергийната подкрепа, която ми изпратихте.
Сърдечно благодаря за Джо Витале, дръпнах го и съм въодушевена, явно неговите техники са побутването, от което имам нужда, danilu. Бях забравила, че няма проблем, който да не може да се реши с най-обикновено чудо Wink
Ако желаеш, за благодарност, мога да препоръчам "Бог пътува винаги инкогнито", добра е.  bouquet
Благодаря, благодаря ,благодаря! Веднага отивам да го дръпна! Не успях да намеря книгата по заглавие?! Иска автор, а Джо Витале има само 4 книги на разположение е тази не е между тях!

# 130
  • София близо до Витоша
аз си я свалих от спиралата. Завладяме, чета я с голям интерес, имах нужда от толкова много време да прочета нещо подобно, да ме зареди,да оправя мислите си,че в момента всичко е пълна каша.

Много вярни неща,които бях забравила във времето/ до преди 4 години четях много подобна литература/ но след като родих малката ми дъщеричка, време не ми оставаше.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
Danilu, Лоран Гунел е авторът на "Бог пътува винаги инкогнито".
Добре, че насочихте темата към книги, ще се поразровя в спиралата и аз. Въпросната обаче я няма там. Също и тази, за която говорихте по-рано - "Мисли и забогатявай" мисля, че беше.

Хубав ден!

# 132
Имам "Бог пътува винаги инкогнито" в електронен вариант, ако на някого му се чете, споделям с удоволствие. През пролетта, не помня вече коя дама оттук ми я беше дала. Simple Smile
  http://dox.bg/files/dw?a=8ad821dc22
Нещо много хубаво - Витале ми даде мотивацията - две възможности за работа ми се появиха, откакто я започнах - едното е старо, но е интервю, което все отлагам във времето, е, насрочено е за утре, другото е хубава алтернатива, само че става дума за ЮК.
Искам да споделя една моя техника - преди години, в период на ужасна безизходица, си направих месечен хороскоп. Сама си написах какво ще ми се случи за една година напред!
И всичко се сбъдна!
И мъж си намерих, по поръчка до Вселената Wink
И понеже се отварям за чудесата, сега препрочитам "Подсъзнанието може всичко".
И с Вован не съм се чувала от години, и той работеше при мене, както и десетки други най-обикновени необикновени техники.
Желая на всички ни чудеса!  bouquet

# 133
В събота е починал любимият ми автор Уейн Дайър. Мир на праха му.  Sad

# 134
  • Добрич
И аз прочетох, много положителна енергия излъчваше този човек! Да почива в мир!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт