Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 656
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
При нас напусна още една интригантка-мързелана. Благославяхме я, пожелавахме и щастиеее, обичахме я, та взе, че си намери друга работа и се махна. Сега други ще я носят на гърба си, а нашите заплати се увеличават с още 130 лева  Wink. Така, че , мили момичета, който ви пречи, просто му изпращайте благословии и го обичайте.  Hug

# 151
  • София
Силна подкрепа за Цвети  Hug

# 152
  • на острова на мечтите
Април месец бях на интервю в една голяма фирма, бях стигнала до финалния избор от подбора, но избраха другия кандидат. С надежда и огорчение/че не избраха мен/ си пожелах някога да пуснат отново позиция на която ще отговарям аз, е да вчера точно на РД получих известие, че за същата позиция за която съм кандидатствала, отново търсят човек.

Момичета пожелавам се да започна работа нам, близо е до вкъщи, условията на работа ме устройват. Искам цялата вселена да ми помогне и късмета да ми се усмихне, след толкова много време на чакане.  Flutter
Имаше някъде  във форума дриймланд,да сбъднем мечтите си заедно, един ритуал, да си подпишеш сама договора, който желаеш,но не помня точно как се извършваше. Много много късмет! Твое е  мястото Hug Heart Eyes Да бъде!!!!!! Peace Peace

# 153

Благодаря ти Алина, че ми напомни, за тази техника Simple Smile
Сега ще изпратя положителна енергия и малко благословии на една.....да си хваща пътя Simple Smile  

Идва красивата залтна есен Simple Smile Нека всички тук се изпълнят с много положителна енергия и емоции.
Повече сбъднати желания и хубави мисли. Отдавна не съм писала желания до Вселената, но усещам, че сме преминали на друго ниво сякаш в разговорите си с нея - мислено!
Иска ми се да прочета някоя хубава книга. Каква бихте препоръчали? 

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 14:47 от *Tetida*

# 154
И аз май трябва да започна да отправям хубави пожелания и благословии към един човек. Не искам да се маха, ама барем се опомни и промени отношението си. Или поне аз да свикна и приема поведението.
Нали наистина пожелавате някакви хубави неща и им благодарите колко са еди-какви си (някое качество, което притежават). Може и хоопонопоно да пробвам спрямо въпросния човек.

Тетида, направо изведнъж си дойде есента Simple Smile за мен винаги е бил много спокоен и някак бавен сезон. Малко тъжен.

# 155
И аз ще започна да благославям няколко колежки в работата, дано се опомнят.

Аз обожавам есента, родена съм в началото й и за мен тя е един от най-хубавите сезони. Надявам се и тази есен да ми донесе много положителни емоции и сбъдване на голяма моя мечта. Praynig

# 156
  • на острова на мечтите
Повтарям се, ама с хоопонопо се справям с всякакви проблеми. Успокоявам се невероятно и макар че проблемите си искат разрешаване, поне не се нервя излишно! Вчера имах подобен проблем с моя колежка, с която се налага да работим заедно и много ме изнерви. Рекох си, а няма да я оставя така аз тази работа. Трябва да съм сдържана и да се покажа по-мъдра от нея. Та започнах с мантрата. Днес всичко мина учудващо спокойно! Peace Hug Тя има навика да повтаря едно и също нещо много пъти. Дори не сменя фразата. Просто повтаря до безкрай Thinking Но днес не позволих да ме хване нервата Mr. Green
Да си призная, книгата "Бог идва винаги инкогнито" нещо не ме запали. Чета я, защото като започна някоя книга трябва да я свърша, но не е мой стил. вия с какво впечатление сте? Има интересни неща, но ми липсва гладка логична връзка в изводите, които се правят newsm78 Само на мен ли ми се струва!?

# 157
  • София близо до Витоша
Да ви посетя в неделя пишем желания на новолуние

# 158
и на мен самите думи от хоопонопоното ми действат успокояващо  Simple Smile без дори да ги "насочвам" към нещо конкретно.
Книгата и аз я започнах, но съм съвсем в началото, където всичко звучи като сделка с дявола  Laughing и нямам особени впечатления

# 159
  • Sofia
Да ви посетя в неделя пишем желания на новолуние

Благодаря ти, Цвети  Hug

# 160
При нас напусна още една интригантка-мързелана. Благославяхме я, пожелавахме и щастиеее, обичахме я, та взе, че си намери друга работа и се махна. Сега други ще я носят на гърба си, а нашите заплати се увеличават с още 130 лева  Wink. Така, че , мили момичета, който ви пречи, просто му изпращайте благословии и го обичайте.  Hug

Благодаря , благодаря за припомнянето.  Hug

# 161
  • Добрич
Хубава е книгата, аз я прочетох. В началото и мен не ме грабна ,но си струва да се дочете!

# 162
  • София близо до Витоша
Новолунието е в Дева е на 13.09.2015. Започва в 09:41ч сутринта.
Този път е комбинирано със Слънчево Затъмнение и се твърди, че така става по-мощно smile emoticon
Темите сега са: подкрепа по отношение на работата, ефективната организация, реда, перфекционизма, диетите, упражненията и контрола на теглото, детайлите, анализа и критиката, служенето, желанието за приспособяване и практичната помощ. Здраве - храносмилане, чревния тракт, запек и диария, слънчевия сплит.
Първите 8 часа са с най-мощен потенциал да отправим до 10 желания, изписани собственоръчно на лист хартия, искайки само и единствено за себе си.

# 163
  • на острова на мечтите
Ох,Петенка,чета я и аз,ама с малко зор. Не че е лоша,но не е много увлекателна. После ще споделя. Благодаря ти!
Цвете,благодаря! Ами то само за мен работа. Ще шашна от писане Вселената   bouquet  Mr. Green

# 164
И аз благодаря за напомнянето за неделя   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт