Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 168
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • Добрич
Аз в 8 сутринта тъкмо пристигам в офиса и няма да ми е много удобно. Пречи ли аз да я правя в 7 и 30 сутринта, а вечер мога в 20,00ч.  Rolling Eyes

# 616
Мир, любов, благополучие по цялата Земя!  bouquet

Точно кратко и ясно. Може би това е най-доброто.  newsm78

# 617
# 618
Благодаря, Поточе, аз съм съгласна.  bouquet Не може да се молим за едни, а за другите - не, защото сме част от едно и също. Някои деца имат домове и семейства, но други нямат и поради тази липса стават после насилници. Ако е имало мир и спокойствие по родните им места, щяло е да е различно. И молейки се за нещата извън нас, да знаем, че когато вътре в нас има война, тя ще се възпроизвежда навън.
Това е по хоопонопоно - светът навън е какъвто е, защото ние вътре в нас сме такива.  bouquet

# 619
Чудесно, и аз предпочитам в 8 ч вечерта.  Hug

# 620
  • Sofia
Мир, любов, благополучие по цялата Земя!  bouquet 

Мир, Любов, Благополучие по цялата Земя!  Hug

И аз се присъединявам. Всяка сутрин и всяка вечер в 8 ще го казвам, изпълнена с упование, доверие и вяра. Дай, Боже!  Praynig  Peace  Heart Eyes

# 621
Аз пък днес в 8 няма да мога Confused На работа съм.

# 622
Когато можем  Hug
Аз изричам думите с идеята наистина по света да е хубаво, да има мир за всички. Всеки един от нас в ежедневието си да е добре. (И от там да не се стига до ексцесии...)

# 623
  • София
Когато можем  Hug
Аз изричам думите с идеята наистина по света да е хубаво, да има мир за всички. Всеки един от нас в ежедневието си да е добре. (И от там да не се стига до ексцесии...)

+1 Hug

# 624
Четох и аз за тази мудра,но споделете как я правите, къде слагате ръцете, разкажете в подробности!

# 625
Присъединявам се към мудрата против терроризма.

# 626
И аз се присъединявам!

# 627
Lаnfеar, прекрасна рисунка на профила!

Аз като се сещам, правя мудрата. Всеки ден се сещам! Simple Smile

# 628
Ами все пак някаква информация за тази мудра може ли  bouquet

# 629
За кубера мудра ли става въпрос? За нея има достатъчно информация в нета, аз не зная повече от това, което е обяснено там  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт