Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 677
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Сега научавам от вас.  Sad  Мир на праха му. Тъкмо открих книгите му. Малко късно, но както се казва -"По-добре късно отколкото никога."

# 136
Аз съм изчела всичко негово, което е преведено и очаквах нови неща, но....... Sad

# 137
  • на острова на мечтите
Уви, и аз едва снощи научих за кончината на Вайн. Ще ми липсва много. С него открих много нови реалности и се научих да бъда себе си! Мир на праха му!
Елизабет, благодаря ти много. В момента си свалям книгата на лаптопа. Ще гледам да я прочета в най-скоро време!Благодаря и за споделената техника. Аз в толкова дълъг план не знам дали ще мога да си направя хороскоп, но ще опитам поне до Нова година Party Party
Много любов на всички!

# 138
  • Sofia
В събота е починал любимият ми автор Уейн Дайър. Мир на праха му.  Sad

Нееее!  Cry  Душата му да бъде щастлива и озарена, да му е светло там, горе...  Flowers Rose Flowers Rose

# 139
# 140
Елизабет, благодаря за книгата! Веднага свалям   bouquet
А и време за четене няма да е зле да намеря  Laughing

# 141
  • на острова на мечтите
MAMA GALQ, благодаря за споделеното. Сега ще си го принтирам и ще си го лепна на видно място, така че никога да не забравям колко е просто и лесно в действителност съществуването ни на земята!
Обичам ви!

# 142
# 143
  • София
MAMA GALQ, благодаря за споделеното. Сега ще си го принтирам и ще си го лепна на видно място, така че никога да не забравям колко е просто и лесно в действителност съществуването ни на земята!
Обичам ви!

+1

# 144
  • София
Имам няколк питания.

Относно техники за преодоляване на физически травми чрез силата на подсъзнанието - коя е най-ефективната? Знам само за тази на Кехоу.

И може ли да препоръчате ежедневен комплекс от типа на петимата тибетци, но да не участват китките (например поза Кобра не е желателна)? За общо повдигане на енергията.

В София къде има добра школа по цигун?

# 145
  • София
Аз много харесвам "Поздрав към слънцето", след тибетците разбира се

# 146
Starrydream, аз харесвам мудрите, може да опиташ Мукула, ако ти допада идеята. Върху мястото с травмата.  Hug

# 147
# 148
  • София близо до Витоша
Април месец бях на интервю в една голяма фирма, бях стигнала до финалния избор от подбора, но избраха другия кандидат. С надежда и огорчение/че не избраха мен/ си пожелах някога да пуснат отново позиция на която ще отговарям аз, е да вчера точно на РД получих известие, че за същата позиция за която съм кандидатствала, отново търсят човек.

Момичета пожелавам се да започна работа нам, близо е до вкъщи, условията на работа ме устройват. Искам цялата вселена да ми помогне и късмета да ми се усмихне, след толкова много време на чакане.  Flutter

# 149
Бъди жива и здрава! Не забравяй ,че след рождения ден ти е най силния период и късмета ще е с теб    bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт